- 3 Eylül 2018
- 9.107
- 48.372
- 548
- Konu Sahibi biryagmurdamlasi
-
Bir de geceleri içi kan ağlaya ağlaya, sırf kadın boşanmıyor diye bir güzel si... Simit yiyordur canım başka ne olabilirAynen, ayrı yatıyorlardır eminim. Hatta çocuk varsa kesin çocuk için birliktedir. Karısını da hiç sevmiyordur ama kadın ona takmıştır ve boşanmalarına izin vermiyordur İçi kan ağlaya ağlaya kadından ayrı uyuduğu evine gidiyordur arada bir
Bir kere aldatan hep o potansiyeli taşır çünkü karakter meselesidir bu. Evliyken başka kadınlara kadın gözüyle yapan yarın da size yapar haberiniz olsun.
Bu mu gelecek şimdi başımıza? Yapma yahu. Seçimler ve sonuçları işte basbaya. Bizlik durum yok.
Tersi değil miydi o yawİnsan yaşamadığını kınamadan ölmezmiş
Gerçek karisi yarın öbürgün hamile kalırsa bu , çocuk kocasından hamile değil ayrı yatıyordu derMetreslerin yüzsüzleri de ayrı bi iğrenç oluyor.
Bir de ayrı yatıyorlar demez misin, hayır nerden biliyorsun yanlarında mısın?
Komik ve zavallı görünüyorsun buradan bile.
Şöyle birkaç senaryo yazayım sana yağmurdamlasıcım, adam boşanmayacak, kıskançlıktan çatlayabilirsin.
Hadi oldu denk geldi boşandı. Seni almayacak :)
Hadi şaştı da seni aldı.
Seni de aldatacak:)
Çünkü neden olmasın
Hoff neyse.
Evet yarayan kanalar gibi.Tersi değil miydi o yaw
Ooohh çok geç. Kınadım bile.İnsan yaşamadığını kınamadan ölmezmiş
Sakin ol kuzum. İnsan neyi ben asla yapmam derse başına gelir. O yüzden ve. Vitesi bire düşürürüm böyle durumlarda...
Hoşgeldin. Soğumadan sen de kına. Soğuyunca tadı kalmıyor.En büyük aşklar metres aşklarıdır. Böyle aşık olmayan cahiller de yorum yapıyor
Kınayanın başına mı geliyormuş ? Bu da yeni moda mı katip.Hoşgeldin. Soğumadan sen de kına. Soğuyunca tadı kalmıyor.
Oysa herkes sevdiğini kıskanır bazenleri...Bende kıskanıyorum kocamı bazenleri...Ama bazenleride kiskanmiyorum ruh halime bagli
Ben insanları yargılamayı tercih eden biri değilim.Bazenleri gercekten yapmam dediğin şeyi yapmazsın.
Karakter meselesi, kınama meselesi değil bu.
HiçEn büyük aşklar metres aşklarıdır. Böyle aşık olmayan cahiller de yorum yapıyor
Ben kınım kınım oldum zaten an itibariyle.Kınayanın başına mı geliyormuş ? Bu da yeni moda mı katip.Oldu olacak her ahlaksızlığı yapalım sonra kınamayın deyip paçayı mı sıyıralım bunları kınayan kınasın kimsenin başına gelmez rahat olun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?