Yardımmmm:(

kv ve elti mi:110:
elti ne alaka.
tatil borcunuz mu var mecburmusunuz.
eşin neyşn peşinde yine acaba.
yalnız kalmamak için olabilir büyük ihtimal.
ee sizin aranızdakileri bilmiyor mu ailesi.
yine de gelmek isterler mi.
başbaşa kalsınlar demezler mi
Yok demezler benim ailem der onu ancak, ama yok öyle bi dünya gerekirse iptal ederim

elifçim senin için üşenmeden hesaplama yaptım. İstanbuldan uçakla mayısın 28 inde barcelonaya gitsen, 4 gece kalsan uçak biletin 2 kişi 1674 tl tutuyor.

iyi puanı olan hostelde 4 gece konaklasan iki kişi ceceliğ 120 eurodan 482 euro tutuyor.

otel ve yol parası sana 3200 tl ye falan gelir.

Hostelde kalınca dışarıda yemek zorunda değilsiniz. Hostellerde zaten genel mutfak malzemeleri olur. Yağ tuz kap kacak vs. Sabah kahvaltısı da fiyata dahil olur. Akşamları yaparsınız bi makarna öğlen de ekmek arası nutella falan burdan giderken de götürürsünüz bisküvi falan yemeğe çok para harcamazsınız.

Müze parası otobüs bilet pasaport filan derken size 4.500 e falan mal olur. Hem kv de götürmezsiniz çok isterse biz bu sefer öğrenelim başka zaman seni de götürürüz filan der geçiştirirsiniz.

20 gün sonrası için bilet ve hostel fiyatları bunlar. Eğer temmuzda ağustosta falan giderseniz bilet ve hostel miinimum 3 te 1 oranında azalır ki ben kaba taslak taslak bakınca bu çıktı.

Sen alternatiflerini paris, prag, roma gibi yerlere çeşitli tarihlere göre ayarlarsan daha uyguna gidebileceğine eminim.

Dediklerimi ciddi olarak düşün. Eşinle konuşmadan alternatif uygun bir plan yap. Tarihi bileti konaklaması pasaportu herşeysi içinde olsun. Eşin kestirip atmadan somut verilerle konuş.İstanbula gidip de daha önce gördüğün yerleri gezip, bide kv eltiyi yanına alıp lüks bir restaurantta değmeyecek bir yemeğe bir dünya para harcayıp
sinir olup gelmekten iyidir. Hem çocuk falan olmadan bir yurtdışı gezisi yapmış olursunuz. İstanbul da ne her zaman gidilir.

Biz 2009 yılında 3 kişi uçak ve otel biletlerini 2,5 ay öncesinden alarak 10 gün boyunca 4 avrupa ülkesi gezmiştik. Bize yaklaşık 8.000 TL ye mal olmuştu.

Elifçim sen akademisyen olan akıllı bir kızsın. Halledersin güveniyorum sana :)

Bence de çıkardığınız hesap çok fazla.O paraya yurtdışına bir değil 2 kere gidilir.
Abant öyle ahım şahım bir yer değil.Yani özellikle güzergah değiştirecek kadar değil.İstanbul'da yaşasanız sorun olmaz ama kulağınızı tersten gösterince değmez diyorum.
Yolunuzun üzerinde bir tatil noktası bulsanız daha iyi olur bence.Madem Trabzon mecburi istikamet,ona göre bir plan belirleyin.

8000 bini bulmaz ki o nasıl hesap yaptı anlamadım
İki tatilden birini iptal et yada
Uygun Oteller var nasılsa iki kisisiniz kocan yanında çocuk yok bişi yok ucuz Otel de kal
Günlük kiralik evlerde var . İst ne tarafta konaklayacaksiniz

elifçim senin için üşenmeden hesaplama yaptım. İstanbuldan uçakla mayısın 28 inde barcelonaya gitsen, 4 gece kalsan uçak biletin 2 kişi 1674 tl tutuyor.

iyi puanı olan hostelde 4 gece konaklasan iki kişi ceceliğ 120 eurodan 482 euro tutuyor.

otel ve yol parası sana 3200 tl ye falan gelir.

Hostelde kalınca dışarıda yemek zorunda değilsiniz. Hostellerde zaten genel mutfak malzemeleri olur. Yağ tuz kap kacak vs. Sabah kahvaltısı da fiyata dahil olur. Akşamları yaparsınız bi makarna öğlen de ekmek arası nutella falan burdan giderken de götürürsünüz bisküvi falan yemeğe çok para harcamazsınız.

Müze parası otobüs bilet pasaport filan derken size 4.500 e falan mal olur. Hem kv de götürmezsiniz çok isterse biz bu sefer öğrenelim başka zaman seni de götürürüz filan der geçiştirirsiniz.

