• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimmmmm.

Bayan cok gulen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
98
43
88
Merhaba kizlar eşim bakimli ol diyo ama ne yapicagimi bilemedim sinirlendim zaten disari filan cikarken makyajimi yapiyorum.üstünü basimi düzgün giyiniyorum. Evde aliskanlik olmuş pijamayla dolaşmak sizce napmaliyim.

Kendisi dikkat ediyor mu. Evde pijamayla hasta degilsin ki dolaşıyorsun. Kisin tayt giy ustune tunik ya da penye bluz uydur rahat seviyorsun belli ki, yazinda sort giy ustune de askililardan al renk renk giyin. Saclarini bir gun topla birgun sal birgun ör, makyaj evde ruj kullan mesela. Bunlari yap bakalim esin icin degil kwndin icin... cocuk var mi merak ettim

Evli değilim ama pijamayı çıkar bence de... eş değer rahat ev kıyafetleri var, hem de şık. Güzel pamuklu tişörtler, rahat kumaşlardan ev kaprileri, kışın hırkalar. Onlardan giy. Makyaj yapma ama saçın güzel dursun, günlük topuzlarla topla mesela, ellerin bakımlı olsun. Gerisi zaten temizlik olayı.

Back
X