Kizlar suan melegin yanimda saglikla uyuyor size moral vermek icin gecenin bu saatinde yaziyorum bende sizin gibi yarim rahimliyim..1 dusuk sonucunda 3 kurtaj 1 asilama 1 tup bebek derken kendiliginden geliverdi kuzum 38+5haftada 3260 kg dogum yaptim ne dikis atildi nede yattim igne bile kullanmadim sadece 13.haftaya kadar progestan...sadece dikkat ettim kendime...biliyorum.cok zor zaman gecmiyo her gecen gun korkular artiyo...ama sunu iyi bilin rabbim.yasatacaksa yasatacak ...bana hamile kalamazsin dediler...tasimaz rahim dediler...bebek tek damarl besleniyo zayif olur dediler...hepsi bos rabbim dualrimi kabul etti saglikli tosun gibide bi kizim var ...her an bizim gibi olup bebek ozlemi cekenlere dua ediyorum rabbim.kucaklariniz bos birakmasin
Arkadaslar cok zamandir giremedim.zaten cok zor zamanlar gecirdim yeni yeni yemeye basladim.20 haftalik olduk nasipse kizim olacak.bebis hareket ediyo biraz.rahim uzunlugum 2cm ustundeymis ben cok korkuyorum dikis atilmadi.dr devamli yat diyor.bilmiyorum yol uzun isimiz zor allah yardimcimiz olsun.sizlerden ne haber iyisiniz insallah
Arkadaslar cok zamandir giremedim.zaten cok zor zamanlar gecirdim yeni yeni yemeye basladim.20 haftalik olduk nasipse kizim olacak.bebis hareket ediyo biraz.rahim uzunlugum 2cm ustundeymis ben cok korkuyorum dikis atilmadi.dr devamli yat diyor.bilmiyorum yol uzun isimiz zor allah yardimcimiz olsun.sizlerden ne haber iyisiniz insallah
merhaba hanımlar
hamile olanlar inşaallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben de yarım rahimliyim ve 32 yaşındayım. Daha önce hiç aşılama tüp bebek falan denemedim. Doktorum direkt tüp bebek yapalım dedi. Ocak'ta yapıcaz inş. yalnız dr. rahimde yırtılma falan olabilir dedi. açıkçası çok korktum . sizlere de dr bu riskten bahsetti mi?((
Merhabalar..bende yarim rahimliym.haziranda tupbebek yaptrmayi dusunuyoruz size kac tane embryo transfer edildi?uzun zamn olmus dogum yaptinz sanrm lutfen bu siteye girmeyi ihmal etmeyn sizlere cok ihtiyacim var..Canim yarim rahim zaten dogustan oluyo bnde dogustan yarim rahimliyim ve sol tarafim yok orda tupte yoktu.sag tupe yerlesmisti dis gebelik sonra o tupude aldilar ve mecburen tup bebek yaptik.neden dogustan deilsin dedin anlamadim😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cocukla cok fazla bakamiyorm yazilanlara daha yeni gordum.bana tek embriyo transfer edildi zaten yarim rahime cift transfer edilmiyo tasiyamaz diye.ben tek olani bile inan 9 ay yatarak tasidim kanamalar gecirdim cok dikkat ettim sadece tuvalete kalktim ve 9ay bitti ole dogum yaptm cok sukur ama gerckten riskli gebeler grubundayiz rabbim bu guzel duyguyu sana ve tum isteyenlere nasibetsin insallah hep dua ediyormMerhabalar..bende yarim rahimliym.haziranda tupbebek yaptrmayi dusunuyoruz size kac tane embryo transfer edildi?uzun zamn olmus dogum yaptinz sanrm lutfen bu siteye girmeyi ihmal etmeyn sizlere cok ihtiyacim var..
Masaah Allah uzun saglikli omurler versn yavruna darisi basimiza olsun insllh..banada ilk tupbebekte iki embryo transfer edildi tutmadi.baska doktorda yaptrcqz oda tek embryo koyarz dedi ama tutma ihtmali dusuk olur dedi dualarnza cok ihtycm var.cok az kaldi geri sayim basladi tedaviye.Cocukla cok fazla bakamiyorm yazilanlara daha yeni gordum.bana tek embriyo transfer edildi zaten yarim rahime cift transfer edilmiyo tasiyamaz diye.ben tek olani bile inan 9 ay yatarak tasidim kanamalar gecirdim cok dikkat ettim sadece tuvalete kalktim ve 9ay bitti ole dogum yaptm cok sukur ama gerckten riskli gebeler grubundayiz rabbim bu guzel duyguyu sana ve tum isteyenlere nasibetsin insallah hep dua ediyorm
Arkadslar bende tek tup yarim rahimliyim,ilk tup denemem de hamd olsun tuttu ama1 ay once 4 aylik dusuk yaptim cok zor rabbim sizin kucaginizaalmanizi nasip eylesin bir ricam var yasadiklarinizi duygularinizi ben yarim rahim'le hamilelik vevtup bebek kapali grup actim oraya gelip uye olup anlatirmisiniz bana ve arkadslarima morel ve umut olsun rica etsem facebook tan arama yaparsaniz cikar grup ismi sagolun sim di denArkadaslar merhaba yarim rahimliyim ve tup bebek yontemiyle suanda 4 haftalik hamileyim.ama tabiki daha ultrasonla bakilmadi.sizlere sorum aranizda benim gibi olup kasiginda agrisi olan varmi doktoru aradigimda cok tatmin edici cevaplar vermiyo sizlerde durum nedir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim faceden oldugu icin katilamam kapali ama sonucta uyelern profilleri gorunuyor.burdan yazisiriz insallah.Arkadslar bende tek tup yarim rahimliyim,ilk tup denemem de hamd olsun tuttu ama1 ay once 4 aylik dusuk yaptim cok zor rabbim sizin kucaginizaalmanizi nasip eylesin bir ricam var yasadiklarinizi duygularinizi ben yarim rahim'le hamilelik vevtup bebek kapali grup actim oraya gelip uye olup anlatirmisiniz bana ve arkadslarima morel ve umut olsun rica etsem facebook tan arama yaparsaniz cikar grup ismi sagolun sim di den
Mrb gozunuz aydin.dogal yollami hamile kaldnz tedaviylemi kac yillik evlisinizYaklaşık bir yıldır kimse girmemiş ama sesimi duyan birileri varsa cvp verebilir misiniz. Bende sizinle aynı durumdayım ve şuan hamileyim tecrubelerinize ihtiyacim var.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?