Doktorunuz kimdi? Bu arada neden kalkık anlamadım ziz kalkık mı istediniz doktorunuzun tarzımı bu?arkadaşlar 3.gün önce ameliyat oldum ama suan kendimi domuz gibi hissediyorum önden bakınca delikler gözüküyor cok kalkık duruyor burnumdoktorm atel tampon cıkınca oyle olmucak diyor ama insann içine kurt düşüyor canı sıkılıyor işte? bu problemi yaşayan var mıı iner demi?böylee domuz gibi kalmam
Ayyy anlıyorum seni evet endişeni anlıyorum ama daha 3 gün olmuş sanırım fazla şişmişsin . Bu ödemler 1 haftada ancak gider burnunun oturması 6 ay 1 yıl arası. Ama sanki çokta kalkık değil iner bu ya şişten öyle duruyor ama maşallah güzel duruyor dert etme .muayenede sor yinede geçmiş olsun doktorunuz kimdi peki?İşte resimler,evet hafif kalkık istemiştim ama doğal olsun demiştim öyle cok clgın kalkık olsun falan dememiştim daha 3. Gunum
Sen bişey yapma doktor temizlesin ama sen kulak çöpüyle azar azar silebilirsin doktorun izin verirse.Biraz sıkıntılı herşey tampon alçı bandaj çıkana kadar artık geçmiş olsun.Cok teşekkür ederimm bende dertleniyodum aslında olmadan öncede bu forumu hep okudum karşılaşabilceğim herşeye hazrıım sanıyodum ama insann başına gelince pekte sakin kalamıyormuş :/ doktorum can kopal izmirden,
Peki birde bu içindeki pıhtılaşma için napabilrim henuz bişi vermedi doktorum ama bazen cok doluyor tıkalı oluyor gibi sinir bozucu oluyr
arkadaşlar 3.gün önce ameliyat oldum ama suan kendimi domuz gibi hissediyorum önden bakınca delikler gözüküyor cok kalkık duruyor burnumdoktorm atel tampon cıkınca oyle olmucak diyor ama insann içine kurt düşüyor canı sıkılıyor işte? bu problemi yaşayan var mıı iner demi?böylee domuz gibi kalmam
Odemlerin ve alcin olduğu için böyle sıkma canını sonradan değişecek:)arkadaşlar 3.gün önce ameliyat oldum ama suan kendimi domuz gibi hissediyorum önden bakınca delikler gözüküyor cok kalkık duruyor burnumdoktorm atel tampon cıkınca oyle olmucak diyor ama insann içine kurt düşüyor canı sıkılıyor işte? bu problemi yaşayan var mıı iner demi?böylee domuz gibi kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?