arkadaşlar 3.gün önce ameliyat oldum ama suan kendimi domuz gibi hissediyorum önden bakınca delikler gözüküyor cok kalkık duruyor burnumdoktorm atel tampon cıkınca oyle olmucak diyor ama insann içine kurt düşüyor canı sıkılıyor işte? bu problemi yaşayan var mıı iner demi?böylee domuz gibi kalmam
Can'ım benim kide şuan fare gibi duruyor burun deliklerim çok kalkık ve 15 gün oldu ameliyat olalı.doktor bana 2-3 aya baya olur dedi ama 6 ayı rahat kafadan çıkarmak lazım.çünkü ödem bir yerde iniyor başka yerde belirginleşiyor sıcağa bağlı olarak ya da yatış şekline bağlı olarak.bide masaj çok önemli doktor Nasıl istiyorsa öyle yapmak gerekiyor her doktorun masaj şekli farklı burun öyle şekilleniyor ödem atıyorcanım zannediyorum ameliyat olalı bi 20 gün falan olmuş. şimdi ne durumdasın hala kalkıklık devam ediyor mu? bende aynı durumdayım da, acaba gün geçtikçe iniyor mu çok meraktayım:/
Canım Doktor bana masaj çok önemli dedi ve sadece yanlarına uygulattırıyor ve sert bir şekilde üstünede sadece dokunur gibi yapacaksın dedi.gösterdi .sabah 5 akşam 5 dk günlük hayatta kullandığın krem ya da arnica kremle dedi.valla sanki biraz ilk gnlere göre kalkıklık indi gibi yada gözüm alıştı bilmiyorumbuarada masaj okadar önemlimi ya doktor bana verdi ama ben kafama göe yapıyorum yapmıyorum genlde hatta bişi olur mu ki benimde bi tarafım daha şiş bi trafm daha inik bi garip yaaa inşş zmnla düzelirr
Masajı çoğu zaman ödemler çabuk geçsin diye veriyolar kalkıklığa bir zararı yada faydası olmuyor. Senin şu anki şeklini merak ettim canım ya. Bi fotograf koyabilir misin. İnmiş mi bizim için de fikir olur.valla sanki biraz ilk gnlere göre kalkıklık indi gibi yada gözüm alıştı bilmiyorumbuarada masaj okadar önemlimi ya doktor bana verdi ama ben kafama göe yapıyorum yapmıyorum genlde hatta bişi olur mu ki benimde bi tarafım daha şiş bi trafm daha inik bi garip yaaa inşş zmnla düzelirr
bugun tam 21. gün müşş sankii indimii nee kalkıklıgı burnun yada ben mi alıştımki artık?Masajı çoğu zaman ödemler çabuk geçsin diye veriyolar kalkıklığa bir zararı yada faydası olmuyor. Senin şu anki şeklini merak ettim canım ya. Bi fotograf koyabilir misin. İnmiş mi bizim için de fikir olur.
teşekkür ederimm,önden burun köküm cok geniş eski burnuma göre bile geniş sanki şişlikler inse bile öyle kalıcak diye cok korkuyorum öyle bişi olabilir mi ki ya doktor burnu güzelleştircem diye eskiye nazaran daha kalın burun kökü ve sırtı yapar mı?burnundan memnun musun? bence çok kalkık değil ve normal yüzüne yakışmış.. ben 27 ay önce ameliyat oldun baya zaman geçti kalkıklık inmiyor sadece şişlik iniyor. bide benimki baya kalkık estetik gibi duruyor malesef. doktor kaldırmıcam çok az oynama yapıcam demişti çünkü estetik ameliyata girmiyordum çıkınca şoka uğradım :) adama saydırmak istiyorum :) bide her yanına gittiğimde bana burnun harika inicek önü sen hiç merak etme demişti sonuç: inmedi... suratım tamamen değişti. ama şişlikler 1 sene sonra anca tamamen bitmiş oluyor ve 6 sonra burun yüzüne oturuyor. sıkıntı yapma gayette güzel duruyor burnun :) resimlerine baktım hiç yeni ameliyat olmuş gibi değilsin yaz ve sıcak olduğu için şişliğin zorlayabilir onuda dert etme ama doktorun iyi bi iş çıkarmış.. hayırlı olsun..
biraz inmiş gibi sanki bilemedim.bugun tam 21. gün müşş sankii indimii nee kalkıklıgı burnun yada ben mi alıştımki artık?
