yardımm burnum cok kalkık :(

Canım benim daha 3 gün olmuş benim 12.günüm o kalkiklik iniyo ama busefer şişlik olucak o daha beter atel cikinca onlarla ugrasicaksin merak etme :)

Teşekkür ederim kızlr bi nebze rahatladımm :) daha şişme falan var demi keşke o aşamayı atlayabilsek bide su tam kaş aramla burun başlangıcında bi sertlşk var gibi ama tkrar alçılandı gecer demii? Ayyy cok soruya bogdum farkındayım amaa insan dayanamıyooorr

Arkadaslar lutfen bisi diyuin bgn 5.gunumdu doktor acti temizledi tkrar alciladi ama tkrar alcilamadan once resmini cekti ben boyle yapay ve kalkik burun gormedm sizce bu duzelir mii?

Lütfen öncelikle sakin olun ve beklentiye girmeyin, ilk altı ay burun şekliniz çok değişecek, önemli olan size suratınıza yakışması ve bence bir çok burna göre çok güzel duruyor, yeni ameliyat olmuş buruna göre.. Siz size şuan yapılan burna alışmaya çalışın ve kendinizi iyi hissedicek şeyler yapın, sevgiler

Evet canım ödemler indik burun ucuda inicek daha güzel oturcak burnun ben bugun kontrole gittim doktor çok beğendi ama benimde gulunce bi değişik oluyorum hiç beğeniyorum acaba sisliklerden dolayimi sizde öyle bi sorun varmi

Evet alçi daha cıkmadı ama suan bile gülünce üst dudağm kıpırdamıyor öyle duruyor bi garip cidden üst dişler deden görünmüyor cok sinir bozucu :/ ya bu alçı cktıktan snra burun şişiyor mu böyle yayılıyor mu ?

İnik yada kalkık diyebilmek için en az 6 ay beklemen gerek kiii daha alçın çıkmamış :)
5.gün için harika nir burun bence.. Her sabah değişik bir burunla uyanacaksın :)
Ama görünüm olarak emin oş çok hoş görünüyor, yanlız sevinmek içinde üzülmem içinde çooook erken.. Beklenti içinde olma, hayallere dalma üzülürsün..iyileşme döneminde burnuna zaman ver bunaltma kendini.. Geçmiş olsun

Teşekkür ederimmm siz daha tecrübelisiniz sizleri duymak ii gelio biz acemilere :) valla bu 6 ay nasl gecicek bilmiyorum işi gücü bıraktım sabah aksam burun düşünür oldum normale dönemedim halaa korkuom kafayı yicem diye

Hayır yarın cıkıcak ama ben sanki hiç beenmicem gibi hissediorum.. sakin kalamıyorum
Zaten ilk görüşte korkucaksin bu ben değilim diceksin oyüzden sakin korkma doktor uygun görürse masaj vericek sana zaten benimki çok sismisti seni bilmiyorum nasıl olur ve doktoruna sor ödem azaltıcı Arnica krem varmış kullanabilirmiyim de oda ciddi anlamda azaltıyor ödemi ama inşallah seninki sismez:)

Yaaa suan burnum şiş yanaklarım şiş sanki bi anda 10 kilo almışım burnumun üstünede bi yumruk yemişim gibi allahım resmen bndan 6 gun önceki halimle suanki halim kıyaslanamaz vee 6 ay falan deniyor ben 6 ay böylemi gezicem? Yaaa buarada dayanamayıp bi sigara yaksam bişi olurmukiii

Benim de yanaklarım dudağım şiş ama burnum şiş değil cok ilginç Bi durum. Ben dayanamayıp yakmıştım sigara

Evet tadı değişik geliyor ama yine de sakinleşmek için iyi

Sigara içenlerde ödem çok oluyor, ve atmak aylar alıyor.. 6 ayda bile şişlikleri kalabiliyor.. Tutun kendinizi içmeyin..

Ben de içiyorum sigara ameliyattan sonra da Bi iki kere içtim ama burnum hiç şişe benzemiyor ya şiş değil gerçekten ya da burnum cok küçük olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…