Yarım rahimli olanlar var mı ? (unicorn uterus )

mzade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
15
22
38
31
Merhaba hanımlar,
Aranızda yarım rahimli olan var mı ?
Gebelik geçirmiş ve süreç hakkında bilgi verebilecek birileri. En önemlisi doktor tavsiyesi olan birileri.
6+5 haftalık hamileyim haftaya kalp atışı için gideceğim ama beni nasıl bir süreç bekliyor merak ediyorum.

Merhaba bende çift rahim var şuan 13 haftalık hamileyim umarım ikimizinde sağlıkla ilerler
Merhaba hanımlar,
Gebelik geçirmiş ve süreç hakkında bilgi verebilecek birileri. En önemlisi doktor tavsiyesi olan birileri.
6+5 haftalık hamileyim haftaya kalp atışı için gideceğim ama beni nasıl bir süreç bekliyor merak ediyorum.

Merhaba canım ben yarım rahımlıyım. 4 yasında bir oğlum var. 38+1 de doğdu. Hep ilaçla iğneyle yatarak geçti hamileligim
Şimdi 13 haftalık hamıleyım.hiç bir ilaç kullanmıyorum. Normal bir hamilelik geçiriyorum.

Merhaba canım ben yarım rahımlıyım. 4 yasında bir oğlum var. 38+1 de doğdu. Hep ilaçla iğneyle yatarak geçti hamileligim
Şimdi 13 haftalık hamıleyım.hiç bir ilaç kullanmıyorum. Normal bir hamilelik geçiriyorum.
Normal yolla mı hamıle kaldınız acaba?
MaşAllah umarım doğuma kadar sıkıntısız geçer sağlıkla evladınızı kucağınıza alırsınız. Serklaj yapıldı mı peki size.
Biz 7 yıllık evliyiz 3 yıldır evladımız olmuyordu bu ay tüp bebek için doktora gittim regl bekliyordum hormon testleri vericektim regl olmayınca test yaptım hamile olduğumu öğrendim.

MaşAllah umarım doğuma kadar sıkıntısız geçer sağlıkla evladınızı kucağınıza alırsınız. Serklaj yapıldı mı peki size.
Biz 7 yıllık evliyiz 3 yıldır evladımız olmuyordu bu ay tüp bebek için doktora gittim regl bekliyordum hormon testleri vericektim regl olmayınca test yaptım hamile olduğumu öğrendim
Hepımız için güzel geçmesini sonuçlanmasını dilerim. Hayır yapılmadı.

ya benim doktorum 14. Haftada yapalım dedi ama bilmiyorum çok kararsızım.

Merhaba hanımlar,
20 haftalık hamileyim normal yoldan hamile kaldım şükürler olsunki sorun yaşamıyoruz Bende kan pıhtılaşması olduğu için iğne kullanıyorum onun dışında sadece takviyeler alıyorum. Rahat bir hamilelik geçirmeni tavsiye ederim. Kafan rahat olsun rahim ağzı kısalığına bakıyorlar belli haftada. Eğer bir kısalma varsa dikiş atılıyor atılmayada bilir. Sağlıkla kucağımıza alırız inş

Merhaba hanımlar,
Merhaba bende yarım rahimliyim geçen yıl ilk bebegimi 20. Haftada erken doğumla kaybettim miyomlarda vardı aynı zamanda sonrasind amiyom ameliyatı olduğumda fark edildi yarım rahimli olduğumu doğal yoldan gebe kalmistim bu yıl tekrar hamileyim şuan 14. Haftayim ameliyatımı yapan prof dikişe gerek yok izleriz demişti ama perinatolog ben ben riske atmam 13. Haftada dikiş atarım dedi açıkçası önceki kaybın beni ve ailemi çok yıprattı tekrar riske atmak istemedik dikiş attırdım ben şuan 1 hafta oldu iyi hissediyorum onlemsel dikiş olduğu için şuan tam yatak istirahati yapmıyorum evde dolanıyorum ufak işlerimi yapiyorum ama riskli olduğu için zaten ev işi çamaşır bulaşık yapmıyorum annem ve eşim yardımcı oluyorlar

Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar ama biz henüz doktorla onu gündeme bile alamadık çünkü kalp atışını duyamıyoruz cumartesi günü tekrar randevum var duyulursa konuşacağım duyulmazsa kürtaj olacağım zaten :(

Back
X