- 10 Nisan 2013
- 1.144
- 1.600
- 333
- Konu Sahibi melekfatma
-
Konu oyle bir program yuklemesi degil.bir cocugumuz var ayrica program onceki gun yoktu beraber telefonuna bakmistik cunku.dun yuklemis.sorun baska bir hotmaili yazmasi.sorarsam o hotmaili neden kullaniyon diye baska biseyler varsa silmezmi ne bileyim baskalariyla mesajlasmak gb.
E postanın sonundaki .tr kısmını falan unutmuş olmayasınız.
Sonuna tr ekledim gene yok.boyle bir hesap yok diyor. Ama kisi listeme ekleniyor. Esimden korkmadim yanlış anlama olmasin kavga etmekten belkide duyacaklarimdan korktum.7yasinda dunya guzeli bir kizimiz var esim telefonunu saklamaz benden bende oyle.cuzdaninida.para lazim olsa istedigin kadar al kendin der herseyi orta yerdedir evde pc var ama donup bakmaz.telefonundanda pek oyun haber felan karistirmaz evde.ilk defa böyle bir şey basima gelince ani tepki vermek istemedim nedense
Eşin telefonunu saklamaz,cüzdanı ortadadır,pc sine dönüp bakmaz,eeeee derdin ne?
Şimdi telefondaki bir uygulamada şifre sordu diye mi,adamdan şüphe ettin.Bir de insan eşinin telefonunu karıştırır mI?
Eşin telefonunu saklamaz,cüzdanı ortadadır,pc sine dönüp bakmaz,eeeee derdin ne?
Şimdi telefondaki bir uygulamada şifre sordu diye mi,adamdan şüphe ettin.Bir de insan eşinin telefonunu karıştırır mI?
Ayrica konu uygulamadaki sifre degil.sifrenin gidecegi hotmail adresi.
Bir programı indirirken veya bir linke girdiğinde senden mail adresi isteyebilir.Alışveriş siteleri bile istiyor.Ve insan bazen uyduruk adres oluşturup onu verebiliyor.Ya da telefonu ilk kullanmaya başladığı zamanlardaki mail adresini değiştirip başka mail adresi kullanmıştır.Ama bazı uygulamalar eski mail adresini tanıyordur.Yani sonuçta ne olursa olsun,kocanın herşeyi ortadaysa,şüphe edecek birşey yoksa,çok rahatlıkla eşine bu adres neden çıkıyor diye sorabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?