Yargılayacaklar Gelmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız konudan bağımsız. Bu ülkede ölmek boşanmaktan kolay. Medeni kanuna da bi el atılması lazım. İnsanlar boşanamayacağım korkusu ile evlenmiyor bile. Evli ise boşanmakla uğraşmak yerine böyle durumlar ortaya çıkıyor...

Toplum olarak iyi zamanlardan geçmiyoruz...

Valla canım mutsuz olan boşanmak isteyen erkek boşanır ama istemeyen boşanmaz bi yandan da sevgilisine yalan söyler yok karımı sevmiyorum ,yok evliliğim kağıt üstünde, yok evlilik hayatımız yok falan ama inan hepsi palavra seni oyalıyor işte hayatına renk katıyorsun sonuç da gece güzelce karısına sarılıp uyuyordur merak etme tabi sevistikten sonra sen de burda konu aç

Evet ya. Halamın davası 3 yıl sürmüştü. 3. Yıl. 3. 3. Boşan boşan bitmiyor.

Bu nasil bir karaktersizliktir nasil bir gevşeklik ucuzluktur??bir kadin olarak pes diyorum PES. Sizin sevginizede iliskinizede .............

Sakin ol kuzum. İnsan neyi ben asla yapmam derse başına gelir. O yüzden ve. Vitesi bire düşürürüm böyle durumlarda...
Bu mu gelecek şimdi başımıza? Yapma yahu. Seçimler ve sonuçları işte basbaya. Bizlik durum yok.

Yargılamaya geldim ama yazmıyorum, başıma falan gelmesin. Sizin gibi olmaktan korktum

Metreslerin yüzsüzleri de ayrı bi iğrenç oluyor.

Bir de ayrı yatıyorlar demez misin, hayır nerden biliyorsun yanlarında mısın?
Komik ve zavallı görünüyorsun buradan bile.

Şöyle birkaç senaryo yazayım sana yağmurdamlasıcım, adam boşanmayacak, kıskançlıktan çatlayabilirsin.
Hadi oldu denk geldi boşandı. Seni almayacak :)
Hadi şaştı da seni aldı.
Seni de aldatacak:)
Çünkü neden olmasın
Hoff neyse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…