- 2 Haziran 2023
- 16
- 9
- 1
- 28
- Konu Sahibi yarali kus
-
Sana kötü bir haberim var. Yüz yüze vakit geçirmediği koca bir yalan. Muhtemelen ikinizi aynı anda idare etmiş.Evlilik düşündüğümüz yol arkadaşım sevgilim beni sevdiğini söylediği halde hiç yüz yüze vakit geçirmediği biriyle evlendi.
Peki sizden niye ayrıldıCanım çok yanıyor. Evlilik düşündüğümüz yol arkadaşım sevgilim beni sevdiğini söylediği halde hiç yüz yüze vakit geçirmediği biriyle evlendi. Beni yarı yolda bıraktı. Son ana kadar benimle vakit geçirdi. Gözyaşları içerisinde bıraktı şimdi mutluluğunu izliyorum. Ve bu acı geçmiyor. Nasıl atlatacağım hala seviyorum ah ettim tutar mı?
Bu zihniyette insanlar neden evlenir aklım almıyor belli ki bir kişiyle yapamıyor.kendi kendini bile yalancö çıkartan insanlar var.Canım çok yanıyor. Evlilik düşündüğümüz yol arkadaşım sevgilim beni sevdiğini söylediği halde hiç yüz yüze vakit geçirmediği biriyle evlendi. Beni yarı yolda bıraktı. Son ana kadar benimle vakit geçirdi. Gözyaşları içerisinde bıraktı şimdi mutluluğunu izliyorum. Ve bu acı geçmiyor. Nasıl atlatacağım hala seviyorum ah ettim tutar mı?
ah mah falan tutmaz,herkesin kendi hayatı kiminle mutlu olacağına inanıyorsa onunla oluyor insanlar,böyle kadercilik öteki tarafa bırakmak fln batıl şeyler bunlar,bu işler ahla vahla olsaydı ceza mahkemeleri ne iş yapacaktı,ha başkasının zamanından çalıp oyalayıp bırakmak ahlaksızlık o ayrı ama bizi her istemeyenin sevmeyenin allah cezasını verecek olsaydı sağlam adam kalmazdı zaaar,bosverin bu şekilde kendinizi üzersiniz,çıkın bu kadercilik ilahi adalet psikolojisinden ne kötü insanlar var tırnağının ucuna bile zarar gelmeden mutlu mesut yaşıyor hem kötü hem mutlular,ne kadar iyi insanlar var başlarına ne talihsiz olaylar geliyor bunun ilahi bir ölçütü yok, gerçek bir dünya var ve mutlu olmak sizin elinizde boşverin sizi istemeyeni gideni,gerçekçi olun biraz...Canım çok yanıyor. Evlilik düşündüğümüz yol arkadaşım sevgilim beni sevdiğini söylediği halde hiç yüz yüze vakit geçirmediği biriyle evlendi. Beni yarı yolda bıraktı. Son ana kadar benimle vakit geçirdi. Gözyaşları içerisinde bıraktı şimdi mutluluğunu izliyorum. Ve bu acı geçmiyor. Nasıl atlatacağım hala seviyorum ah ettim tutar mı?
Aynı şeyi ben de yaşadım. Benim 9 yıllıktı. Ama benim geçtiyse herkes alışır. Ah tutar mı bilmem ama hala bana bir yerlerden ulaşmaya çalışıyorsa vicdan azabı çekiyor demektir. Ama size tavsiyem yolunuza bakın. Benim çok zor oldu hala da aklıma gelir ama alışıyorsun. 4 ay oldu benimCanım çok yanıyor. Evlilik düşündüğümüz yol arkadaşım sevgilim beni sevdiğini söylediği halde hiç yüz yüze vakit geçirmediği biriyle evlendi. Beni yarı yolda bıraktı. Son ana kadar benimle vakit geçirdi. Gözyaşları içerisinde bıraktı şimdi mutluluğunu izliyorum. Ve bu acı geçmiyor. Nasıl atlatacağım hala seviyorum ah ettim tutar mı?
Şöyle uzun yıllar beraberdik. Evlendiği kız istanbuldaymış biz ise başka şehirdeydik. Kızla önceden sevgiliymiş aileler tanışmış ama bana benimle ciddi olduğunu evleneceğimizi söyledi, o kızla doğru düzgün vakit geçirmemiş anlayacağınız bana görüşmüyorum onunla olmam imkansız dedi. Ümitler verdi benimle yaşlanmak istediğini söyledi, sonra bana soğuk davranmaya başladı çat diye nişanlandı sonra bensiz yapamadığını söyledi her şeyi bıraktım dedi, geldi affettim inandım sonra yine soğuk davrandı ve öğrendim ki evlenecekmiş bana hala seviyorum seni dedi. Ama gördüm ki çok mutlu. Ailem yüzünden diyip duruyor. Ağladım sızladım ve hayatından çıktım. Ama böyle ağır bi durumu kaldıramıyorumOlayı tam anlatır mısınız
Ahın tabi tutarda Allah seni korumuş bu ne pislik adammış hem seninle hem eşiyle olmuş.önüne bak üzüntünü yaşa ve hayatına bak.Canım çok yanıyor. Evlilik düşündüğümüz yol arkadaşım sevgilim beni sevdiğini söylediği halde hiç yüz yüze vakit geçirmediği biriyle evlendi. Beni yarı yolda bıraktı. Son ana kadar benimle vakit geçirdi. Gözyaşları içerisinde bıraktı şimdi mutluluğunu izliyorum. Ve bu acı geçmiyor. Nasıl atlatacağım hala seviyorum ah ettim tutar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?