Yardımm!!

ozgee5757

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
31
6
6
32
Merhaba. uzun Zamandan beri teraziye çıkmıyordum bugün çıktığımda anladım ki en büyük kötülüğü kendime bakmayarak yapmışım tam 107 kiloyum arkadaşlarımın gezmekten eve girmediği dönemlerde ben dışarı çıkmaktan çekiniyorum. Anladım ki artık bunun bi sonu yok. 2 gündür sıkı bi şekilde başladım. İnanın birilerinin desteğine ihtiyacım var. İnşallah bende başarırım

Merhaba. uzun Zamandan beri teraziye çıkmıyordum bugün çıktığımda anladım ki en büyük kötülüğü kendime bakmayarak yapmışım tam 107 kiloyum arkadaşlarımın gezmekten eve girmediği dönemlerde ben dışarı çıkmaktan çekiniyorum. Anladım ki artık bunun bi sonu yok. 2 gündür sıkı bi şekilde başladım. İnanın birilerinin desteğine ihtiyacım var. İnşallah bende başarırım

Merhaba özge ben özlem..benimde yardıma destege ve motivasyona ihtiyacm var diyete bugün basladim onun öncesinde spora başlamıştım kis ayindayken fazla umursamiyordum ama dün beyaz bi body giyeyim dedm ve gerçek ortaya cikti birbirimize destek olabiliriz 10 kilo hedefim 76 kiloyum 1.67 boy

Tabiki seve seve benim yolum senden çok daha uzun ama herkesin yolu kendine göre zor. Teşekkür ederim beraber başarırız inşallah

Tabiki seve seve benim yolum senden çok daha uzun ama herkesin yolu kendine göre zor. Teşekkür ederim beraber başarırız inşallah
Olsun benimde uzun sayilir ilk defa hayatimda diyet yapcam ve arkadasa ihtiyacim var birbirimize destek veririz neler yaptigimizi falan anlatiriz ve basardikca moralimiz de yüksek olur ozgcecim

Tabikii ben buna gönülden inanıyorum. Bişeyi yalnız başarmak zor. Destek olursak daha kolay geçirebiliriz bu süreçleri. Çünkü insanların çoğunun yaptığın şeylere saygısı yok ama biz anlarız birbirimizi

Tabikii ben buna gönülden inanıyorum. Bişeyi yalnız başarmak zor. Destek olursak daha kolay geçirebiliriz bu süreçleri. Çünkü insanların çoğunun yaptığın şeylere saygısı yok ama biz anlarız birbirimizi
Evet kesinlikle mesela neler yaptigimizi anlatmakla baslayabiliriz...neler yapiyorsun ozge zayiflamak icin

Ben günlük planımı anlatayım sana: sabah kalktığımda ilk olarak ılık su içiyorum limonlu. Sonra 2 dilim kepek ekmeğinin arasına tost yapıyorum yağsız yanında peynir domates salatalık falan. Saat 8 buçuk 9 civarı yarım saat yürüyüş bandına biniyorum. Saat 10 gibi ara öğün yapıyorum bir elma yada başka bir meyve. 12 gibi öğle yemeği yiyorum 6-7 kaşık sebze yada et yemeği ve yoğurt. 2 gibi tekrar ara öğün yapıp meyve yiyorum. Akşamları sütle nesfit yiyorum yemekten önce tekrar yarım saat yürüyüş bandına biniyorum gün boyu su içmeye çalışıyorum. Bide maden suyu içiyorum
Sen neler yapıyorsun

Beni
Ben günlük planımı anlatayım sana: sabah kalktığımda ilk olarak ılık su içiyorum limonlu. Sonra 2 dilim kepek ekmeğinin arasına tost yapıyorum yağsız yanında peynir domates salatalık falan. Saat 8 buçuk 9 civarı yarım saat yürüyüş bandına biniyorum. Saat 10 gibi ara öğün yapıyorum bir elma yada başka bir meyve. 12 gibi öğle yemeği yiyorum 6-7 kaşık sebze yada et yemeği ve yoğurt. 2 gibi tekrar ara öğün yapıp meyve yiyorum. Akşamları sütle nesfit yiyorum yemekten önce tekrar yarım saat yürüyüş bandına biniyorum gün boyu su içmeye çalışıyorum. Bide maden suyu içiyorum
Sen neler yapıyorsun[/QUOTE

Benimde iki gün oldu canim, ben normalde gec uyuyup gec uyanan biriyim yani sabahliyorum öğlen 12 gibi kalkiyorum.dunden bu duzeni degistirmeye calisiyorum bi gun oncesi yani perşembe gecesi yine sabahladim ama kendi kendime soz verdim erken uyancam diye ve saat 9.30 da kalktim ilk olarak bi bardak sıcak suyun icine bir cay kaşığı bal koyup iciyorum 10 dk sonra kepekli ekmeğin arasina domates ve biberli tost yiyorum iki saat gectikten sonra senin gibi bir elma yiyorum ve kosu bantinda 40 dk yürüyüş yapiyorm öğle yemegi butun yesillik agirlikli salata yapiyorm yaninda 4 adet kofte bu beni baya tok tutuyo ara ogun meyve yemiyorum o yuzden..aksamda yine salata et balik veya tavuk izgarada yapiyorm..tabi hergun ayni yapmicam degistire degistire yapcam. Ee tabi gun icindede cok hareketliym suanda bitik durumdayim ev islerinden yuruyus yapamadim dun spora agirlik vermistm aksam 9 gibi yuruyus yapmistm dinlendikden sonrada egzersiz yapmistm...yarnn yine ayni duzen yapmaya caliscam canm bu sekilde istekli devam edersek bence basaririz

Bende başaracağımıza inanıyorum canım. Hiç bişey imkansız değil. Bu şekilde devam edersek fazlalıklar gidecek inşallah

Insallah canim ya inan dışarı cikasim yok hic biseyi yakıştıramıyorum kendime bi an once gitsin su fazlaliklarimiz

Benimde gerçekten evden bile çıkasım olmuyor kendimi hapsettim resmen istiyorum ki uzun bi zaman gerçekten çıkmayacağım çıktığımda da kimse beni tanıyamasın: )

Hahah aynen bende öyle düşünüyorum kilo almışsın diyenlere inat incecik çıkmak istiyorm eski halim gibi düşüncesi bile harika dimi

Selam kızlar bende geldim sizinle yol arkadaşlığı yapmak istiyorum 6. Takımda yarışıyorum ama burda da yazabilirim destek olalım birbirimize.. Gecen haziranda 114 kiloyla dogum yaptım bi önce ki hafta 89.8 ü gördüm ama yatılı misafir ve regl dolayısıyla tekrar 91 bucuk civarında yım şimdi bu gece yeni kararlar aldım çok daha sıkı sarılıcam

Selam eda hosgeldin bnde takımları araştırdım ama biraz sıkı takip etmek gerekiyor...bn daha yeni uye oldum ve yeni basladim diyete motivasyona ihtiyacimiz var özge ile aramıza katilirsan ve yaptıklarını bizimlede paylasirsan cok mutlu olurum...

Back
X