- Konu Sahibi yarali kus
-
Çok kötüyüm utanmadan arayıp halimi hattımı soruyor, bana seni gördüğümde selam verip konuşabileyim diyoröyle sevdim ki hep inandım ama görseniz bizi siz ne kadar benziyorsunuz birbirinize aşıksınız derdiniz. O kadar dua ettim ki ben burda hastalığa kaldım o orda mutlu..
Adam zorla evlenmedi ki aşko konu sahibini idare etmek için ailem onayladı diyor.
Onla evlencem senle eğlencem dese olmaz :) konu sahibine yedirmiş bu yalanı bi güzel alan memnun veren memnu
Dilerim ki bu hissi asla yaşamazsınız. Yorumlarınız için teşekkür ederim ama ben yaşadığım şeyden de memnun değilim çünkü gerçekten çok ağır bir şey, size her gün sizi sevdiğini söyleyen hissettiren bir adam varsa ve hiçbir şeyden habersiz ilişkinize devam ediyorsanız yarını hesap edemiyorsunuz. Kim ister böyle bi durum içerisinde olmak Allah aşkına. Bana destek olmanızı isterimAdam zorla evlenmedi ki aşko konu sahibini idare etmek için ailem onayladı diyor.
Onla evlencem senle eğlencem dese olmaz :) konu sahibine yedirmiş bu yalanı bi güzel alan memnun veren memnun
Dilerim ki bu hissi asla yaşamazsınız. Yorumlarınız için teşekkür ederim ama ben yaşadığım şeyden de memnun değilim çünkü gerçekten çok ağır bir şey, size her gün sizi sevdiğini söyleyen hissettiren bir adam varsa ve hiçbir şeyden habersiz ilişkinize devam ediyorsanız yarını hesap edemiyorsunuz. Kim ister böyle bi durum içerisinde olmak Allah aşkına. Bana destek olmanızı isterim
ah mah falan tutmaz,herkesin kendi hayatı kiminle mutlu olacağına inanıyorsa onunla oluyor insanlar,böyle kadercilik öteki tarafa bırakmak fln batıl şeyler bunlar,bu işler ahla vahla olsaydı ceza mahkemeleri ne iş yapacaktı,ha başkasının zamanından çalıp oyalayıp bırakmak ahlaksızlık o ayrı ama bizi her istemeyenin sevmeyenin allah cezasını verecek olsaydı sağlam adam kalmazdı zaaar,bosverin bu şekilde kendinizi üzersiniz,çıkın bu kadercilik ilahi adalet psikolojisinden ne kötü insanlar var tırnağının ucuna bile zarar gelmeden mutlu mesut yaşıyor hem kötü hem mutlular,ne kadar iyi insanlar var başlarına ne talihsiz olaylar geliyor bunun ilahi bir ölçütü yok, gerçek bir dünya var ve mutlu olmak sizin elinizde boşverin sizi istemeyeni gideni,gerçekçi olun biraz...
çok canım yanıyor tam atlattım diyorum sabah kalkıyorum tekrar yüreğim acıyor ve onun güya mutsuzum ayaklarına yatıp mutlu olması beni daha çok üzüyor, dönmesini beklemiyorum ama beni üzdüğü gibi üzülsün istiyorumUnutursun merak etme. Aşk acısı süründürüyor ama öldürmüyor. Sürüne sürüne zaman geçiyor ve aaa bir bakmışsın artık aklına gelmiyor.
Sakın irtibata geçme artık. Seni ararsa açma, mesajlarına geri dönme. Üzül, ağla ama önüne bak. Onu unutturacak biri çıkacaktır karşına. Seninkine benzer şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum bunları.
Benim de dokuz yıllık ilişkim dört gün önce evlendiğini öğrendim. Terapiye başladım ama çok zorlanıyorum.. nasıl atlattiniz.Aynı şeyi ben de yaşadım. Benim 9 yıllıktı. Ama benim geçtiyse herkes alışır. Ah tutar mı bilmem ama hala bana bir yerlerden ulaşmaya çalışıyorsa vicdan azabı çekiyor demektir. Ama size tavsiyem yolunuza bakın. Benim çok zor oldu hala da aklıma gelir ama alışıyorsun. 4 ay oldu benim
O seninle hiç yola çıkmamış ki. Evlenme vaktine kadar oyalanmis.Canım çok yanıyor. Evlilik düşündüğümüz yol arkadaşım sevgilim beni sevdiğini söylediği halde hiç yüz yüze vakit geçirmediği biriyle evlendi. Beni yarı yolda bıraktı. Son ana kadar benimle vakit geçirdi. Gözyaşları içerisinde bıraktı şimdi mutluluğunu izliyorum. Ve bu acı geçmiyor. Nasıl atlatacağım hala seviyorum ah ettim tutar mı?
Bir sene geçmiş yeni görüyorum forumda atlattiniz mi nasıl oldunuzçok canım yanıyor tam atlattım diyorum sabah kalkıyorum tekrar yüreğim acıyor ve onun güya mutsuzum ayaklarına yatıp mutlu olması beni daha çok üzüyor, dönmesini beklemiyorum ama beni üzdüğü gibi üzülsün istiyorum
Ay bide yüzsüzluk yapıp arıyor, sende acıyıp konuşuyor musunÇok kötüyüm utanmadan arayıp halimi hattımı soruyor, bana seni gördüğümde selam verip konuşabileyim diyoröyle sevdim ki hep inandım ama görseniz bizi siz ne kadar benziyorsunuz birbirinize aşıksınız derdiniz. O kadar dua ettim ki ben burda hastalığa kaldım o orda mutlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?