Yargılamadan yardımcı olacaklar yazsın lütfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediklerinizr katılıyorum zaten ben de görüşmeyelim, düşman değiliz hakkım helal ama görüşmek olmaz dedim... evet evliliğimde mutsuzum ama sırf bu yüzden boşanmak isteyince suçlu oluyorum... bir de çocuk varken...
Bence sizin önceliğiniz, evliliğinize yapacağınız iyilik, vajinusmus için bütün tedavileri denemek olmalı.
Evlilik de sorun var tamam da cinsellik yok kaç yıldır, norksk değil mi sorun olması?

Arkadaşlar ben bu yolun yolcusu değilim.belki de sadece iatedim ki aman yapmayın bak duygusal boşuktasın ondan böyle diyorsun demenizi istedim. Bazı arkadaşlara teşekkür ediyorum. O kişiyi engelledim.yazmayacağım.

Vallaha bunu sorman bile hata. Kimse aman zaten eşinle aran kötü konuş gitsin demez. Eşinizle mutsuz da olsanız aldatmaya hakkınız yok. Çünkü bu aldatma olur.

Arkadaşlar ben bu yolun yolcusu değilim.belki de sadece iatedim ki aman yapmayın bak duygusal boşuktasın ondan böyle diyorsun demenizi istedim. Bazı arkadaşlara teşekkür ediyorum. O kişiyi engelledim.yazmayacağım.
Kendi yorumum için söylüyorum amacım asla hakaret değil. Ama hata hatayı doğurur. Bir kere konusup görüşürseniz devamı gelir. Bunları iyi düşünün diye.

Bu tarz görüşmelerin sonu, karısı tarafından affedililen çapkın adam, boşanıp üstüne toplumda ki itabari da yerle bir olan kadın oluyor en iyi ihtimalle..
Evet iki yüzlü bir yaklaşım ama böyle bir gerçek varken kadınların daha akli başında davranması gerekiyor.. o yüzden geçin bu arkadaş, dost, kardeş muhabbetini.

Son düzenleme:
Kısacası adam seks arkadaşı istiyor. Hic öyle kardeş mardes hikayelere inanmıyorum. Ha sizde boşlukta olduğunuz için bu yolun yolcusu olmadan engelleyin. Eşinizle problemleriniz varsa onunla çözmeye uğraşın.

Bu da ayrı bir iğrençlik. Evdeki adama vajinismusum ühühü dışarıdaki adama gelince gel paşam gel. Hayret bir şey....

Bu da ayrı bir iğrençlik. Evdeki adama vajinismusum ühühü dışarıdaki adama gelince gel paşam gel. Hayret bir şey....

Kadın bu ihtimale yer vermese burda evlilin ne kadar kötü olduğunu anlatmazdi. Ayrica vajinismus olup tedavi görmüyorsa o zaman zaten bu evliliğe sadakati yok demektir. Sadakati olan yürütmeye çalışır çünkü

Yine tercümeye geldim..Adamın sana dediklerinin Türkçesi:

"Özür diledi, bana geçmişten anlatacakları varmış anlattı, pişmanlığını belirtti, hakkını helal et dedi "

Evliliğim monotonlaştı, düşündüm en kolay sıfırdan tanışmaya gerek kalmadan kime ulaşabilirim diye, sen aklıma geldin, senin bana zaafın vardı sonucta damardan gireyim özür dileyerek falan dedim...

"amacı yeniden bir adım atmeak değil ama bana çok haksızlık yaptığınu söylüyor, en çok beni sevdiğini... ve istiyor ki iki kardeş, dost gibi olsun görüşelim"

Amacım boşanmak değil, kardeş ayağına dertleşmeyle başlayıp olayı sexe götürmek istiyorum hem de canım sıkıldıkça flört etmek istiyorum çünkü evlilikten sıkıldım...Sen duygusala bağlarsan başta söylemiştim derim...Sex yaparız kaçamak sohbetler ederiz, benimki dışarda müsaitim vs muhabbetleri evt ama sevgili olup ciddiye bindirmeyiz

Son düzenleme:
1 dk zaten sen eşinle ilişkiye giremiyorsun
Bu adam da sana sarılıp çekirdek çitlemek istemiyor herhalde
Yani bunla da sevişemeyeceksin
Zaten adama vajinismusum eşimle de sevişemiyorum desen adam topuklar
Çünkü arkadaş olalım demesinin tek sebebi sex
Bu kadarını akıl edecek yaştasın
Bunla arkadaş olacağına doktora git tedavi ol eşine yönel

Merhabalar arkadaşlar, lütfen yargılamayın ama fikir verin. Çok ihtiyacım var. Bundan 8 sene önce çok sevdiğim biriyle ayrıldık, kanlı bıçaklı durumda hem de... aradan seneler geçti o evlendş ben evlendim. İkimizin de çocuğu var. Bu arada benim de eşimle problemlerim var, cinsel hayatım yok, vajinismusum, eşimle de aramızda soğukluk var duygusal yönden de... evli miyiz evliyiz işte... bunları da belirtiyorum ama asıl sorun şu. Bu önceki ilişkimdrki kişi bana ulaştı, özür diledi, bana geçmişten anlatacakları varmış anlattı, pişmanlığını belirtti, hakkını helal et dedi amacı yeniden bir adım atmeak değil ama bana çok haksızlık yaptığınu söylüyor, en çok beni sevdiğini... ve istiyor ki iki kardeş, dost gibi olsun görüşelim... ben de hem normal konuşmak istiyorum hem de ona güvenemiyorum hem de eşimle problemlerim olsa da vicdanen rahat hissetmiyorum. Konuşmayalım dedim ama... ne yaoayım, ne yapmalıyım. Siz söyleyin...
Yapmayın Allah aşkına
Bırakın kardeş - dost muhabbetlerini falan. Sizde biliyorsunuz sizden kardeş olamayacağını. Niyetler belli.
Liseli saf kız olsanız neyse diyeceğimde.

bence duygusal olarak bosluktasiniz ve bu kisiye tutunmaya calisiyorsunuz . ama o evlj siz evli birde eski sevgilisiniz arkdas olmaniz uygun olmaz

bitmis gitmis bir iliski ..herkes secimini yapmis ..
degmez agrimayan basini agritma zaten yeterince sorununuz varmis ..
emin ol oyle arkadaslikla kalmaz bu isler..
farkli yonlere gider yine uzulen siz olursunuz..

Son düzenleme:
Şu an belki içten içe kocanızın ilgisizliği yüzünden onu cezalandırdığınızı düşünüp kendinizi rahatlatiyorsunuz . O benimle ilgilenmesi oh olsun diyorsunuz ama yapmayin ne olur. Kendiniz icin yapmayin . Cezalandirdginiz kocaniz olmaz en buyuk zarari kendinize verirsiniz .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X