- Konu Sahibi agresifkiz
Gecmis olsun. Adam sizi sevmiyor, sevmemis. Is ciddiye binince geri adim atmis o yuzden. Insanlar ayrilirken karsi tarafi suclayarak ayriliyor cogu zaman, cunku acik acik seni sevmiyorum zamanini harcadim demek istemiyorlar. Ego ile alakali bir durum bu, sizin gozunuzde iyi bir insan olarak kalmak istiyorlar. Gelmeyin bu manipulasyonlara, bahsettiginiz seyler kiskanlik sebebi degil. Bilerek huzursuzluk cikarmak istemis, sonra da bunlari ayrilik bahanesi olarak onunuze sunmus.
Sizi gercekten seven birini hak ediyorsunuz. Zamanla gecicek bu aci. Su anda yapmaniz gereken para konusu harici bir iletisime gecmemek, bu iletisimleri de olabildigince notr devam ettirmek. Para ne zaman hesabima gelicek, geldi vb. bunun gibi. Laf sokmayin, ofkenizi belli eden cumleler kurmayin.
Bu parayi borc olarak verdiginize yonelik kanit var mi elinizde bu arada? Mesajlasma olsun, banka hesabindaki transferde borc diye belirtmek olsun vb.
Sizi gercekten seven birini hak ediyorsunuz. Zamanla gecicek bu aci. Su anda yapmaniz gereken para konusu harici bir iletisime gecmemek, bu iletisimleri de olabildigince notr devam ettirmek. Para ne zaman hesabima gelicek, geldi vb. bunun gibi. Laf sokmayin, ofkenizi belli eden cumleler kurmayin.
Bu parayi borc olarak verdiginize yonelik kanit var mi elinizde bu arada? Mesajlasma olsun, banka hesabindaki transferde borc diye belirtmek olsun vb.