Yargılamadan yardımcı olacaklar yazsın lütfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi kim su içio kim kahve içio neyi ne oranda karıstırıyoruz ikisi içmezse biri içerse noluomuş?? Kahve tadı su tadına mı neee
😂 amma karışıkmış
Tek bir kisi yıkanmamıs bir kahveye su koysa yani kahve içilmiş ve kurumus telvelere su koysa her ne kadar o suyu içse kahvenin tadı gelecektir ağıza. Hem erkek hem kadın o kahve fincanı içindeki suyu içip tadı alırsa eski arzular alevlenecektir. Ama mesela birinden biri o tadı alamazsa tadı alana yazık olacaktır (tadı alana umutlanmadan kaçın diyor)

Son olarak ikinizde o tadı alamıyorsanız lütfen tertemiz bardaktan su için uzak durun demiş.
Kısacası hakkını helal et diyip yıllar sonra ulasan insanın niyeti de arkadaslık, kardeslik olamaz diye düşünüyorum.
Çok karısık aslında akaakwlwnsmams

Yok sen uzak dur, esinle de aran kotuymus duygusal.boslugundan faydalanmasin lutfen akilli ol yarin.cocugunun esinin yuzune bakarken basini egmek.zorunda kalma.pismanlik.zordur

Çok ahlaksızlar var, kendi terbiyesizliklerini bana yüklüyorlar. Neymiş adamla yatacakmışım, bilmem ne. Ben eşimi aldatayım gidip adamla yatayım mı dedim.bana yardımcı olun istedim. Kötüsünüz, kötülüğünüzde boğulun...
Eleştirilince de insanlar ahlaksız oluyor değil mi ? size göre ahlak nedir ? Veya ahlak abidesi misiniz ? Geçen gün burda kızlık zarım var beni kıskanıyorsunuz demişti bir ablamız eleştirilere dayanamayınca. Tabi kalan sadece zardı baya çalışma vardı üstünde. Neyse sizde birşeyler bastırmak için insanlara ahlaksız diyorsanız. Kusura bakmayın da burda sizi seviyeli bir şekilde eleştiren her insan değil lafınızı dikkate almaz direk sizin kendiniz gibi insanları da ahlaksız sandığınızı düşünebilir..

Çok ahlaksızlar var, kendi terbiyesizliklerini bana yüklüyorlar. Neymiş adamla yatacakmışım, bilmem ne. Ben eşimi aldatayım gidip adamla yatayım mı dedim.bana yardımcı olun istedim. Kötüsünüz, kötülüğünüzde boğulun...
Ama bak konu açıyorsanız (hele ki bu konuda) O zaman yorumlara açık olmanız gerekiyor. Ahlaksız derken? Size tavsiyem lütfen açtığınız konuyu tekrar okuyun. Bizden istediğiniz şeyi tekrar düşünün sonra bizler de neye göre yorum yapmısız anlarsınız

Eleştirilince de insanlar ahlaksız oluyor değil mi ? size göre ahlak nedir ? Veya ahlak abidesi misiniz ? Geçen gün burda kızlık zarım var beni kıskanıyorsunuz demişti bir ablamız eleştirilere dayanamayınca. Tabi kalan sadece zardı baya çalışma vardı üstünde. Neyse sizde birşeyler bastırmak için insanlara ahlaksız diyorsanız. Kusura bakmayın da burda sizi seviyeli bir şekilde eleştiren her insan değil lafınızı dikkate almaz direk sizin kendiniz gibi insanları da ahlaksız sandığınızı düşünebilir..
Herkese demedim ama bazı yorumlar aynen öyle.