yaa bu kalkık burun olayı aslında cok garip bazı açılardan çekilince gerçkten çirkin oluyor ve domuz gibi hissedebiliosun kendini ama böyle direk yandan çekilince mesela göze batmıyor,olay sanırım deliklerin görünüp görünmemesi herhalde itici glen bana,ama sanırsam ben o delikleri görmeye alşmalıyım ufaktan inse inse ne kadar iner demi,doktora sorsan 3 ay sonra daha inmicek demi diye sorucksın bana diyor ama pehhhh diyorum içimden onaevet görmüştüm fotonu daha önce.bence güzel görünüyor.ben keşke hiç inmese diyorum valla.kıymetini bil burnunun
Senin burnun mükemmel bence ucu falan kalkik değil ve inmez ama baya sis şuanda sakin güneşte durma burun ameliyatli olduğu için ici şişer nefes alman zorlaşır buda seni kötü etkiler ve sıcakta şişlik gec iner serin yerlerde dur masajfa yapma bi işe yaramaz odemide almıyor doktorlar onu bilerek söylüyor ki ilk zamanlarda hastalar psikolojik olarak iyi olsun diye. Resim koyamiyorum malesef esim izin vermiyor. Kalın gibi gelen yer inicektir bumada emin ol ama yazı bi atlat daha iyi anlarsın zatenteşekkür ederimm,önden burun köküm cok geniş eski burnuma göre bile geniş sanki şişlikler inse bile öyle kalıcak diye cok korkuyorum öyle bişi olabilir mi ki ya doktor burnu güzelleştircem diye eskiye nazaran daha kalın burun kökü ve sırtı yapar mı?buarada sizin resminiz varmı acaba ilk hal ve son güncel hal ? acaba gerçekten burun oturunca muazzam değişiklikler oluyor mu olmuyor mu görebilmek acısından :)
teşekkür ederim ama bana niye bu kadar kalkık gelio anlıyamıyorum :) valla bnde daha dün denizdeydim korusamda güneşte kldım haliyle ama snrasında dediğiniz gibi nfes almam zorlaştı gibi bugun falan demekki içi şişti o yzdenmişş demekkiiSenin burnun mükemmel bence ucu falan kalkik değil ve inmez ama baya sis şuanda sakin güneşte durma burun ameliyatli olduğu için ici şişer nefes alman zorlaşır buda seni kötü etkiler ve sıcakta şişlik gec iner serin yerlerde dur masajfa yapma bi işe yaramaz odemide almıyor doktorlar onu bilerek söylüyor ki ilk zamanlarda hastalar psikolojik olarak iyi olsun diye. Resim koyamiyorum malesef esim izin vermiyor. Kalın gibi gelen yer inicektir bumada emin ol ama yazı bi atlat daha iyi anlarsın zaten
Hevesini kırmak istemem ama yaz bitince anca düzelir bu zamanlarda ameliyat sıkıntı oluyor ben nisan da olmuştum ama baya zorladı beni yazın. Sıcaktan kaç bide darbe alma kendi ellerine dikkat et uyurkende yastigini dik tut yazın bunlar geçiriyor azda olsa. Geçmiş olsun inşallah sonuç istediğin gibi olur zorluk yasamazsinteşekkür ederim ama bana niye bu kadar kalkık gelio anlıyamıyorum :) valla bnde daha dün denizdeydim korusamda güneşte kldım haliyle ama snrasında dediğiniz gibi nfes almam zorlaştı gibi bugun falan demekki içi şişti o yzdenmişş demekkiiyanii bu yaz bitmeden burun zarifleşmez diyorsunuzz
Siz ameliyat olalı baya olmuş burnunuzu kendi burnunuz gibi kullanabiliyor musunuz?Hevesini kırmak istemem ama yaz bitince anca düzelir bu zamanlarda ameliyat sıkıntı oluyor ben nisan da olmuştum ama baya zorladı beni yazın. Sıcaktan kaç bide darbe alma kendi ellerine dikkat et uyurkende yastigini dik tut yazın bunlar geçiriyor azda olsa. Geçmiş olsun inşallah sonuç istediğin gibi olur zorluk yasamazsin
Alıştım ama beni tamamen degistirdi ikinci ameliyata da cesaret edemiyorum onu çok kalkik burnumun delikleri görünüyor ama artık değişti alisamasamda mecbur bir süre sonra kabulleniyorsunSiz ameliyat olalı baya olmuş burnunuzu kendi burnunuz gibi kullanabiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?