çok güzellll tam benim zevkim valla devamını sabırsızlıkla bekliycem bu arada mutfak ve salon yan yanamı
herşey çok güzel görünüyor.evinizin diğer resimlerinide görmek isterim.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
tek kelimeyle süper bayldm valla,güle güle oturun
çok güzel olmuş gerçekten.çok zarif şık ve sade.Allah huzurla oturmayı nasip etsin canım.diğer resimlerinide bekliyoruz
çok begendim evini güle güle otur yatak örtünün markası nedir acaba??
sağol cnm darısı senin başına inşkapıyı kapattık çıktık işimiz bitinceaz kaldı ayın 26sına Allah hayırlısıyla oturmak nasib etsin hepimize. çok değişik bir duygu ,sanki başkasının evi gibi geliyor insana :))
ben dayanamadım tamamlanmadan koydum valla
cnm nişanlım saloni ndesign ve brçk firmanın malını satıyor . tv ünitesi de İnegöl ATILIM firmasının ünitesi İzmir'deysen yardımcı olurum,daha birçok parçası var ben salonum küçük olduğu için 2 parça aldım,şimdi duvara sabitlenen kare dolabını ve orta sehpasını da sipariş ettik yer boş kalınca. kalitesi 1 numara inantatlım salon mobilyan varya tv sehpası ve üstünde cam rafı olanş şey markası nedir nerden aldın acab a tatlım.birde nekar
amin inşallah cnm darısı hepimizin başına..Ayy çok güzel çok sade insanın içini açıyor allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin canım
çok tşk edrm cnm benim ferahlık benim de ilk istediğim şeydir..Bir evde en önemli şey ferahlık, çok ferah ve zevkli döşenmiş Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin....
çok sade ve cok sık bayıldım, mutluluklar dilerim,
cnm nişanlım saloni ndesign ve brçk firmanın malını satıyor . tv ünitesi de İnegöl ATILIM firmasının ünitesi İzmir'deysen yardımcı olurum,daha birçok parçası var ben salonum küçük olduğu için 2 parça aldım,şimdi duvara sabitlenen kare dolabını ve orta sehpasını da sipariş ettik yer boş kalınca. kalitesi 1 numara inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?