- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.806
- 198
- Konu Sahibi pasa annesi
Biz burada ne yazarsak yazalım mesajınızdan yinede görüşeceğinizi seziyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yargı derken bunu kastetmiştim. Yoksa tokat gibi yüzüme yanlış olur aman ha yapma sakın demenizi değil!
Tüp bebekle.Eaki sevgili ile dost kardes olmak. Yapmayin Allah aşkına.
Vajinismussunuz, cinsel hayatiniz yok cocugu nasil yaptiniz? Ben de vajinismustum 2 sene de onu pek anlayamadim.
Bence sizin önceliğiniz, evliliğinize yapacağınız iyilik, vajinusmus için bütün tedavileri denemek olmalı.Dediklerinizr katılıyorum zaten ben de görüşmeyelim, düşman değiliz hakkım helal ama görüşmek olmaz dedim... evet evliliğimde mutsuzum ama sırf bu yüzden boşanmak isteyince suçlu oluyorum... bir de çocuk varken...
Kendi yorumum için söylüyorum amacım asla hakaret değil. Ama hata hatayı doğurur. Bir kere konusup görüşürseniz devamı gelir. Bunları iyi düşünün diye.Arkadaşlar ben bu yolun yolcusu değilim.belki de sadece iatedim ki aman yapmayın bak duygusal boşuktasın ondan böyle diyorsun demenizi istedim. Bazı arkadaşlara teşekkür ediyorum. O kişiyi engelledim.yazmayacağım.
Kısacası adam seks arkadaşı istiyor. Hic öyle kardeş mardes hikayelere inanmıyorum. Ha sizde boşlukta olduğunuz için bu yolun yolcusu olmadan engelleyin. Eşinizle problemleriniz varsa onunla çözmeye uğraşın.
Tüp bebekle.
Bu da ayrı bir iğrençlik. Evdeki adama vajinismusum ühühü dışarıdaki adama gelince gel paşam gel. Hayret bir şey....
Yapmayın Allah aşkınaMerhabalar arkadaşlar, lütfen yargılamayın ama fikir verin. Çok ihtiyacım var. Bundan 8 sene önce çok sevdiğim biriyle ayrıldık, kanlı bıçaklı durumda hem de... aradan seneler geçti o evlendş ben evlendim. İkimizin de çocuğu var. Bu arada benim de eşimle problemlerim var, cinsel hayatım yok, vajinismusum, eşimle de aramızda soğukluk var duygusal yönden de... evli miyiz evliyiz işte... bunları da belirtiyorum ama asıl sorun şu. Bu önceki ilişkimdrki kişi bana ulaştı, özür diledi, bana geçmişten anlatacakları varmış anlattı, pişmanlığını belirtti, hakkını helal et dedi amacı yeniden bir adım atmeak değil ama bana çok haksızlık yaptığınu söylüyor, en çok beni sevdiğini... ve istiyor ki iki kardeş, dost gibi olsun görüşelim... ben de hem normal konuşmak istiyorum hem de ona güvenemiyorum hem de eşimle problemlerim olsa da vicdanen rahat hissetmiyorum. Konuşmayalım dedim ama... ne yaoayım, ne yapmalıyım. Siz söyleyin...