Yardımmm!!!!

hihih dimiii bilmem niye ama begeniorum öle burunlarrkaydirigubbakcemile5

puff kiz ama cidden cok güzelsi masallah iki favori fotolrim oldu ikiside lensli bence hep lensli dolas sana okadar cok yakisokiiii esmer güzelisin...hangi les freshlook mu?

evet cnm fresslook .. ama flash patladıgında cok belirgin oluyo.. keşke normal gün ışığında da okadar belirgin olsa.. yurt dışında lensler varmış böle cok belirgin olan.. onlardan alcm sanırım..

canim solotica hic duydunmu onlar harika hic belli degl lens diye tavsiye ederim bi sorum daha olcak benimde saclrim uzun neyle bakiorsun saclarini ben hep kesmem gerekio cok kirilio yo y nasil bukadar uzation?

heh ismini getiremedim bi türlü :))) solotica alcam.. bide şey duymuştum ya istedigin göz renginin resmini gonderiyosun ona göre lens hazirlayip gonderiyolar.. ama cok dogal duruyoduuu.. saclarim evet cnm cok uzun.. özel bisey yapmiyorum acikcasi.. yapısal sanirim.. anneminde uzun.. genelde eziyet etmem sacima hiç.. şampuanlarim (öyle değişik yağlardı serumlardı hiicc ugrasmam).. tararim.. ve evde genelde topuz yaparim.. dışarı cıkarkende elidor sac kremiyle kremlerim (turuncu renkte olan).. ne maşa yaparım ne bişey.. dalgalı zaten.. düz coookk nadir kullanırım... sık boyamam senede 1 kez boyarim (mavi-siyah) .. yani genel olarak yapısal.. uzama dedikce uzar.. ve bende bu sebeple sürekli kestirmek zorunda kalirim.. cünkü kendi haline biraksam rapunzel olup cıkıcam. :) ve dipnot: mevsim değişikliklerinde inanılmaz dökülür .. böyle bi çöp tenekesi dolar :))) hee anlarim ki bunun bişeye canı sıkılmış.. o zaman hic üstelemem, üzerine gitmem baskı yapmam.. sonra kendi halinde toparlar gider.. biz pek birbirimize karışmayız.. onla aramizda böyle bi bağ var.. kendi halimize birakiyoruz birbirimizi.. serbest ilişki yani :)

Son düzenleme:
hahaha
güzel anlatmisin kiz sormaa nebicim döküli bide uzun ya daha cok saniorsun salarin dökülio ama senin kadar uzatamamdim cünkü kesiorum her iki ay uclarinii aradaa zeytin yagi yaparim saol vllah lens icinde hic duymadim öle bisi ama sana mesala esmeralda cok giderr harika durar bencede al

valla emre bey sanirim herkese en uygun olucak burunu yapıyo .. buda bi avantaj tabi.. ayhh ins istedigim gibi olur ya ben cok pimpirikliyim.. Allah emre beye simdiden sabır versin.. henüz puffla tanışmadı hayatı gayet normal ve yaşanılası.. ama benden sonrasını bilemiyorum :)

Çene ameliyatı da olacak mısın? Bana iki fotoğraf arasında burun dışında çenede de farklılık var gibi geldi. Bu arada ben 2. tasarımı beğendim.

yok canim cenemde ameliyta olmicam...ama cenem zaten biraz arkada eskide tel taktim biraz düzeldi dislerim.....tskler begendigin icin

pufcum sende hele beni bi gör...bende cok pimkirliyim inan bana...:)

puff'un yaptığı tasarımlardan da ortadaki de güzel ama ben en çok sağdaki ufak olanı beğendim. ınşallah tam istediğin gibi olur canım.

gripin yaaa puynun süper olmuş :) bende öle istiyorum :)) senin doktorun kimdi ? eminim okumusumdur ama simdi hatırlamıyorum

teşekkür ederim puff. Doktorum Ufuk Bilkay.Öyle çok kavisli ve kalkık değil,oldukça doğal yaptı doktorum. memnunum bende. Yakışıyor yüzüme

bence her ikisi de çok güzel ama puff un yaptığı daha doğal olmuş, bu arada kelebeketkisi, revizyonu kıkırdakla ilgili bir hoşnutsuzluktan mı yaptıracaksın acaba yoksa burun kemiği, burun delikleri vs. mi?

ben de revizyon yaptırmak durumundayım, ameliyatımdan hiç hoşnut değilim. burun deliklerimin biri kocaman, gırtlağım görünüyor.
kıkırdak da kemik de eğri artı kemikte ters v görüntüsü var ve daha kötüsü bnm asıl şakayetim rekonstrüktif olduğu için basıklığı gidermek adına doku koydu ama o kadar geniş koymuş ki.. gözümün altından yanaşımın ortasına kadar,

ne yaptıracağım bilemiyorum, çok çaresiz hissediyorum

moralim o kadar bozuk ki

umarım herşey istediğin gibi olur

Back
X