- 30 Mart 2009
- 14.676
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.569
- 1.123
- Konu Sahibi biryagmurdamlasi
-
Asla ayrilmam diyor kararli bi metresBazenleri pazenleri... Pazar yeri... Karışır buralar benden söylemesi...
Not : kimse kimseyi kınamasın. İnsan psikolojisi değişiktir... Hepimiz hidayete erelim..
Sakin ol kuzum. İnsan neyi ben asla yapmam derse başına gelir. O yüzden ve. Vitesi bire düşürürüm böyle durumlarda...Neden ki yaaa? Biz hep yaldır yaldır geldiydik iki kınayalım diye?
Evet ya. Halamın davası 3 yıl sürmüştü. 3. Yıl. 3. 3. Boşan boşan bitmiyor.Yalnız konudan bağımsız. Bu ülkede ölmek boşanmaktan kolay. Medeni kanuna da bi el atılması lazım. İnsanlar boşanamayacağım korkusu ile evlenmiyor bile. Evli ise boşanmakla uğraşmak yerine böyle durumlar ortaya çıkıyor...
Toplum olarak iyi zamanlardan geçmiyoruz...
Bu nasil bir karaktersizliktir nasil bir gevşeklik ucuzluktur??bir kadin olarak pes diyorum PES. Sizin sevginizede iliskinizede .............Yargılayacaklar gelmesin baştan uyarıyorum. Bir süredir ilişkim var. Sevgilim evli ama evlilik hayatı yok. Ayrı yatıyorlar ki sevgilim oraya gitmiyor bile benimle yaşıyor. Sorun şu ki ben sevgilimi çok kıskanıyorum. Kadın inatla boşanmak istemiyor. Bende onun varlığından ve sevgilimin hala evli olmasından bıktım. Bu sorun sebebiyle bazenleri kavga ediyoruz. Mesela abimin karısıyla sorun yaşamıştım onu konuşuyorduk konu döndü dolaştı buraya geldi.
Sevgilinizi ne kadar kıskanıyorsunuz? Bazenleri abartıyorum ve kavga ediyoruz. Çok çok seviyorum ve asla ayrılmam. Aşkı onunla tanıdım. Onsuz yaşayamam. Evli bir insana aşık olmak yeterince zor iken lütfen kırıcı yorumlarda bulunmayın.
Yaw tek kişilik solo performans değil ki bu.adam kişisi kıllı döşünü alıp giderse yapçek bişi kalmazAsla ayrilmam diyor kararli bi metrestövbe
Bu mu gelecek şimdi başımıza? Yapma yahu. Seçimler ve sonuçları işte basbaya. Bizlik durum yok.Sakin ol kuzum. İnsan neyi ben asla yapmam derse başına gelir. O yüzden ve. Vitesi bire düşürürüm böyle durumlarda...
Olsun müdür..İnsan beyninin kimyası farklıdır.. biz tedbiri elden bırakmayalım. Topluca hidayete erelim. AminBu mu gelecek şimdi başımıza? Yapma yahu. Seçimler ve sonuçları işte basbaya. Bizlik durum yok.
Geceye bir şiir bırak....Eee konu sahibi hic yorum yapmıyor galiba...
Bir atom bombası attı geceye gitti
Kıllı döşünü alıp başka maceralara yelken açar Böyle tipler olan eşine olur hep Allah akıl fikir versinYaw tek kişilik solo performans değil ki bu.adam kişisi kıllı döşünü alıp giderse yapçek bişi kalmaz
Ortalık güllük gülistanlık ama karışırGeceye bir şiir bırak....
Pardon geceye bir kaos bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?