• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yargılamadan lütfen.

bireksik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
6
0
1
İstanbul
meraba. arkadaşlar. kimseyle paylaşamadığım bir sorunum var.
20 yaşındayım. üniversiteyi bırakıp çalışmak için istanbula ailemin yanına döndüm.
bi yerde işe girdim ve orada biriyle tanıştım. sadece iyi anlaştığım biriydi yani yemek aralarında falan yemek yiyip sohbet ediyorduk.
evli olduğunu bilmiyorken ondan hoşlandığımı hissetmiştim ama sonra evli olduğunu öğrenince ondan uzak durmaya başladım.
sonuçta evli bi insan arkaadaş gibi konuşmama bile gerek yok diye düşündüm.
ama düşündüğüm gibi gelişmedi hiçbir şey. neden bilmiyorum kendime bir türlü engel olamadım.
telefon numaramı istediğinde verdim, mesaj attığında cevapladım. ama bunları yaparken içimde hep büyük bi vicdan azabı vardı.
ne yapıyorum ben böyle bir insan değilim... sonra da kötü bi şey yapmıyorum ki sadece mesajına cevap verdim diye düşünüyordum.
çok uzatmıyorum. nasıl oldu bilmiyorum. ona aşık oldum. yanındayken dünyanın en mutlu insanıydım ve gercekten parasında falan değildi gözüm.
onu çok sevdim. yani bencilce değil. gerçekten çok sevdim. işe 5 dakika geç gelince, 5 dakika daha fazla uyuduğu için geç gelmiştir diye sevinecek kadar çok sevdim. aynı şekilde o da beni çok sevdiğini söylüyordu ve açıkça söylemek istiyorum cinsellik beklentisi hiç olmadı.
en başlarda evli olduğunu kendime unutturup vicdanımı bastırıp sadece kendimi düşünerek hareket ettim ama onu sevdikçe karısıyla uyuyor olması benı rahatsız etmeye basladı. tabii ki bunu hiçbi zaman ona yansıtmadım. öyle bir hakkım yok.
neden böyle bir ilişkiyi devam ettirdiğimi bilmiyorum. karısını daha önce de başka kadınlarla aldatan bi insan, ve aldatmaya devam edicek olan bi insanla sevgiliyim.
sonuçta ben olmasam bile karısını aldatıyor. evliliklerindeki bu sorunu ben başlatmadım. gibi düşünceler var sadece kafamda. karısından boşanmasını istemiyorum. hiçbir şekilde ona baskı yapmıyorum. sadece yanımda olduğunda her şeyi unutup, ikimiz de her şeyi unutup o anı yaşıyoruz. birbirimizi çok seviyoruz. onu çok seviyorum. 9 yıllık karısının bilmediği sırlarını biliyorum. suratındaki küçücük bi mimikten o an ne hissettiğini, ruh halini anlayabiliyorum.

bu konuda ne düşünüyorsunuz. bir çocuğunuzun düşüncesini tahmin edebiliyorum. yuva yıkanın yuvası olmaz, sevsen bile kendi kendine yaşamalısın bunu gibi düşünceler.

tek düşündüğüm şey, birbirini seven insanlar devletin bi kağıdına imza atıyorlar ve aralarındaki sevgiyi, saygıyı yitirmelerine rağmen o imza için, çocuklar için bi hayata mahkum oluyorlar. tabii ki tüm evlilikler böyle değil. ama böyle olduğuna emin olduğum bir evliliğe saygı duyamıyorum.

yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleme:
Bu adam ne iş yapıyor?
Pizzacının sahibi yada müdürümü?

9 yıllık karısının bilmediği şeyi biliyormuş!
E iyi o zaman o adamı sen hakediyorsun öyle ise!
Küçücük çocuğu var be adamın. Tamam adam karaktersiz ama bunu senle yapmasına izin vermeseydin bari:19:
Azıcık empati yap, aldatılan sen olsan napardın? Nasıl hissederdin, 7 yaşında çocuğunla ortada kalsan he?
Karısından kıskanıyormuş bir de. Esas eşi duyarsa sana yapacaklarından kork bence!:47:

Hatta karısıyla çok mutsuzdur. Sırf çocuk için sursuyordur fln fln..
Hep mi ayni hikaye olur.
Sizi ve sizin gibileri ne durdurur bilmiyorum. Etik desen değil, vebal desen var, ask sevgi desen eminim cook buyuktur.
Esi bilmiyor dedigin sirlar var ya esi onunla yasiyor senin 3 5 ayda mimigini anladigin adamin gen haritasini bile cikarir.

Daha yasin kucuk, kendin gibi birini bul. Baska bir is bul hatta. Senin hic mi yuvan olsun sana sadik esin duzenli mtlu hayatin olsun istemiyosun. bu adamdan sana koca da olmaz sevgili de. Allah bilir abi diyorsundur baskalarinin yaninda. Yazik gunah gencligine, o adamin cocuguna bunu yapmaya hakkun yok.

