- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi biryagmurdamlasi
-
Bazenleri korkar bazenleri korkmazKarısını boşayıp sizinle evleneceğini, boy boy çocuk yapıp mutlu mutlu yaşayacağınızı mı düşünüyorsunuz? Diyelim ki gerçekten yazdığım gibi boşandı geldi sizinle nikah kıydı. Bu adam beni de birgün terk eder diye korkmayacak mısınız? Nasıl yaşanır ki
böyle?
Ben panlanırsam geyiktendir... Avlanmışımdır mune tarafındanOrtalık güllük gülistanlık ama karışır
Onun ayrılmasına gerek yok zaten adamın canı sıkılınca ayrılır merak etmesinAsla ayrilmam diyor kararli bi metrestövbe
İnsan kendine ait olanı kıskanır ortada sana ait olan bi adam yok seninkinin tapusu karısında kıskanmak onun hakkı ama ortadaki mal belli karakter yoksunu bir adamı kıskanmayacak kadar akıllı bir kadındır umarımYargılayacaklar gelmesin baştan uyarıyorum. Bir süredir ilişkim var. Sevgilim evli ama evlilik hayatı yok. Ayrı yatıyorlar ki sevgilim oraya gitmiyor bile benimle yaşıyor. Sorun şu ki ben sevgilimi çok kıskanıyorum. Kadın inatla boşanmak istemiyor. Bende onun varlığından ve sevgilimin hala evli olmasından bıktım. Bu sorun sebebiyle bazenleri kavga ediyoruz. Mesela abimin karısıyla sorun yaşamıştım onu konuşuyorduk konu döndü dolaştı buraya geldi.
Sevgilinizi ne kadar kıskanıyorsunuz? Bazenleri abartıyorum ve kavga ediyoruz. Çok çok seviyorum ve asla ayrılmam. Aşkı onunla tanıdım. Onsuz yaşayamam. Evli bir insana aşık olmak yeterince zor iken lütfen kırıcı yorumlarda bulunmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?