Yardımlarınızı istiyorum.

Night owl

Just Love!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
8.096
12.158
35
Merhabalar,

başınızdan geçen tuhaf ve korkutucu olayları bana yazar mısınız? dünya üzerine somut yaşanmış olaylardan bahsediyorum, cinayet kaçırılma vs gibi...

Daha önce yazdığım bir kitap vardı ama yayınlayamadım, şimdi tekrar bir kitaba başlayacağım bilgi topluyorum.

isim vs. olmadan internetten araştırm yapmak çok zaman alıyor. Sizin çevrenizde ya da duyguğunuz olaylar varsa paylaşırsanız sevinirim.

Haklısınız herkes yazar, siz ne yazıyorsunuz?

Okuyorum takip ediyorum fakat kafamda toplamaya çalıştığım detaylar var.

Hayal gücü olmaması ile ilgisi nedir? Tüm yazarlar araştırır gider, görür.

Agatha christie nin hayal gücü olmadığını iddia edebilir miyiz?

Haklısınız herkes yazar, siz ne yazıyorsunuz?

Okuyorum takip ediyorum fakat kafamda toplamaya çalıştığım detaylar var.

Hayal gücü olmaması ile ilgisi nedir? Tüm yazarlar araştırır gider, görür.

Agatha christie nin hayal gücü olmadığını iddia edebilir miyiz?
yazarlarda araştırır gider görür ama fikri olduğu bi konunun üstüne gider görür araştırma yapar.siz kitap sizce ne üzerine yazılmalı diyorsunuz :) ikisi arasında dağlar kadar fark var..

Benim hatirladigim kötü bi kaza var ama sirf sizin hobbi olarak yazdiginiz seye o masum can cekisen insanlari alet etmek istemem. Hayal gücünüzü kullanin bence.

Lenf kanseri idim 16 yaşımda.baya ilerlemişti hastalığım yoğun bakımda 15 gün yattım o süre içinde. Rüyamı yoksa mucizemi bilemm bi bayanı gördüm bana bişey uzattı hediyem olsun diye .gülümsedim uyanınca da.yaklaşık 3gün sonra bu rüyamda gördüğüm bayanı hastanemde gördüm .annemle babamlar tanışıyormuş zatn B'nden önce annesi de yan odada yatıyormuş.ben biraz hava almk istedim tekerlekli sandalye ile bahçeyi gezdik dönüşte koridor da annmlr selam verdi ve oda inanamazsınız elinde minik ayıcıkla geldi ben böyle şeylerin uğuruna inanırım bu hediyem olsun şans getirsin dedi .ben şaşkınlıkla teşkkr bile diyemedim .dondum kaldım Babm teşkkr etsene dedi a evt pardon teşekkrlr dedim .odaya geçtim .baş ucuma ayıcığı koydum .1gün arayla bi rüya daha gördüm aynı bayanı mucize bayan dedim ona.ama neden o bayanı sık görüyorum diye kendimi garipsedim.neyse rüyamda kalabalık bi ev deyiz o bayanı arıyorm bn soruyorum çıktı diyorlar .neyse uyandım sabh etkisinde kalmıştım .akşama doğru o mucize bayan ablanın haberi geldi ayağı kayıp kafasını taşa vurmuş .yatıyormş hastanede .ben baba nolur ziyaretine gidelim dedim.tamm dedi .izinli diğer hastaneye yanına gittim .bnde ona hediye aldım minik ayıcklardn .gözünü açtı beni görünce ağladı sen gelip başımda bağırdın mı hiç diye ? Nasıl yani dedim.hiç dedi .biz o hediyelerin ve rüyalarımızın tılsımına inandık hızla iyileştik ....

yazarlarda araştırır gider görür ama fikri olduğu bi konunun üstüne gider görür araştırma yapar.siz kitap sizce ne üzerine yazılmalı diyorsunuz :) ikisi arasında dağlar kadar fark var..
Ne uzerine yazilmali demedim nerde yazmisim?

Korkutucu olaylar var ise anlatirmisiniz dedim ?

başımızdan geçen olayları sormanız ne üzerine yazılmasını sormanızla aynı.neden sinirlendiniz anlamadım :) ? neyse size kolay gelsin
Anlamadin ya da anlatamadim bilemiyorum konu korku. Yani ne uzerine yazilacago belli sadece hayal dunyamda bagdastirip ortaya birsey koyabilmem icin sentez yapmam lazim ve bu olaylari ogrenmem lazim bu nedenle

Her zamanki gibi konu Sahibi ve elinde tasiyla kapida bekleyenler :)
Gerçekten artık çok sinir bozucu olmaya başladı bu durum

Yazıyla dayak atmak gibi birsey bu ya

Olaya gelecek olursak
bir gece evimize giren hırsız iç camasirimiza kadar desenli bir şekilde kıyafetlerimizi kesmis ablamla
bunu planlı yapmamis çünkü kullandığı makas yanında değil yatagimizin kenarinda
cüzdan falan karistirmis para bulamayınca sanırım canı sıkılmış ve bu benim çocukluk tramvam
üstelik ailem adimiz çıkmasın diye polis bile cagirmamisti hos cagirsa ne olacaktı
uzun bir süre benim de kiyafletimin kesildigini kabul etmedim kendi içimde hatta iç camasirimin kesildiğini falan çok çok sonra kabullendim
benim için büyük bi sır o gün bana ne yaptı sorusu

Anlamadin ya da anlatamadim bilemiyorum konu korku. Yani ne uzerine yazilacago belli sadece hayal dunyamda bagdastirip ortaya birsey koyabilmem icin sentez yapmam lazim ve bu olaylari ogrenmem lazim bu nedenle
Böyle Bir olay mi mesela

X