Zamanında kanli bıçaklı olduğunuz adam sonuçta bu, en ufak bir şeyde size sinirlenir ve yine kanli bıçaklı olabilirsiniz. Böyle birisinin ilk yapacağı eşine ailene yaşananları anlatmak olur. Öyle seyler der ki , kimseyi ikna edemezsin.
Senin havadan sudan konuşup eşin icin 'simdi ise gitti' dediğin saat için 'şu gün şu gün sözleştik buluşup seviştik' diyebilir. Kanıt olarak da 'gelmeden önce onbeş dakika konuştuk.bakin' der, arama kaydını gösterir mesela. O saatten sonra sen kendini de yirtsan sana kim inanır???
Ne eşinle devame edebilirsin ne ailenin evine dönmeye yüzün olur.
Boşver bence. Kocan kötüyse boşan. Sevmedikten sonra neden aynı evde yasayasin ki? Boşandıktan sonra hangi bekar erkekle ne yaşamak istersen gönül rahatlığıyla yasayabilirsin

Ben anlamadim simcik :) sen esinle olan cinsel probleminden tut da evliligindeki sorunlari anlat ve bosanmaktan bahsetme, eski sevgilim bla bla diye buraya yaz sonra sana yapma etme diyenler mi ahlaksiz, terbiyesiz?

Boşluktasınız, mutsuzsunuz.
Eskilere sarıyorsunuz bu yüzden.
Bir sürü riski var eski sevgiliyle görüşmenizin.
Eşinize söylese mesela, ya da sizi taciz etse falan işin içinden çıkılmaz hale gelir.
Daha da dibe batarsınız.
Gücünüzü toplayıp evliliğinizdeki sorunları çözmek için adım atsanız.
Boşanabilirsiniz.
Ama geçmiş aşklar hiçbir zaman şu anın sorunları için ilaç olamaz.

Gerçekleri söyleyince kötü mü oluyoruz. Adamin niyeti bozuk. Arkanı kolla. Sende boş değilsin dedik. Yoksa "işte evliyiz ama öyle" diye sacmalamazsin. Cocugun var unutma

Dediklerinizr katılıyorum zaten ben de görüşmeyelim, düşman değiliz hakkım helal ama görüşmek olmaz dedim... evet evliliğimde mutsuzum ama sırf bu yüzden boşanmak isteyince suçlu oluyorum... bir de çocuk varken...
Neden suçlu olasın ki nasıl istiyorsan öyle yaşa bu senin hayatın başkalarının söylediğinin bir önemi yok. Kendi adıma söylüyorum benim annemle babamda ayrı ve ben şimdi diyorum ki keşke yasananlara biz cocuklar şahit olmasaydik. Bı çocuk için mutsuz aile ortaminda yaşamakta bı o kadar kotu.

yok gidip adamla yatayım dememişsiniz ama her cümlenizden bu ima akıyor.
ortaokul bebesi bile anlar yazdıklarınızdan bunu.
bir evliliği bitirmek için mutsuz olmaktan daha iyi bir sebep olamaz. eşinizden ayrılın. o da ayrılsın. görüşün dilediğiniz gibi.

Size olumsuz birşey yazmadım ben ama aynı durumda olan bir arkadaşıma çok daha can yakıcı şeyler söylemiştim. Aklını başına alsın diye. Bir yandan kizsaniz da iyi oldu bu yorumlar.
Sizin niyetiniz adamla birlikte olmak değildir ama emin olun onun öyledir. Evli barkli adam, kaşına gözünüze sebep sizinle görüşmek istemez.
Onun gözünde evli cinsel hayatı olan bir kadin, yeni bir arayış için daha cazip ve kolay gözükmüstür sadece.

Size olumsuz birşey yazmadım ben ama aynı durumda olan bir arkadaşıma çok daha can yakıcı şeyler söylemiştim. Aklını başına alsın diye. Bir yandan kizsaniz da iyi oldu bu yorumlar.
Sizin niyetiniz adamla birlikte olmak değildir ama emin olun onun öyledir. Evli barkli adam başka kaşına gözünüze sebep sizinle görüşmek istemez.
Onun gözünde evli cinsel hayatı olan bir kadin daha yeni bir arayış için cazip gözükmüstür.
Baştan da dedim tokat gibi yazılsın. Duygusal boşluktasın aman dikkat demenizi istedim. Ama evdekine vajinismus dışardakine gel paşam gel güzel bir ifade mi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X