yardımmm ?

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Aqqes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Görüşürsen de yedeği olacaksın.
Ve birini bulduğunda sana tekmeyi basacak kendine gel onunla doğmuş gibi davranıyorsun.
Kendine çok bağladı ben ilk defa birine aşık oldum hemde herşeye rağmen bana ben gelecek düşünen biri değilim evlilik düşünüyorsan yanlış kişiyim bile dedi yine sustum sevdim
 
Dünde sana yazmıştım yine yazıyorum . Arkadaş kalalım zamana bırakalım lafları başından savmak için. İçim çok yanıyor anladığım kadarıyla ama elinden bişey gelmez ki artık bırak istemiyor işte haketmiyor demekki sevgini . Zamanla geçecektir emin ol .
 
Sadakamı veriyor ne o öyle arada sarılmana izin vermek gibi. Yaşın çok küçük 21 nedir ki sevgilin olunca anı yaşa boşver evlenmeyi falan evlenenlerin hepsi mutlu mesut olsaydı kimse boşanmazdı. Bırak şunu da gençliğini yaşa.
 
Ne önerilirse dinlemeyecek gibisin. 21 yaşındasın. Okulunun bitmemiş olması lazım. Okuluna yoğunlaş ve terapileri bırakma.
 
Ama mesaj atmadığım da atıyor
 
daha sadece iki kişi olmuş hayatınızda ama siz öyle bir konuşmuşsunuz ki,bu kadar karamsarlığa değer mi yani?
Ayrıca kendinden çok başkasına değer verme yoksa sonuç hep bu olur.
 
Sen öyle onsuz bir hiçi deyip bir taraflarını o kadar kaldırırsan tabi ki o da seni böyle yedekte tutar. Büyü biraz. Kadınsın sen biraz gururlu ol.
 
senın kıymetını bılmemıs ondanda bı cacık olmaz. hobı bul kendıne canım. anca oyle unutursun
 
Ama mesaj atmadığım da atıyor
Tabi ki atacak, seni yedekte tutuyor. Daha kimlere ne mesajlar atıyordur. Böyle ezik oldukça hakediyorsun kusura bakma.
Bir de 21 yaşındaymışsın. Ben en son 12 yaşında böyle olmuştum. Ergenliğe yeni girdin sen herhalde.
Davranışların yeni ergen gibi, ben artık yuva kurmak istiyorum bilmem ne lafları da 30-40 yaşına gelmiş de hiç bir ilişkisi tutmamış insan gibi. Bütün yaşlarını bir arada mı yaşıyorsun nedir? 21 yaşında ne yuvası. Git dersine çalış, kendi hayatını yaşa. Erkeklerin oyuncağı mısın sen? Ondan mı getirdi ailen seni dünyaya? Birileri istediği gibi oynatsın, kullansın diye? Birey olmayı beceremiyor musun?
 
Onsuz hiçim nedir yahu.Önce kendi değerini bilmeli insan.Bilmezse karşısındakinden de değer göremez.
 
Herkes sevdiğiyle hayal kurar dimi
 
daha sadece iki kişi olmuş hayatınızda ama siz öyle bir konuşmuşsunuz ki,bu kadar karamsarlığa değer mi yani?
Ayrıca kendinden çok başkasına değer verme yoksa sonuç hep bu olur.
Kimsenin sevdiği gitmiyor ama hep benim sevdiklerim gidiyor
 
Herkes sevdiğiyle hayal kurar dimi
Bu mu yani söylediğim onca şeye cevabın? Git söyle kölen olayım, başka kızlardan vakit kaldığında beni kullan de. Belki şanslıysan kabul eder. Hayallerin gerçekleşmiş olur.
 
iletişimi tamamen kopar. yoksa elinde oyuncak olursun böyle.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…