- 12 Nisan 2019
- 24.170
- 38.367
- 598
- Konu Sahibi pasa annesi
Kesinlikle aklıma gelen ilk bu geldi benım de..Normal görüşmek istemiyorsunuz. Öyle olsa iliskinizdeki cinsel uyumsuzluktan bahsetmezdiniz.
Bosanin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle aklıma gelen ilk bu geldi benım de..Normal görüşmek istemiyorsunuz. Öyle olsa iliskinizdeki cinsel uyumsuzluktan bahsetmezdiniz.
Bosanin
Kim dedi başkasıyla yattığımı, terbiyesizliğin lüzumı yok, bi de hamilresin. Yazık karnındakineBu da ayrı bir iğrençlik. Evdeki adama vajinismusum ühühü dışarıdaki adama gelince gel paşam gel. Hayret bir şey....
Kendi yorumum için söylüyorum amacım asla hakaret değil. Ama hata hatayı doğurur. Bir kere konusup görüşürseniz devamı gelir. Bunları iyi düşünün diye.
“Eski sevgiliden arkadaş olur mu?” adlı bir soruda Ahmet Batman şöyle cevap vermişti; “Olur olur ama bu şöyle bir şey olur, kahve içtiğin bir fincanı yıkama ve su koy sonra o suyu iç. O suyu içtiğinde yine kahve tadı alacaksın. Aradan zaman geçecek ama sen hep az da olsa o tadı alacaksın. İki kişi de kahve tadı almaya devam ederse bir süre sonra yine denemek isteyecekler ama sadece biri o tadı alıyorsa o zaman kahve tadını alana yazık olacak biten bitmiştir.
Ve eklemiş; “Neden kahve ve su örneği verdim?” Herkesle kahve içilmez kahve yalnızlıktır (edebiyatını yapmasan olmazmış ahmetcim neyse) ve devam ediyor.. beraber kahve içtiğin kişi yalnızlığını bozduğuna değmeli.
Eğer birlikte kahve içemiyorsanız o ilişkinin üzerine bir bardak su içeceksiniz.. ama tertemiz bardaktan.
Umarım açıklayıcı olmuştur konu sahibi.
Şahsına yorum yapın kadının karnındaki ne alaka bu ne kötü bir üslup ya. Biri şurda size ‘evlatlarına yazık maalesef senin gibi anneleri var’ yazsa emin olun küfürden daha ağır gelirdi size. Kınıyorum !Kim dedi başkasıyla yattığımı, terbiyesizliğin lüzumı yok, bi de hamilresin. Yazık karnındakine
Ne yardımı bekliyorsun pardon amaÇok ahlaksızlar var, kendi terbiyesizliklerini bana yüklüyorlar. Neymiş adamla yatacakmışım, bilmem ne. Ben eşimi aldatayım gidip adamla yatayım mı dedim.bana yardımcı olun istedim. Kötüsünüz, kötülüğünüzde boğulun...