Kimi sevsem gidiyor ben kendimi bu durumda nasıl seveyim tam mutluyum sevdiklerim elimden alınıyor neden hep ben diyorum nedenDalga geçiyor.
Siz bu kadar yalvardıkça da sarılırız deyip geçiyor.
Nasıl bir psikoloji ile bu kadar sevmeyen birine bağlanılır,kendinizden neden bu kadar nefret ediyorsunuz.
Siz kendinizi bu kadar sevmediğiniz için de kimse sizi sevmiyor ve gidiyor.
Zorla değil başta beni çok seviyordu birden noldu anlamadım terse döndü herşey huyu meğerse ilgisiz sorumsuz bi insanmışSen zorla mı sevgili oldun adamla hiç uğraşma bence bi tarafları dapa ulaşmş
Zorla değil başta beni çok seviyordu birden noldu anlamadım terse döndü herşey huyu meğerse ilgisiz sorumsuz bi insanmışSen zorla mı sevgili oldun adamla hiç uğraşma bence bi tarafları dapa ulaşmş
Cevabı yazdım,siz kendinizi sevmiyorsunuz.Kimi sevsem gidiyor ben kendimi bu durumda nasıl seveyim tam mutluyum sevdiklerim elimden alınıyor neden hep ben diyorum neden
Unutmak için herşey yapıyorum olmuyor tam üzülmüyorum mesaj atıyor görüşelim mi diye bende kıramayıp kabul ediyorum hiç olmazsa onu görebiliyorum bununla yetiniyorum belki zamanla oluruz yeniden dedim zaman herşeyin ilacı diyor çok özlüyorum onu neden kimsenin sevdiği gitmiyorda hep benim sevdiklerim gidiyorHayatınızın odak noktası sizi bırakıp giden erkek arkadaşınız değil, geleceğiniz olsun. Ayrılıklar, alışılan insanın yokluğu aşması zor şeyler olabilir, insana zor süreçler yaşatabilir ama bu dönemlerde geçecek. Siz istemeseniz de bu badireler atlatılacak. Ölmek istiyorum, yaşamak istemiyorum gibi sizlerle kendinizi kamçılarsınız dibe batmak için. Yaşınız çok genç, sizin okuduğunuz okullarda ve oturduğunuz sıralarda oturmak için insanlar sabahlara kadar ders çalışıyor. Fırsatı değerlendirip iyi yerlere gelmeye bakın, daha ne kapılar açılır size.
Ama sevdikten sonra git diyemiyorsun vazgeçemiyorsun aklın vazgeçsede kalbim vazgeçse keşke şuanCevabı yazdım,siz kendinizi sevmiyorsunuz.
Özgüven de sıfıra yakın.
Gidene dur dememeyi öğrenin,hatta yürrü anca gidersin deyin ki biraz özgüven yerine gelsin.
Sevgiliyi geç,arkadaşlar bile özgüveni olmayanı sevmez.
Arada özlem gideririz ama beraberken olmuyor diyor kavga ediyoruz diyorAy bırak şu sümüklüyü ya kendini nimetten sayıyor. Sarılabilirmişmiş.Gitsin lağıma sarılsın.
Sevgi karşılıklı olur.Ama sevdikten sonra git diyemiyorsun vazgeçemiyorsun aklın vazgeçsede kalbim vazgeçse keşke şuan
Olaya öyle bakarsanız isin içinden çıkamazsınız. Her insan bir şekilde sevdiklerini kaybediyor, bu kiminin sevgilisi, kiminin eşi, kiminin ailesi... Siz ayrılık konusuna isyan ediyorsunuz, öte yanda insanlar sevdiği insanları toprağa veriyor. Beterin beteri var. Siz sizinle bir nevi dalga geçen insan için ölmek istiyorsunuz, kaç yıllık yuvasını ve evliliğini bitiren insanlar ne yapsın?Unutmak için herşey yapıyorum olmuyor tam üzülmüyorum mesaj atıyor görüşelim mi diye bende kıramayıp kabul ediyorum hiç olmazsa onu görebiliyorum bununla yetiniyorum belki zamanla oluruz yeniden dedim zaman herşeyin ilacı diyor çok özlüyorum onu neden kimsenin sevdiği gitmiyorda hep benim sevdiklerim gidiyor
Arada gel egomu okşa git diyor kısaca.Arada özlem gideririz ama beraberken olmuyor diyor kavga ediyoruz diyor
21 yaşındayım. İki sevgilim oldu ikisine de kendimden çok değer verdim ama karşılığnı alamadım ve hep terkedildim herkes çok güzel bi kızsın diyorlar ama güzellik fayda etmiyor ben istiyorum ki hiç bitmesin gitmesin ama olan hep bana oluyorSevgi karşılıklı olur.
Karşılığı olmayan şeyi sürdürmeye ve döndürmeye çalışmak olgun insanların yapacağı şeyler değil.
15 yaşındaysanız normal ama.
Ama görüşmezsem tamamen kaybetniş olacağım onuArada gel egomu okşa git diyor kısaca.
Bu kadar ezilme.
Yazmayı yalvarmayı bırak.
Görüşürsen de yedeği olacaksın.Ama görüşmezsem tamamen kaybetniş olacağım onu
Güzellik akıl ve güvenle birleşmezse hiç değeri yok.21 yaşındayım. İki sevgilim oldu ikisine de kendimden çok değer verdim ama karşılığnı alamadım ve hep terkedildim herkes çok güzel bi kızsın diyorlar ama güzellik fayda etmiyor ben istiyorum ki hiç bitmesin gitmesin ama olan hep bana oluyor
Bende artık sevdiğimle mutlu olmak yuva kurmak istiyorum yeterOlaya öyle bakarsanız isin içinden çıkamazsınız. Her insan bir şekilde sevdiklerini kaybediyor, bu kiminin sevgilisi, kiminin eşi, kiminin ailesi... Siz ayrılık konusuna isyan ediyorsunuz, öte yanda insanlar sevdiği insanları toprağa veriyor. Beterin beteri var. Siz sizinle bir nevi dalga geçen insan için ölmek istiyorsunuz, kaç yıllık yuvasını ve evliliğini bitiren insanlar ne yapsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?