inşallah olur ben ayrıca hipo hipo hastasıyım,histereskopi ile rahmin normalden küçük olduğu tespit edildi kafam çok karışık endişeliyim
sanırım troitlerinle ilgili bi hastalık bu içeriğini bilmiyorum
bende histereskopi ile oldum ameliyatımı yani benimde rahmim modifiyeli yani sıfır kilometre değil yamalı falan ama iş görür.. emin ol seninki de öyle olur orası büyüyor hatta rahmi T şeklinde olanlar var borudan ince şekilli ama doğum yapıyorlar hatta böyle olup bir sürü çocuk doğurmuş ama bu durumdan haberi olmayan milyonlarca kadın var.. rahatsızlığın için tedavine çok dikkat et bol dua et bende ederim sana.. ben hep olumlu düşünürüm zor da olsa dualara sığınırım sende öyle yap... Allah istedikten sonra olmayacak şey yok ben neler gördüm ne doğuramaz denip doğuranlar evelallah..
İnş. canım duaların için Allah razı olsun...Bir tüp bebek denemem oldu pozitif sonuç aldım ancak malesef düşükle sonuçlandı...Bakalım sabırla bekliyorum görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
Canim nasilsin girmiyosun siteye galba hic nasilsin?nasi gidiyo kac haftalik oldun ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:2:
Yerleşmeydi gelendi gidendi bide hamilelik yorgunlugu olunca herfırsatta uyuyorum. Pek giremiyorum nete
15haftalık olduk allahın izniyle. Ama cinsiyet bi erkek bide kız yorumu var doktorlardan. Bakalım ne olucak :)
Sen nasılsın.
Kiiizz sen yazinca bi rahatliyorum bakk ara ara gir beni haberdiz birakma😊sitede uc kisiyiz yarim rahimli kimsr bizi anlamiyo😞canim saka biyana dikkat et kendine yorma kendini isler zamanla olur sen bebisine iyi bak.demek 15. Haftada bile belli olmadi he bende diyorumki belki bu gidisimde soler doktor cinsiyeti☺️bnde 11. Haftanin icindeyim canim allahin izniyle bi sikintin varmi peki kasiginda agrin oluyomu?
Canim okudum yazdiklarini cok uzuldum dusugun icin olsun rabbim ole uygum gormus benimde bir dis gebeligim oldu bnde cokkkk uzulmustum ama takdir...kacinci haftada dustu bebegin bi sebebi varmiymis peki
merhaba arkadaslar bizde erkek infertilitesinden tedavi goruyoruz 7 tane tup denemem var.. yarim rahim yaziyorya baslik ilgimi cekti sizlerle sunu paylasmak istedim..
bir hafta once Memorial Semra Kahramanda histereskopi oldum ve histereskopide rahmimim normalden kucuk oldugu tavanininda dar oldugu gorulmus.. rahim genisletme ve tavan yukseltme yapilmis.. resimleri ile gosterdiler..
yazınızı okudum düşük tehliken vs bir durumun mu vardı bu sebeple mi histereskopi oldun?Bu operasyon sonrası için ne dedi doktorunuz?
cnm benim yedi tane başarısız tüp denemem vardı ama hiç histereskopi yapılmamıştı. bu sebepten yapıldı. rahim filminde zaten biraz tuhaflık hissedilmişti rahim şeklimde ama tutunmama sebebi buna bağlanmadı o ancak ilerleyen gebeliğinde sorun oluşturabilir denildi.
laparaskopi + histereskopi aynı anda oldum, laparaskopide saol tüpüm yapışıklık ve şişlikler olduğu için alındı, sağ tüpüm bana kaldı..
histereskopide polip vs çıkmamış rahim tertemizmiş ama normal bir rahimden darmış bu sebepten ilerde sorun yaşamamam için genişletilmiş..
embriyonun tutunmama sebebi olarakda sol tüpdeki sıkıntı ve sıvı birikimi olabilir denildi.. deneme sayım çok olduğu için tüm ihtimaller araştırılıyor.. çok zor operasyonlarmış çok zorlandım sonrasında... Allahım hepimize bunlara gerek kalmadan bebişlerimizi versin..
Allaha şükür agrım yok.dinleniyorum bolca. Yok canım yormuyorum kendimi.bu hafta minik minik hareketlerni hissediyorum.elimi karnımı koyunca mısır patlıyo gibi minik hareketler oluyo.
Sende büyütmüşsün annesi :) bebişi. Maşallah.
Valla bakalm ne olcak cinsiyeti.hecanla merakla bekliyoruz.