Siz icinizi rahatlatmak icin kendinizi kandira kandira bir hal olmussunuz zaten.
"Karisini aldattigi tek kadin ben degilim, sadece kagit ustunde zaten" falan filan.

Siz kendi kendinize yetiyorsunuz, biz ne diyelim. Sizi rahatlatacak laf cikmaz buradan. Madem gelecek cevap ve tepkileri biliyorsunuz da ne diye bu konuyu actiniz?

O aklinizdan gecenlerle ve cevaplarimizi tahmin edip bize soyleyerek cok akilli geciniyorsunuz. Ama sizin de diger 2. kadinlardan hicbir farkiniz yok. Onlara sorsak ayni sizin gibi konusurlar iste. O adam sizi sevse, karisini bosar sizi alirdi. Aile zoruyla filan evli kalmiyordur merak etmeyin. Siz kendi kendinizi kandirmaya devam edin, kendinizi o adam icin tam kivama getirin boyle, iyi kandirmis adam valla. Yakinda sizden alacagini alip hayatina bakar o kisi. Siz de arkasindan bakakalirsiniz. Akilli ve onurlu olun biraz.

sanırım birilerine kkya gidin evli bir adamla beraberim diye konu açın bakın nasıl eğleneceksiniz.action müthiş dendi. peşpeşe geliyorlar:ssz:

Son düzenleme:
sen iyi misin yaa... kendi suçunu bastırmak için neler zırvalıyosun .. kınamıyorum ama Allahından bull

20 yaşındasın,evli olduğunu çocuğu olduğunu bile bile bu ilişkiye devam ediyorsun,sevgilini başka bir kadınla ki o kadın eşi paylaşmaya aşk diyorsun bir de sırf çocuk için süren evliliklere saygı duymuyorum diye de ekliyorsun..

biz sana nasıl saygı duyalım peki? 2.kadın olmayı bile isteye seçmiş birine ne denir sen söyle?

sanırım birilerine kkya gidin evli bir adamla beraberim diye konu açın bakın nasıl eğleneceksiniz.action müthiş dendi. peşpeşe geliyorlar:ssz:

bi de ne düşünüyosunuz diye sormuş

evli adamlar çok süperdir,tecrübelidir özellikle sevgililerini el üstünde tutarlar aslında eşleri ile aynı yatağı bile paylaşmazlar ama işte sırf çocuk için katlanırlar,eğer sevgili seçeceksen özellikle evlileri seç gibi bi cümle mi bekliyor anlamadım :27:

He unutmadan, o kadın da 9 sene emek vermiş, öyle kağıt parçasına imza atarak olmuyor işler!
Çocuğunu doğurmuş adamın, 9 sene kahrını çekmiş, hem de hiç değmeyeceği halde. Nitekim bak değmemişte!
Bir de kendinizi üstün görerek, aşkı bahane ederek, o kadına yaptığınız şeyi meşru göstermeye çalışmanız hele içler acısı. Yazık ne diyim, avutun kendinizi böyle.:ssz:

yani bunu gerçekten anlamıyorum anlamakta istemiyorum, bi adamı çok seviyorsun emek veriyorsun evleniyorsun üstüne bir de ona baba olma şansı veriyorsun haftalarca onun çocugunu taşıyıp ona evlat sevgisi yaşatıyorsun, kirli donlarını yıkayıp karnını doyuruyorsun ama o seni bir başkasına tercih ediyor. Duygusal neye ihtiyacı varsa dışarda karşılıyor cinselliği karısının üzerinden yaşıyor. Sende evde kocam acaba neden soğuk acaba eskısı kadar guzel değil miyim seksi gecelikler mi giysem şöyle mi yapsam böyle mi yapsam diye kendini sorguluyorsun hatayı kendinde arıyorsun. O da yetmiyor aynı koca, ben onu 9 yıllık karısından daha ıyı tanıyorum dıyecek yuzu o dışardaki kadına verebiliyor. Yok sevgi yokmuş, yok kağıt uzerındeymiş. Acaba aynı koca karısı baska bir erkekle flört etse ne tepki verir? Evlilikleri kağıt üzerinde sonuçta. Valla "konu sahıbı gıbı kadınlar hıç korkutmuyor benı hıç de umrumda degıller. Ama bır koca bu kadarını yapmamalı ya uçkurunun derdıne duşup.

Son düzenleme:
Başlığı bide yargılamayın yazmışsın canım seni yargılamayacağımız gibi sende ileride aldatılırsan o kadını yargılama .yazık ne yapsın aşık oldu sevdi üstelik eşin senle mutsuz ve bir kağıt bir imza mı hersey.
Lütfen yargılama ,aldatılacağın kadını..

Nikahlı karısına sadık olamayan adam senin masum(!) sevgine mi sadık olacak? Bırakın bu ayakları yeter sıktı artık bu konular. :ssz:

Back
X