Yargılayacaklar Gelmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de geceleri içi kan ağlaya ağlaya, sırf kadın boşanmıyor diye bir güzel si... Simit yiyordur canım başka ne olabilir

Gerçek karisi yarın öbürgün hamile kalırsa bu , çocuk kocasından hamile değil ayrı yatıyordu der

Bazenleri diye bir kelime yok yalnız.

Kadını takdir ettim. Ben de olsam inadına boşanmazdım sanırım. Adamın da suratına sıfatına tüküreyim. Harika bir çift olmuşsunuzdur eminim. Size de anca burada konu açmak düşmüş...metresin günlüğü...

Hoşgeldin. Soğumadan sen de kına. Soğuyunca tadı kalmıyor.
Kınayanın başına mı geliyormuş ? Bu da yeni moda mı katip. Oldu olacak her ahlaksızlığı yapalım sonra kınamayın deyip paçayı mı sıyıralım bunları kınayan kınasın kimsenin başına gelmez rahat olun kızlar

Bazenleri gercekten yapmam dediğin şeyi yapmazsın.

Karakter meselesi, kınama meselesi değil bu.
Ben insanları yargılamayı tercih eden biri değilim.

Ve kınadığı şeyler başına gelen çok insan gördüm. İnsan beşer şaşar...

Önemli olan pişmanlık duyup ders almaktır. O yüzden konu sahibine ahlak dersi verecek değilim. Dileğim mutlu ve kabul gören temiz bir ilişki sahibi olması yönünde olur

En büyük aşklar metres aşklarıdır. Böyle aşık olmayan cahiller de yorum yapıyor
Hiç

Biz evli adama metres olup onu karısından kıskanamanin acısını nereden bilebiliriz, eminim konu sahibide böyle şeyler yapacak biri değildir normalde ama çok aşk annecim

Ben kınım kınım oldum zaten an itibariyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…