- 2 Kasım 2014
- 911
- 272
- 103
Arkadaslar lutfen bisi diyuin bgn 5.gunumdu doktor acti temizledi tkrar alciladi ama tkrar alcilamadan once resmini cekti ben boyle yapay ve kalkik burun gormedm sizce bu duzelir mii?
Teşekkür ederim kızlr bi nebze rahatladımm :) daha şişme falan var demi keşke o aşamayı atlayabilsekbide su tam kaş aramla burun başlangıcında bi sertlşk var gibi ama tkrar alçılandı gecer demii? Ayyy cok soruya bogdum farkındayım amaa insan dayanamıyooorr
Teşekkür ederimmm siz daha tecrübelisiniz sizleri duymak ii gelio biz acemilere :) valla bu 6 ay nasl gecicek bilmiyorum işi gücü bıraktım sabah aksam burun düşünür oldum normale dönemedim halaa korkuom kafayı yicem diyeİnik yada kalkık diyebilmek için en az 6 ay beklemen gerek kiii daha alçın çıkmamış :)
5.gün için harika nir burun bence.. Her sabah değişik bir burunla uyanacaksın :)
Ama görünüm olarak emin oş çok hoş görünüyor, yanlız sevinmek içinde üzülmem içinde çooook erken.. Beklenti içinde olma, hayallere dalma üzülürsün..iyileşme döneminde burnuna zaman ver bunaltma kendini.. Geçmiş olsun
Zaten ilk görüşte korkucaksin bu ben değilim diceksin oyüzden sakin korkma doktor uygun görürse masaj vericek sana zaten benimki çok sismisti seni bilmiyorum nasıl olur ve doktoruna sor ödem azaltıcı Arnica krem varmış kullanabilirmiyim de oda ciddi anlamda azaltıyor ödemi ama inşallah seninki sismez:)Hayır yarın cıkıcak ama ben sanki hiç beenmicem gibi hissediorum.. sakin kalamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?