Evet dogru diyosun cnm.ya bana tup bebegi yapan doktorum hic sikinti yok cik gez hergun dedi ama burda gittigim doktorum hayir fazla ayakta kalma genelde dinlen dusurursun bak dedi ne biliyim ikiside farkli dedi az az ikisinide dinliyorm ☺️bakalim yarin doktora gidicem gelince yazarim sana sen bulabildinmi doktor kararsizdinya?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Fazla yorma kendini gez.haber ver yarın doktor çıkışı.
Ya gittim bi doktora begenmedim.üstünkörü anlattı. Boyunu haftasını sölemedi. Sormayınca anlatmıyo . Sevmedim o yüzden. Başka doktora gidicem 2 hafta sora bakalım onu begencemmi.
Off ya ne zormuş doktor bulmak.
Fazla yorma kendini gez.haber ver yarın doktor çıkışı.
Ya gittim bi doktora begenmedim.üstünkörü anlattı. Boyunu haftasını sölemedi. Sormayınca anlatmıyo . Sevmedim o yüzden. Başka doktora gidicem 2 hafta sora bakalım onu begencemmi.
Off ya ne zormuş doktor bulmak.
Canim nasilsin?ben gttim bgn doktora cok sukur hersey yolundayms gordm mutlu oldum☺️cinsiyet daha belli diyil☺️optum cnm
Oy maşallah büyümüş .ceviz yiyosun dimi hergün.1ceviz 4fındık ye aç karnına.
Görünce rahatlıyo insan ama hemn yine özleniyo.
Saol teyzesi😊beraberce buyuyoruz allahin izniyle sonra dogumlarinida haber veririz insallah.ceviz ve findik badem gun icinde yiyorm hep ama ac karnina diyil ole aklima geldikce.inan gorene kadar neler kurdum kafamda bi bilsen insallah bisey olmamistir fln diye gordm rahatladim ve bir ay nasil sabredicem diye dusunuyorm😊
Ben artık hareketlerini hissediyorum.içerde gezindiğini görüyorum balık gibi kayıyo karnımda :) rabbime şükür buğünleri yaşayabildim.inş saglıkla kavuşmak nasip etsin rabbim.
Dogumu ve fotografları paylaşırız artık :) inş.
Hareketlerni hissedince insan rahatlıyo . Yakında seninkide tepinmeye başlar :).
Kötü şeyler getirme aklına.
Arkadaslar uzun zamandir giremiyorum cok kotuydum hep yattim 6 kilo verdim.nihayet
11+2 olduk.bugun kontrol oldum hersey normalmis.haftaya test varmis.bende biraz
toparlanabilsem su kusmalar gecse artik.rahim agzim 3,5cm dedi iyi dedi dr.
13,15,18 de tekrar bakicaz gerekirse dikis atilacakmis erken dogum riskine karsi.
sizde ne var ne yok bebisler napiyo buyudumu kuzular ne kadar oldu.kizlar
durumumuz ayni drnuza sizde sorun bu dikis cok gereklimi.size ne diyorlar.
Arkadaslar uzun zamandir giremiyorum cok kotuydum hep yattim 6 kilo verdim.nihayet
11+2 olduk.bugun kontrol oldum hersey normalmis.haftaya test varmis.bende biraz
toparlanabilsem su kusmalar gecse artik.rahim agzim 3,5cm dedi iyi dedi dr.
13,15,18 de tekrar bakicaz gerekirse dikis atilacakmis erken dogum riskine karsi.
sizde ne var ne yok bebisler napiyo buyudumu kuzular ne kadar oldu.kizlar
durumumuz ayni drnuza sizde sorun bu dikis cok gereklimi.size ne diyorlar.
Kiz nerelerdesin sen bakim😊iyi olmana sevindm canim hep aklimdaydin bu kiz neyapti acaba diye yazdim hatta sana ama cevap atmadin.artik dahada azalir bu sikayetlerin ben daha rahatim
Cok sukur.sen vermissin kilolari ben sisiyorm valla ben cok kilo aldim 14+3 oldum.sana simdi ikili test yapicaklardir insallah onlarda iyi cikar canim.bende haftaya gidicem doktora ama bana rahim boyuyla fln ilgili hic bisey solemedi dikisle ilgili bakalim duruma gore konusucak heralde.
Valla canim beni sıkıntılar hic birakmiyo bugunde kanamam oldu biraz hala hafif
pembemsi az az geliyo.dr gittim bugun bebegin esi ondeymis o yapiyormus
igne basladi progestan.canim cok sikildi istirahat et dedi.cumartesi tekrar bakacak
Valla canim beni sıkıntılar hic birakmiyo bugunde kanamam oldu biraz hala hafif
pembemsi az az geliyo.dr gittim bugun bebegin esi ondeymis o yapiyormus
igne basladi progestan.canim cok sikildi istirahat et dedi.cumartesi tekrar bakacak
Canim ya musaitmisin bilmiyorm ama merak ettim seni nasil oldun
Canim ancak girebildim.iyiyim cok sukur ikili test yapildi hersey yolunda gecen hafta benim icin cok zordu.sukur biraz toparladim.sen nasilsin canim
İyi cok sukur ya gecen hafta bi korkuttun ole kanama fln diyince allah korudu bAk iste hersey yolunda insallah dahada guzel olur hersey😊bnde de mide bulantilari hala devam ediyo.peki kac haftalik oldn canim?cinsiyetini fln soledimi doktor
Ah canim o bulantilari bana sorma bilmiyorum ne zaman gecicek ama ben artik
kendimden gectim.12+2 olduk.kiza benziyormus.valla saglikla dunyaya gelsinde
En onemlisi.1hafta sonra kendi araba mizla izne gidicez 12 saat yolculuk dr gidebilirsin
dedi ama korkuyorum insallah bisey olmaz
En onemlisi.1hafta sonra kendi araba mizla izne gidicez 12 saat yolculuk dr gidebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?