Yardımmm!!!!

olma mııııı :))))

2474.jpg

çok güzel olmuş,tam kararında bi burun.

kelebek etkisi cnm emre bey sana yakısanı yapacaktır cnm bende emre beyi düsünüyorum..mutlaka cok guzel olucaktır ama bızımle paylas olurmu...cnm benım dıkkatını cıldın cektı nekadar guzel bır cıldın var ne kullanıosun :))))) bırde bu tarz fondoten aramadakdan canım cıkdı bulamadım bana bıldırımısın cnm fondetenın markası numarası cıldındekı guzellıkkkkk ne :))))))))

puff süpersin canım ya opuyorumnanaktan
burnun harika olmuş
üstelik kavis bile yapmamışsın düz iniyor ama yüzünle çok uyumlu
emre bey seni yanına tasarımcı olarak alsın kaydirigubbakcemile3

adles cok tskler elbet paylasirim nedemekzemuszemus

vallah cildime hic bisi sürmiorum acikcasi böle crem meme karsiyim bunlar sadece cildi bozio....ama fondöte kullanirim elbet sölerim burda sürdügüm christian dior un make upu ve üstüne ben fondöten süriorum oda estee lauder canim..bana makejci dedi önce yagliyi sür ondan sonra pudrali 24 saat makejin tutarmis:D okadar yani baska bisi yok:D tskler bu aradaaaaaaaa begendigin icin

ikisi de güzel değil be canım ben estetiğim diye bağırıyor:umursamaz: hem önden de güzel durmaz böyle burunlar ileride çökme tehditi var , ama senin burnunu kim yaptıysa güzel yapamamış cidden, doğal yapıcam diye kocamn ucu düşük burun yapan doktorlara sinir oluyorum :oklava:

puff canım senin tasarımların cok daha iyi olmus :) ama yine de bir drun yapması cok daha iyi olur sanırım arkadaş için.. kendi yaptıkları gerçekten cok yapay olmuş..
bazı doktorlar yapıyor öyle twettciMMm benim tarzım bu diyor mesela küçükltmüyor fln böyle saçma şeyler de olailiyor işte
mujxx bu arada twtty canım bnm;)

kesinlikle lugesya .. burda yaptıklarimiz zaten sadece fikir olmasi için.. dr. tabiki kendisi tasarlicak ve en uygununu secicektir. :)

ben Emre beye giderken hem kendi tasarımı mı, hemde nette bulduğum bi tasarımı götürücem.. kızlar bu nasıl .. benim çok hoşuma gitti.. böyle cocuksu, şirin bi burun olmuş.. kadının burnuda benim şuan ki burnumdan az daha büyük.. yani bana sanki bu burun gider gibi geliyo bayanssulusmile

1551.jpg

Evet canım bu da çok hoş bir burun..Götür bakalım Emre bey ne diyecek?En azından nasıl birşey istediğine dair fikir olur ona da....

gripin yaaa puynun süper olmuş :) bende öle istiyorum :)) senin doktorun kimdi ? eminim okumusumdur ama simdi hatırlamıyorum

acikcasi asiri dogal istemiorum ozaman cok büyük olio ozaman hic yapmama gerek yok belli olsada beni pek rahasiz ettmes benim hosuma gidio yapay burunlar

yok cnm hic olmadim.. önden iyi duruyo da.. profil resmi veremiyorum hiç :( benim sorunum zaten gülünce düşüyo olması... yoksa normal dururken problem yok.. bu yüzden gülmeyi unuttum :))) bide ameliyat olma sebebim sağ tarafımın tamamen kapalı olması.. doğuştan gelen bi kemik eğriliği varmış.. nefes alamıyorum hiç burnumdan.. zaten bu yuzden ameliyat olucaktım.. o sıkıntıyı çekmişken estetikte çıksın aradan dedim :)

Back
X