Yargılayacaklar Gelmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
“iki kadın bir adam, aşk çekilir aradan
ikimiz de severken ya ondan geç ya benden“
İnşallaah hatasını anlarda senden geçer karısına geri döner
İnşallah karısı tekmeyi basar, adam karıcım diye kul köpek olur, konu sahibi de gerçek olmayan evlilik konusunda tecrübe kazanır.

Amaaan yargılanmaya ihtiyacınız mı var, hayatınızın içine şeetmişsiniz.
Aslında her şey bir yana, ne kadar doğru bir yorum.
Şu hayata bir kez geliyoruz. Ve kadının tercihine bakın. Evli birini bekliyor, belki gelir diye. Her akşam başka bir evin kocası, babası olan adamı gizli saklı bekliyorsun. Kimseye mutluluğunu haykıramıyorsun. Elini tutup ailene götüremiyorsun. Gölge gibisin.
Adına metres deniyor, başka şeyler de deniyor, ağız dolusu küfür edesi geliyor insanın hatta.
Yani kendi kendine içine etmiş hayatının.
Daha da gelmiş yargılanmak istemiyor hanımefendi.
Tüm bunlara sebep de "aşk"
Ne aşk ama. Uğruna ahlaksız bile olabiliyorsun.
Peehh.

Konu sahibi başkasının evli bir erkek bana yazıyor konusuna tersle bir daha yazamasın yazmış.
Buraya da böyle konu açmış.
Pek inandırıcı gelmedi bana.

Siz asla ayrılmazsınız, karısı da muhtemelen meydanı size bırakmamak için asla ayrılmaz. Ömrünüz boyunca metres olarak kalacaksınız bu durumda. Ne kadar çabuk kabullenirseniz sizin için o kadar iyi olur. Bu arada hiç hakkınız olmadığı halde kıskandığınız o adam yarın bir gün evlenirseniz size sadık kalır mı? Nasıl emin olabiliyorsunuz? Bugün bir başkasını sizinle aldatan yarın da sizi bir başkasıyla aldatır

Hadi bakalım artırıyorum adam inşallah boşanır yazık değil mi kadına amaa senden de ayrılıp başkasına basar nikahı hehehe

Bir de her metresin açıklaması ‘zaten ayrı hayatımız var, resmiyet üzeri evlilik’.
Yahu evinde misin, belki karısına şehir dışı işim var diyor da senin yanında, belki o kadar iyi oyuncu ki karısının ayaklarını öpüyor kokluyor, belki senin için ‘manyağın biri taktı kafayı şizofren o’ diyor.

Nikahlı karısını senin gibi metresle aldatan seni de başka bi metresle aldatır. Hiç anlayışlı olamicam. O kadar hassas bir konu ki bu. Nasıl yapabiliyorsunuz ben anlamıyorum. Hadi o adam adi biri. Peki ya sen ?? Ne farkın var ondan ?? Evli olduğunu bile bile metres olmayı kendine yakıştırıyorsun. Bosanacagını beklıyorsun da senden hevesini alıp bir başkasına gidecek sende kullanıldığınla kalacaksın. Kal da. Çünkü hakedıyorsun. Asla ayrılmam diyor bide. Anan baban bu günler için büyütmüş seni

Aynen kesinlikle katılıyorum.Bi arkadaşım evli biriyle görüşmüş gorustugunde nedenini sorup görüşmeyi kestim...Sevmiş engel olamamış duygularına yenik düşmüş falan...Olmaz arkadaş bazı şeyler olmaz olamaz...Karakter meselesi bu...İnsanmış ta sasarmista kinarsan başına gelirmiste ..Sasamazsin bazı konularda hata yapamazsin (bu konu da olduğu gibi).. Nokta.

Yazık ya gerçekten uğraşıp üyelik alıp 1 ay beklemişsiniz de o kadar sürede ancak bu konuyu mu uydurabildiniz? En azından daha mantıklı bir soru olsaydı içinde tartışılacak bir şey de yok.

Arkadaşlar bu tip ilişki yaşayan kadınlar kendilerini adamın boşanmak istediğine ve karısıyla yatmadığına acayip inandiriyorlar boyle bir motivasyonları var nasıl oluyor bilemiyorum.instagramda tesadüfen bi kızla tanıştım kiz kendinden 15 yas buyuk maddi durumu iyi bir adamla beraber adam evli iki tane boyunca cocugu varmış. kiz kimsesiz gibi adam buna ev acmis kizin adamdan 2 yasinda bir kizi olmuş adam ne boşanıyor ne de bunu bırakabiliyor evdeki kadının bundan ve bebekten haberi yokmuş. Diyor ki adam beni seviyor karısıyla kardeş gibiler bla bla.....dedim ki mesleğin varmış bir iş bul sıyrıl bu pis isten yok iş bulamam çocuğa bakacak kimse yok falan yazıyor beni seviyor boşanacak diyor baya bi ikna etmeye çalıştım ama kız anlamak istemiyor en sonunda engelledim sinirim zıpladı yani boşuna ne kınayın ne kızın anlamazlar ....bozuk kaset gibi karısını sevmiyor yatmıyorlar derler

Kesinlikle öyle karakter meselesidir. Elli defa kına yine de yapmayan yapmaz.

Biz bu durumda bu konuyu yaymamakla mesuluz , pişman oldugunda geçmişiyle yargilamamakla..

Ulkemizin en büyük kadınlar topluluğu diyebiliriz herhalde buraya..yani bilemedim biz oyle diyelim ya da varsayalım hepimiz farklıyız birbirimizden...ama kadınız biz... senin aldatılmasına sebep olduğun o kadın belki de bu yazıyı okuyor ya da onun ablasi kardeşi... yani seni kınamayalım da alkışlayalim mi? Açik söylüyorum rezil bir davranış.
Dön hatandan.. bir de utanmadan bazenleri kıskanıyorum diyorsun...o kadına kocasıni göndermediginde bazenleri yalnız kaldigi zaman ettigi butun ahlar tutsun seni insAllah...

Amin

Yazık ya gerçekten uğraşıp üyelik alıp 1 ay beklemişsiniz de o kadar sürede ancak bu konuyu mu uydurabildiniz? En azından daha mantıklı bir soru olsaydı içinde tartışılacak bir şey de yok.
Benim hiçbir şey uydurduğum falan yok. Daha mantıklı soru derken? Dert beğendiremiyorum size?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…