- Konu Sahibi biryagmurdamlasi
-
İnşallah karısı tekmeyi basar, adam karıcım diye kul köpek olur, konu sahibi de gerçek olmayan evlilik konusunda tecrübe kazanır.“iki kadın bir adam, aşk çekilir aradan
ikimiz de severken ya ondan geç ya benden“
İnşallaah hatasını anlarda senden geçer karısına geri döner
Aslında her şey bir yana, ne kadar doğru bir yorum.Amaaan yargılanmaya ihtiyacınız mı var, hayatınızın içine şeetmişsiniz.
çok doğru demişsiniz vallahiii buraya bir inşallah bırakıyorumİnşallah karısı tekmeyi basar, adam karıcım diye kul köpek olur, konu sahibi de gerçek olmayan evlilik konusunda tecrübe kazanır.
Bir de her metresin açıklaması ‘zaten ayrı hayatımız var, resmiyet üzeri evlilik’.Aslında her şey bir yana, ne kadar doğru bir yorum.
Şu hayata bir kez geliyoruz. Ve kadının tercihine bakın. Evli birini bekliyor, belki gelir diye. Her akşam başka bir evin kocası, babası olan adamı gizli saklı bekliyorsun. Kimseye mutluluğunu haykıramıyorsun. Elini tutup ailene götüremiyorsun. Gölge gibisin.
Adına metres deniyor, başka şeyler de deniyor, ağız dolusu küfür edesi geliyor insanın hatta.
Yani kendi kendine içine etmiş hayatının.
Daha da gelmiş yargılanmak istemiyor hanımefendi.
Tüm bunlara sebep de "aşk"
Ne aşk ama. Uğruna ahlaksız bile olabiliyorsun.
Peehh.
Aynen kesinlikle katılıyorum.Bi arkadaşım evli biriyle görüşmüş gorustugunde nedenini sorup görüşmeyi kestim...Sevmiş engel olamamış duygularına yenik düşmüş falan...Olmaz arkadaş bazı şeyler olmaz olamaz...Karakter meselesi bu...İnsanmış ta sasarmista kinarsan başına gelirmiste ..Sasamazsin bazı konularda hata yapamazsin (bu konu da olduğu gibi).. Nokta.Bu kınama işine bir açıklık getirmek istiyorum..
Her kim ki bir başkasını geçmiş günahlarından dolayı kinarsa , başına kakarsa , bunu açığa çıkarırsa ayetlerde ve hadislerde geçen bu mevzu vuku bulur.
Bunun dışında misal gözümüzün önünde bir aldatma varsa ve bunu Aleni bir şekilde açıklayıp bundan iftihar duyuyorsa geçerli değildir.
Bu çok başka bir konu.
Bu yüzden lütfen sürekli " kınama başına gelir " değip durmasın kimse.
Bunu kinamamak ayıp olur
Spor oluyor.Kadın konuyu açtı gitti siz taşı kuyudan çıkarmaya çalışıyorsunuz hala
Aynen kesinlikle katılıyorum.Bi arkadaşım evli biriyle görüşmüş gorustugunde nedenini sorup görüşmeyi kestim...Sevmiş engel olamamış duygularına yenik düşmüş falan...Olmaz arkadaş bazı şeyler olmaz olamaz...Karakter meselesi bu...İnsanmış ta sasarmista kinarsan başına gelirmiste ..Sasamazsin bazı konularda hata yapamazsin (bu konu da olduğu gibi).. Nokta.
AminUlkemizin en büyük kadınlar topluluğu diyebiliriz herhalde buraya..yani bilemedimbiz oyle diyelim ya da varsayalım hepimiz farklıyız birbirimizden...ama kadınız biz... senin aldatılmasına sebep olduğun o kadın belki de bu yazıyı okuyor ya da onun ablasi kardeşi... yani seni kınamayalım da alkışlayalim mi? Açik söylüyorum rezil bir davranış.
Dön hatandan.. bir de utanmadan bazenleri kıskanıyorum diyorsun...o kadına kocasıni göndermediginde bazenleri yalnız kaldigi zaman ettigi butun ahlar tutsun seni insAllah...
Benim hiçbir şey uydurduğum falan yok. Daha mantıklı soru derken? Dert beğendiremiyorum size?Yazık ya gerçekten uğraşıp üyelik alıp 1 ay beklemişsiniz de o kadar sürede ancak bu konuyu mu uydurabildiniz? En azından daha mantıklı bir soru olsaydı içinde tartışılacak bir şey de yok.
Dert derken? Bu dert mi başka bisey mi?evli adamla ne işin varBenim hiçbir şey uydurduğum falan yok. Daha mantıklı soru derken? Dert beğendiremiyorum size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?