yanlış hatırlamıyorsam art deco markası. ithal, yıkanabilir kağıt bu kağıtların özelliği. ben izmirdeyim buradan alıp kaplattıkÇok güzel olmuş güle güle oturun. Bir şey sorabilir miyim canım duvar kağıtlarını nerden aldınız ve de nasıl kaplattınnız öğrenebilir miyim?
ahh çalışınca neye fırsat oluyor ki :)) valla haklısın koyamadım bir türlüayyy kız evinin tam halini bir göstertmedin he:))))
koltuklarınız saloninin hangi modeli öğrenebilirmiyim sitesine bakıyorum bulamıyorum çok beğendim.
koltuklarınız saloninin hangi modeli öğrenebilirmiyim sitesine bakıyorum bulamıyorum çok beğendim.
cnm çok teşekkür ederimbayıldım tatlımm herşey harikaa
saloni koltuklarım ve onların çalıştığı su,kir,leke tutmayan nubuk tarzı bir kumaş. çok memnundu yaptıran müşteriler bende öyle istiyordum zaten yaptırdım çok memnunumcanım güle güle oturun bende çok beğendim şık ve sade. belki daha önce sorulmuştur ama canı okumaya fırsatım olmadı bende koltuk alacağım ve seninkilere bayıldım temizliği nasıl çıkatılabilir kumaş mı bir de markası ve fiyatını yazarsan sevinirim bende izmir çeşmedeyim
ne güzel cümleler cnm teşekkür ederim çok:)çok sade çok güzel kesinlikle benim tarzım tebrikler
teşekkürler cnm :)sade ve güzel olmuş güle güle oturun
tşk ederim çok mutlu oldum cnm :)ben böyle sade evlerden çok hoşlanıyorum girdinmi için ferahlayacak.
ev dekorunuz gerçekten çok hoş,güle güle oturun.
çok şık mutlulukla yaşayın
ben bu sitenin adresini albilirmiyim duvar tvsi için.ev harika görünüyor mutfak görsek olur mu?
sağol canım :) teşekkür ediyorumÇok hoş canım.Çok beğendim.
canım koltuklarım biri 3lü biri 2li. 3lü yatak oluyor. saloni'nin Rio modeli çok kullanışlı üstelik kesinlikle tavsiye ederimbende çok beğendim canım güle güle oturun :) koltuklarına bayıldım özellikle rengi şekli falan çok güzel nereden aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?