- Konu Sahibi KeLeBeKetkisi
-
ben peteğin ve tuğçenin burnuu hiç beğenmiyorum deniz akkaya iyi dr simons diye bir amerikalı doktor var onun yaptığı burunlar inanılmazzzzzz bu arada puff çok yeteneklisin bence gözlerimide pek güzel yapmıştın opuyorumnanaktanburnumu koysam benimkinide yaparmısın-tatlicadiarzu-
ben burnumu seviyorum güzel sayılır ama gülünce aşağıya iniyor fotoda kötü duruyor aslında eşimin bir arkadaşı estetik cerrah karşıda delik görüntüsü harika demişti ama gülünce ağzımın içinde sanki burnunun altına bir kesi atılıp dikilirse o aşağı inme azalır demişti birde burnumu ulusoy alilesisinin burnuna benzetmişti
Eki Görüntüle 34282
puff senin burnun biraz aşagı doğru bende öyle bieşey yok yinede gülünce iniyor senin burnun daha küçük ve bence çok güzel olacak hafif bir dokunmyla abartılmazsa iyi olur emre ilhanı ilk defa duydum gerçi bur numu yaptırmayı hiç düşünmedim enjeksiyon var birde 15dakikada iğneyle dolgu malzemesi vererek yapıyorlarmış 6-12 ay gidiyormuş .puff resmim nerdeee
ben üst tarafın o kadar incelmesini oyulmasını istemiyorum.hatta sadece biraz çıkıntıgitsin o kadar çok ince olmuş ,ucunu da kaldırmak istemem herhalde ben burnumu seviyorum deli miyim neyim kız o kadar uğraşmış ben diyorum oraya dokunma buraya dokunma e ne kaldı kilaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?