yarım yerleşmiş evim

çok güzellll tam benim zevkim valla devamını sabırsızlıkla bekliycem bu arada mutfak ve salon yan yanamı

sağol cnm :) mutfak ve salon açıktı geçiş vardı ben öyle istemedim önüne yüksek banko yaptırdık altı dolaplı.önüne bar sandalyesi koyacağım 2 tane mutfaktan tv seyredebileceğiz hem

herşey çok güzel görünüyor.evinizin diğer resimlerinide görmek isterim.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

çok güzel olmuş gerçekten.çok zarif şık ve sade.Allah huzurla oturmayı nasip etsin canım.diğer resimlerinide bekliyoruz

çok mütavati şık kibar bir ev olmuş çok şirin sıcak bir yuvan olmuş Allah huzurla oturmayı nasip etsin canım benm duvarlarını çok begendim güle güle otur inşallah

tatlım salon mobilyan varya tv sehpası ve üstünde cam rafı olanş şey markası nedir nerden aldın acab a tatlım.birde nekar

Ayy çok güzel çok sade insanın içini açıyor allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin canım

bizimde 19 unda düğün ama daha hiç bişey yerleşmedi :S yerleştirince bende eklicem resimleri inşallah :) evinin tarzı benimkisine benziyo o yüzden çok beğendim :) ünitenin arkası duvar kağıdı mobilyalar beyaz :)yatak odası beyaz, hepsi çok güzel görünüyor Ağız tadıyla oturun inşallah. alışmak kolay olmaz heralde ama insanın kendi evinin olması da güzel bi duygudur emininm :)

Bir evde en önemli şey ferahlık, çok ferah ve zevkli döşenmiş Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin....

tatlım salon mobilyan varya tv sehpası ve üstünde cam rafı olanş şey markası nedir nerden aldın acab a tatlım.birde nekar
cnm nişanlım saloni ndesign ve brçk firmanın malını satıyor . tv ünitesi de İnegöl ATILIM firmasının ünitesi İzmir'deysen yardımcı olurum,daha birçok parçası var ben salonum küçük olduğu için 2 parça aldım,şimdi duvara sabitlenen kare dolabını ve orta sehpasını da sipariş ettik yer boş kalınca. kalitesi 1 numara inan

Ayy çok güzel çok sade insanın içini açıyor allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin canım
amin inşallah cnm darısı hepimizin başına..
Bir evde en önemli şey ferahlık, çok ferah ve zevkli döşenmiş Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin....
çok tşk edrm cnm benim ferahlık benim de ilk istediğim şeydir..
çok sade ve cok sık bayıldım, mutluluklar dilerim,

çok sağol cnm benim teşekkürler..

ayyy çok merak ettim ya nasıl bişey acaba diğerler parçaları mutlaka eklemeni isterim olmazsa senden yardım alıp bende sipariş vermek isterim bi sakıncası yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…