yardımlarınızı istiyorum

Herseyi ortada oldugu icin ikilemde kaldim sucsuzsa aramizi bozmak istemem guven tartışması yapmak istemiyorum ama icimide kemiriyor bu .

Ben telefonumu aldığımda uygulamaları yüklerken mail adresi,şifre,kredi kartı adresi istedi.Bilirsin.Ben de herşeyde mail adresimi kullanmam.Çünkü reklamlar,gereksiz şeyler olabiliyor.O yüzden bunun için oluşturduğum bir mail adresim vardı,telefona da o zamanlar ne nedir bilmediğim için o mail adresini girdim.Ama kısa bir süre sonra kendi mail adresimi ekledim.Aradan 2 yıl geçti.Hala appsstore dan bir uygulama yüklediğimde eski mail adresi ekleniyor.Ama her uygulamada değil.
Eşinin ki de öyle bir durumdur.

İnşallah dediginiz gibidir.

Gece dogru duzgun uyuyamadim kabus gordum hep.gunahini alnak istemem sucsuzsa ama bir yanimda ya eski karsilastigim olayla gene karsilasirsam demeden edemiyor.

O hotmail adresi yanlis yada kapaliysa ikaz vermesi gerekmezmi kizlar?

benim bir tane kapalı mailim var. nezamanlardır girmiyorum. şimdi gene denedim giremedim. kişilere eklemeyi denedim evet eklendi...

gerçekten eski mail adresi ve kullanmadığı bir adresi olabilir. benimde eski mail adresim vardı. o adresle bazı sitelere eskiden üye olmuştum. mail adresimin şifresini vs. unuttum. ama diğer sitelere halen o üyeliğimle girebiliyorum... öle birşeydir belki?

benim halen luzumsuz şeylere kullandığım mail adresim var... birkaçtane . eşime söylemiştim ama unutmuştur

demek ki eşinizden şüpheleriniz var o yüzden bu konu sizi rahatsız etmiş, daha önce başka şeyler yakaladınız mı?

demek ki eşinizden şüpheleriniz var o yüzden bu konu sizi rahatsız etmiş, daha önce başka şeyler yakaladınız mı?

Yazmıştım okumamisiniz sanırım bundan 1-2sene once o isimle ilgili bi facebook profili gordum resim esimindi ama.sordum arkadasin facei.resmi benden izinsiz kullanmis kendini pek begenmiyor ondandir ben ona sonra sorarim dedi.kapatirken gördüm kizlar vardi konusulmus sohbet edilmiş yanimda kapatti okuyamadim madem arkadasin ona sormadan nasıl profilini kapatirsin hem sifresini nasil biliyon benim arkadaslarimda facebook sifremin ne isi var.simdi o ismi arattigimda çıkmıyor birsey

bence de şüpheli durum eğer arkadaşının olsaydı sohbetleri okutmadan kapatmazdı okutur ve kendi olmadığını ispat ederdi, hem şifreyi nerden bilecek başkasının olsa
ayrıca mail adresini de ekledim kabul edildi demişsiniz ama sistem yazdığınız şeyi otomotik olarak ekliyor diye biliyorum ben gerçekte olup olmadığına bakmadan, valla durumlar karışık gibi farklı mail adresi var sonuçta

ÇÖZÜM : İLGİLİ PROGRAM BİR ŞİFRELEME programıdır yani önemli olan o program ile hangi uygulamaları şifrelediğidir.(galeri,facebook,whatshap,sms,mail.... vs ) öncelikle yapılacak şey ayarlar bölümünden bu programı telefondan kaldırmak böylece şifreleme yaptığı tüm diğer programlarda şifresiz hale gelicektir. ama arkadaşım pek hayraalamet görmedim.

Aksam onu gördükten sonra butun herseyine girdim hicbirinde sifre yok.sifre koymayacaktinda neden öyle bir program yuklersin ki anlamadım. Facebooka girmedim ama unuttum aslında. Galeri rehber whatshap sms mail hepsi acik ama.facebookun sifresini biliyorum

arkadaşım önce sakin ol facebookta arama yerine isim değil bahsettiğin mail adresini yazıp arat bakalım facebookta gerçekten hesabını kapatmış mı.. İsimle bulamıyorsun ama kaydı duruyorsa maille kesinlikle çıkar. Arkadaşım kullanmış da kesinlikle yalan kusura bakma

Applock androit telefonlar için uygulama kısıtlaması sağlar, yani telefonun menüsüne kullanıcının izin verdiği kadarıyla ulaşabilirsin. Telefonu eşinden önce kullanan biri oldu mu? yani sıfır mı 2. el mi

Mail olarak arattim yok cikmadi.ve telefonu sifir 2.el degil.applocka giremedim şifre istedi cunku.menusundeki her dosyayi actim hepsi acik kilitli birsey yok gibi geldi bana.

Aslinda bi mail olsa yabanci ona mail atsa tanışmak istiyorum gibilerinden acaba ne tepki verir evetmi der yoksa kusuru bakmayin ben evli bir adamim isim olmazmi der diye aklimdan gecmedi degil.

Ona halen ilkgunku kadar cok asikken konduramiyorum bunu.seviyorum hemde cok ama o mesele tekrar gozumun onune gelince acabaya dustum anlayin beni ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…