yarım yerleşmiş evim

1 hafta içinde granit yerleştirilecek onun için biraz beklemem gerekiyor eve gidemiyorum o yüzden,bitsin koyucam ama :)

of süper ya ağzınızın tadı hiç bozulmasın güle güle oturun Rabbim bana da nasip etsin

düğün 26 sında galiba canım benimde öyle hayırlısıyla atlatırız inşallah.evin gördüğüm kadarıyla çok hoş döşenmiş koltuk renklerimizde aynı çok beğendim huzurla mutlulukla oturun inşallah

çok güzel iyi günlerde oturun..

of süper ya ağzınızın tadı hiç bozulmasın güle güle oturun Rabbim bana da nasip etsin

çok güzel.. huzurla oturun inş..

çok mutlu oldum inanın beğenmiş olmanıza. birşeyler yapmaya çalıştık çok şükür herşeyimiz oldu,allah sizlere de nasip etsin.
evet canım 26sında düğün 25te de kına bakalım ne yapacağız:) siz evi yerleştirdiniz mi?

Güle güle otur, ben çok beğendim, zarif olmuş evin, yeni evinde hep gülümsemeni dilerim. Şimdiden mutluluklar dilerim.

aaaa hani kız koyucaktın resimleri bende koydun zannetim....

Çok şık.. çok hoş herşey.. özlellikle koltuk takımını beğendimm.. rengi falan bayıldımm...
Güle güle oturunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…