20 gün sonrası için bilet ve hostel fiyatları bunlar. Eğer temmuzda ağustosta falan giderseniz bilet ve hostel miinimum 3 te 1 oranında azalır ki ben kaba taslak taslak bakınca bu çıktı.

Sen alternatiflerini paris, prag, roma gibi yerlere çeşitli tarihlere göre ayarlarsan daha uyguna gidebileceğine eminim.

Dediklerimi ciddi olarak düşün. Eşinle konuşmadan alternatif uygun bir plan yap. Tarihi bileti konaklaması pasaportu herşeysi içinde olsun. Eşin kestirip atmadan somut verilerle konuş.İstanbula gidip de daha önce gördüğün yerleri gezip, bide kv eltiyi yanına alıp lüks bir restaurantta değmeyecek bir yemeğe bir dünya para harcayıp
sinir olup gelmekten iyidir. Hem çocuk falan olmadan bir yurtdışı gezisi yapmış olursunuz. İstanbul da ne her zaman gidilir.

Biz 2009 yılında 3 kişi uçak ve otel biletlerini 2,5 ay öncesinden alarak 10 gün boyunca 4 avrupa ülkesi gezmiştik. Bize yaklaşık 8.000 TL ye mal olmuştu.

Elifçim sen akademisyen olan akıllı bir kızsın. Halledersin güveniyorum sana :)
Çok tşk ederim:)
Benim pasaport almam lazım önce, bide yurtdışına gidersek ist tamamen iptal zaten ama çok ihtiyacım vardı çünkü ağlasım geliyo bazen o kadar bunaldım ki...
Ve gidersek yemmuzda yani nayramda gideriz akşam bu söylediklerini de söyliycem eşime çok mantıklı gerçekten

Bence de çıkardığınız hesap çok fazla.O paraya yurtdışına bir değil 2 kere gidilir.
Abant öyle ahım şahım bir yer değil.Yani özellikle güzergah değiştirecek kadar değil.İstanbul'da yaşasanız sorun olmaz ama kulağınızı tersten gösterince değmez diyorum.
Yolunuzun üzerinde bir tatil noktası bulsanız daha iyi olur bence.Madem Trabzon mecburi istikamet,ona göre bir plan belirleyin.
Ama çok güzel biyer huzur veriyo insana

Kızlar çok dert ediyorum ya bi çözüm üretin bana.
Şimdi benim tatile çok ihtiyacım var çok yoruldum gerçekten az sonra çıkarım odamdan bi öğle arası uğrarım sonra akşama kadar yinevayaktayım..stres atmam lazım
Eşimle yalnız kalıp konuşmamızda gerek yani farklı sakin bir ortamda.
Haftasonu istanbula gidelim dedik gezmek için planı da yaptım, bide burda konu açmıştım bayram tatiline nereye gidelim diye abant a karar verdik ama eşim diyo ki bu iki tatil bizi çok zorlar 8 bine filan çıkar masraflar...
Ama ben ikisine de gitmek istiyorum
İstanbul için biletler 600 civarı, otelde 700 tutuyo 3gün kalınacak yeme içme vs var tabi pazar günü bide maça gidicez nerden kıssam bilemedim
Abanta giderkende biletler 800 civarı tutuyo trabzondan istanbula gidip oradan arabayla abanta geçeriz e orda kalacağımız evlerde 600 civarı baktım yani 3 gün kalcaz yine daha hesaplı ne yapabiliriz acaba iki yere de gitmek için? arabayla gitsek yol yorgunluğu olcak off
Bide kv de gelmek istedi istanbula bende dün dedim ki biz gidelim annenle sonra gideriz .benim annem gelmek istese ben şindilik biz gidelim anne derim yani ne var bunda
Ne zaman gelmeyi dusunuyorsunuz? Trabzon istanbul git gel genelde kisi basi 200 u pek gecmez. Git gel 400₺ ucak bileti gayet iyi otellerde 3 gece 700-800₺ ye konaklayabilirsiniz. Arti uc gunluk uc ogun yemek parasi icin kahvalti genellikle istanbulda asiri luks olmayan siradan yerlerde kisi basi 30-50₺ ogle yemegini fastfood tarzi gecistirip aksami sik bi yemek ile grcirseniz toplam 600₺ 8000₺ lik bi tatil olcagini sanmiyorum bence arastirarak uygun yerleri secerek cok uygun hem abant hem istanbulu gerceklestirebikirsiniz

