Yarı yolda bırakıp başkasıyla evlendi

o kıza mesajları fotoları yollasan da sonuç değişmez. eski sevgilin yalan makinesi. o kadar çok yalan söylemiş ki hem sana hem o kıza. yeni eşi daha yalancı olduğunu anlamaz. karısına seni kötüler,peşimden koşuyor der,intihar edecekti der sallar yani kadın sana inanmaz. evet seni mağdur etmiş yalancı pislik biriymiş ama artık evli. aradığında açma senin açından problem olur. sen evli adamla görüşüyor durumuna düşersin. konuyu kapat. üzüleceğine kız.kızgınlık daha gerçek bir duygu. bu adamın nesi sevilsin ki. dönek gibi bir şey. ailemin zoruyla evlendim demesi de yalan .iyi ki seninle evlenmedi. verilmiş sadakan varmış.

Selam verip konusayim degil, istedigim Zaman gelip koynuna gireyim onun derdi. Ahhh saftirik ahhh

Bir de sana geri dönmesine neden izin verdin ? Erkekler ilişkide karşıdaki kadını sürekli deniyorlar. Eğer haddini bildirmezsen sana olan güveni kayboluyor saygısı bitiyor ve seni eş yerine koymuyor ve saf buluyor malesef. Belki de burada hata yaptın. Ne yaparsa yapsın kabullendin. Oysaki ilk hatasinda kapının önüne koyman gerekti. Yanlış yapmışsın. Bir sonraki iliskinde aynı hataları yapma derim.

Adam zorla evlenmedi ki aşko konu sahibini idare etmek için ailem onayladı diyor.

Onla evlencem senle eğlencem dese olmaz :) konu sahibine yedirmiş bu yalanı bi güzel alan memnun veren memnun
Dilerim ki bu hissi asla yaşamazsınız. Yorumlarınız için teşekkür ederim ama ben yaşadığım şeyden de memnun değilim çünkü gerçekten çok ağır bir şey, size her gün sizi sevdiğini söyleyen hissettiren bir adam varsa ve hiçbir şeyden habersiz ilişkinize devam ediyorsanız yarını hesap edemiyorsunuz. Kim ister böyle bi durum içerisinde olmak Allah aşkına. Bana destek olmanızı isterim

Destek olmak için yazıyorum inanma bu şarlatana, görüşmede engelle geç oyuncağı olma

Maalesef ama katılıyorum

Unutursun merak etme. Aşk acısı süründürüyor ama öldürmüyor. Sürüne sürüne zaman geçiyor ve aaa bir bakmışsın artık aklına gelmiyor.
Sakın irtibata geçme artık. Seni ararsa açma, mesajlarına geri dönme. Üzül, ağla ama önüne bak. Onu unutturacak biri çıkacaktır karşına. Seninkine benzer şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum bunları.

çok canım yanıyor tam atlattım diyorum sabah kalkıyorum tekrar yüreğim acıyor ve onun güya mutsuzum ayaklarına yatıp mutlu olması beni daha çok üzüyor, dönmesini beklemiyorum ama beni üzdüğü gibi üzülsün istiyorum

Benim de dokuz yıllık ilişkim dört gün önce evlendiğini öğrendim. Terapiye başladım ama çok zorlanıyorum.. nasıl atlattiniz.

O seninle hiç yola çıkmamış ki. Evlenme vaktine kadar oyalanmis.

O iş öyle olmuyor. Kız ile birlikteymiş, kızı sizinle aldatmış. O uzuuun yıllar birlikteliğiniz bitecek bir rüya idi bitti. Aileler tanışmış, nişan - evlilik hazırlıkları yapılmış, Bunlar bir günde olmuyor. Sizi de aile zoru vs diyerek el altında tutmak istemiş. Hem ayranım dökülmesin hem tatsız şeyler yaşanmasın diye düşünmüş belli ki. Ağla üzül bu adamdan kurtulduğuna şükret.

Bir sene geçmiş yeni görüyorum forumda atlattiniz mi nasıl oldunuz

Ay bide yüzsüzluk yapıp arıyor, sende acıyıp konuşuyor musun
Vah vah istemediği kadınla evlendirilmis, silah dayamislar.
Çok sabirlisin gerçekten, aradığında ağzına etmen lazım, sen eşini ararsın diye korkudan duygu sömürüsü yapıyor
Ben olsam herşeyi evlendiği kişiye anlatırdım, gerçi o kadının da bunu kabul etcegini düşünüyorum nedense ama enazindan içine o kuşku tohumları yerleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…