Tamm söz hergün ugrucam buraya :)
Canim yasadiklarina cok uzuldum ama bu sitedeki tum arkadaslarimiz ayni senin gbii yada biraz farkli hepimizin bi problemi var ama yinede cok sukur halimize cunku en azindan bir rahimiMiz var ve rabbimden umidimizi kesmemek lazim.bende yarim rahimliyim ve birsuru risk tasiyorum bir dis gebeligim oldu arkasindan tup bebek tedavisi..cok sukur suan hamileyim ama bakalim hayirlisiyla kucagima alabilicekmiyim inan hergun bu korkuyla yasiyorm bisey icin sevinemiyorm bile ama yasamaya devam ediyoruz ve insallah sonu guzel olucak senin icinde dua edicem.
canim nekadar guzel yureklisin cok sagol. gercekten cok yipratici surecler geciriyoruz hepimiz.. bizdede esimde sperm sayi hareket sorunu varken simdi bendede bunlar cikti.. hayirlisi demekten baska birsey elimizden gelmiyor ne yazikki.. bende tup bebekte cok kimyasal sonuc yasadim.. kan sonucum 180 bile ciksa gebeyim diye sevinemiyorum cunku yuksek degerler cok gordum bir haftaya dustu.. keseyi kalp atisini gorene kadar gebeyim diye dusunmuyorum artik..
seninnn adinaaa cok cokkk sevindimm inann insallah saglikli bir sekilde kucagina alacaksin.. Allaha emanet ol canim bebisinle.. optum
Amin canim cumlemiz insallah.gittigin tup bebek merkezi neresi?inan gittigin yerle cok alakasi var bazi arastirmalari yapmadan direk tup bebege geciyolar ve hem maddi hem manevi biz kaybediyoruz onlar bunu hic dusunmuyo..demekki hamile kalabiliyosun ve esindede ileri derecede bisey yokki pozitifleri gorebilmissin sorun tutunmada demekki bununda bir suru sebebi var ve doktorlar bunu mesela embrioyu 5. Gune kadar bekletip ole transfer yapiyolar genetik testler yapiyolar senin kromoZomlarinla ilgili seylere bakiyolar bnce onlar henuz problemin kaynagini bulamamislar ben inan doktoruma okdr cok soru sorardimki haladaha oleyim incik cincik..bak sana gebzedeki anadolu saglik merkezini tavsiye ederim inan. Coookk ihi biyer bn oraya yaptirdim ve genel sonuclar hep pozitif.rabbim yardimciniz olsun insallahhh allahima hep dua edicem senin icin bole okuyunca cok uzuluyorm ve cokk iyi anliyorm senin icinin yandigi kadar kimsenin yanmaz kimse anlamaz bitek allahtan iste allahtan dile ve ona anlat namaz kil dua et allah kapilarini kapamaz inan bana doktor demistiki cok zor..insallah gebe kalabilirsin ama umutla ma..ben sizden istemiyorm allahtan istiyorm o isterse olur dedim ve yeterki o ol dedin...
cnm bende ne yazikki hep iyi yerlerde taninmis doktorlarda tedavi oldum ama demekki cokda detaya inmemisler.. bir defa amerikan hastanesinde, dort defa bahcecide, iki defa istanbul tup bebek merkezinde yaptirdim denemelerimi... neler yasadim anlatsam yilan hikayesi sayfalar biter... evde dosyalar dolusu testler var...ozel ureme koclarina bile ayrica gittim..
simdi hayatimda Memorialla yeni bir sayfa actim umarim burasi hayirlisidir.. gecmisi cok sorgularsam kafayi yerim o yuzden hayirlisi diyorum hersey icin..
cnm senin adina cok sevindim gercekten hep boyle guzel durumlarin tedirginligini yasaki sonu guzel gelsin..
Ayyyy cok heycanliii kiz seninki kiz olabilir kiz olunca hemen gostermezmis kendini ole derler ama tabi allah bilir hayirlisi bakalim😊bende bgn esimle ciktim baya bi gezdim korka korka ama hic cikmiyodum hep evdeydim iki aydir nerdeyse azcik azcik hava almaya cikiyodm bgn baya dolandim allahim korusun☺️karnin ciktimi peki?benim biraz var bugun lcw den cinsiyeti belli olmayan bi tisort aldim heveslendim ama karni bol geldi biraz😊
Allaha emanet et sakince yürüyüş yap bencede.sonuçta bişi olsa doktor der istirahat et diye. Ama yorma kendini çok.
Karnım sabahları çok yok ama akşam olunca kocaman oluyo.
Pantalonlarım olmuyo benimde düğmesi kapanmıyo:)
Saglıkla dogsunlar inş cinsiyet mühim değil.
Kizlar merhaba bende giremiyorum cunku bu 3haftadir ölüp ölüp diriliyorum.bulanti
kusmam cok 58 den 54 e dusmusum.cok zor bu gunler mide bulantilarim ne zaman
gecicek ya serum takiliyo arada sudan bile tiksindim.9.haftaya giriyoruz.artik gucum kalmadi
moralim bitik allahim cok zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?