Ne zaman gelmeyi dusunuyorsunuz? Trabzon istanbul git gel genelde kisi basi 200 u pek gecmez. Git gel 400₺ ucak bileti gayet iyi otellerde 3 gece 700-800₺ ye konaklayabilirsiniz. Arti uc gunluk uc ogun yemek parasi icin kahvalti genellikle istanbulda asiri luks olmayan siradan yerlerde kisi basi 30-50₺ ogle yemegini fastfood tarzi gecistirip aksami sik bi yemek ile grcirseniz toplam 600₺ 8000₺ lik bi tatil olcagini sanmiyorum bence arastirarak uygun yerleri secerek cok uygun hem abant hem istanbulu gerceklestirebikirsiniz
Hafta sonu için 3 gün kalıp gelcez, bayram için ikinci gün gidip bitiminde döncez
Yok bende hesaplıyorum en fazla 3bini bulur iki tatil tabi iki kişi olarak

Benim işim rezervasyonlar, pratik bir bilgi aktaracağım.
Bana gidiş tarihini söyle "kaba taslak" yani yakın tarihler verebilirsin (ifşa olmamak için)

Atıyorum 1 mayıs otele giriş - 3 mayıs otelden çıkış
Ankara - İstanbul 1 mayıs gidiş - 3 dönüş

gibi bilgiler ver ve oteller nerede olacak bir bilgi geç bakalım, ben sana kaba taslak bir fiyat çıkartayım.
Sende eşine dersin "toplamda bu kadar tutuyor bizim masraflarımız" diye.
Bir de cep harçlığı hesaplar koyarız içine, onada diyecek birşey kalmaz :)

ben başka bi yrden İstanbul a gelecek olsam yemei otede tercih etmezdim sanırım. Daha uygun ve merkez bi yerde kalıp mesela öğretmen evi gibi gezdiğim yerlerde de yemek yerdm. boğaz turu yapar adalara gidersin orda yersn çok daha güzel olur. Ayrıca tatil için İstanbul çevresi hep pahalı. 1. tercih kesin İstanbul olacaksa 2. si daha uzak bi yer olsun Abant vs pahalı oluyor biraz.

Benim işim rezervasyonlar, pratik bir bilgi aktaracağım.
Bana gidiş tarihini söyle "kaba taslak" yani yakın tarihler verebilirsin (ifşa olmamak için)

Atıyorum 1 mayıs otele giriş - 3 mayıs otelden çıkış
Ankara - İstanbul 1 mayıs gidiş - 3 dönüş

gibi bilgiler ver ve oteller nerede olacak bir bilgi geç bakalım, ben sana kaba taslak bir fiyat çıkartayım.
Sende eşine dersin "toplamda bu kadar tutuyor bizim masraflarımız" diye.
Bir de cep harçlığı hesaplar koyarız içine, onada diyecek birşey kalmaz :)
Tşk ederim:)
Şimdi bu hafta sonu için ankaradan ist gidiş 13 mayıs otele giriş- 16 mayıs çıkış.
Bayram tatili için 6 temmuz otele giriş- 10 temmuz çıkış ama burda abantta 2 gün kalıp gidip istanbuldada 2-gün kalabiliriz o belli değiş işteistanbuldaki otel şişlide, abantta ki de masal evler

Kv olayı halloldu gibi ama eşim ben söylemeden gidemem diyo tmam söylesin ama tek gidiyorum dedin o zaman bulsun bşy yani.
Bu arada gerçekten kalacağımız yerler vs araba kiralama derken gerçekten 5bini buluyo masraflar eşimde fazla diyo kurban bayramında gidelim diyo abanta of

Haftasonu için arabamızla şöyle yakın bi yere gidelim dedik, hoop 1000TL harcamış gelmişiz.

Siz Ankara' dan gidiceksiniz İst' e, Abant'a, otel ucuz olsa bile, yemesi içmesi gezmesi falan filan derken rakamlar ciddi yükseliyor.

Yoksa bizimde kaldığımız oteller günlük 2 kişi 250TL' yi aşmaz.

Haftasonu için arabamızla şöyle yakın bi yere gidelim dedik, hoop 1000TL harcamış gelmişiz.

Siz Ankara' dan gidiceksiniz İst' e, Abant'a, otel ucuz olsa bile, yemesi içmesi gezmesi falan filan derken rakamlar ciddi yükseliyor.

Yoksa bizimde kaldığımız oteller günlük 2 kişi 250TL' yi aşmaz.
Evet öyle hesapladığın gibi olmuyor

Kızlar şimdi eşime etkili bişey söylemem lazım ki kv filan katılmasın bize yani tamam dedi ama kesin konuşması lazım annesiyle ne söyliyim sizce yani yanlış anlamasını da istemem ama söylemek lazım bir şekilde

Sakın bir yerse abant çok iyi bak.simdi de çok güzeldir oralar. Tam eşinle gidebileceğini, sakince konuşup, aşk tazeleyecegin yerler. ....

Kv nin yanında işi neymiş. Allahım ya!!!

Back
X