ayyy çok merak ettim ya nasıl bişey acaba diğerler parçaları mutlaka eklemeni isterim olmazsa senden yardım alıp bende sipariş vermek isterim bi sakıncası yoksa.
güzelmiş sen ikiyandaki mobilyalrınıda alıcakmısın.
mutlu huzurlu sağlıklı günlerde oturun inşallah evinizde.
çok güzel döşenmiş.
diğer odaları da bekliyoruz.
koltuklarını saloniden mi aldın.
benim koltuklarımın aynısı..
güzelmiş tatlım çok güzel seçimler yapmışsın fakat ikinci reimdeki mobilya daha koyu sanırım onun senin mobilyarın renginden olanı varmı.
cnm benim çoook teşekkür ederim daha da güzelleri senin olsun önce sağlık mutluluk olsun tabiiYeni eşyaların, yuvan hayırlı olsun canım. Hepsi çok güzel,özenle seçilmişler. Mutluluklar dilerim. Darısı başıma inşallah
devamı gelicek düzenlenip resimleri koyacağım mutlaka.çok teşekkür ederim cnmmevin çok güzel canım mutlu günlerde otur mutlulukalr şimdiden devamınıda bekliyoruz:)
Canım evin çok güzel olmuş, zevklerimiz birbirine yakınSade, spor ve şık.Bence tv üniten bu hali ile çok güzel diğer parçalarına hiç gerek yok.Duvar kağıdın çok uyumlu ve göz yormuyo.Güle güle otur.Salon duvar rengin kum beji mi canım, yada ne renk:26:
yarım halı bıle güzel gözüküyor güle güle otur canım
salonuunnn çok ferahh olmuş gerçekten güzel hoş sohbetleriniz olsun inşallah... diğer fotolarınıda bekliyoruz :))) şık ve zarif seçim olmuş gerçekten.. güle güle huzurla otur canımm
:) evet saloni koltuklar çok tşk edrim cnm. sağlam bir takım
bende 1 senelik evliyim.
bir senedir kullanıyorum çok sağlam koltuklar..
sende güle güle kullan iyi günlerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?