çook güzel seçimler yapmışsın zevklerimiz aynı gördüğüm kadarıyla.Allah sağlıkla huzurla bol neşeli günler görerek oturmayı nasip etin inşallah
bende nişanlıyım, nasipse bizde seneye evleneceğiz. Böyle evleri görünce benimde evim olacak mı diyorum ne bileyim insana tuhaf geliyor.yada bende güzel seçimler yapabilecek miyim diyorum eşyaları alırken değişik bi ruh hali sanırım bu
evinin diğer ayrıntılarınıda merakla bekliyoruz hemen fotolarını çek ekle
güle güle oturun canim cok guzel evin
Allah güle güle oturmayı nasip etsin. çok güzel olmuş herşey.
bende birşey sormak istiyorum. masanın üzerindeki parlak kaseyi nereden aldın. banada öyle birşey lazım, tam benim tarzım:) uyumlu oldu valla:)
Güle güle otur canım :) evin sade şık tam benim tarzım:)
tşkkür ederim cnm tv ünitesi ilave parçası orta sehpa vs ufak ilaveler olacak onları bekliyoruz, son halini tamamlandığında tekrar gönderirim
merhaba eviniz çok ferah ve şık olmuş. parkelerinizin rengi çok hoş, siz mi döşettiniz var mıydı bilmiyorum ama marka ve rengini biliyorsanız paylaşır mısınız?
bir de yemek masanız bizim istediğimiz gibi küçük görünüyor. belki de salon geniş o yüzden. kaça kaç ölçüleri acaba? hazırlarda hep büyük masalar mobilyacıya yaptıracağız biz küçük bir masa.
Çok sade ve zevkli döşenmiş bir ev kesinlikle göz yormuyor tebrik ederim böyle bi dekorasyon yapmışsın evine herşey çok uyumlu,ben özellikleperdelerini beğendim benim istediğim tarzda tamda göz yormuyor ve sade markasını öğrenebilirmiyim tüllerinin tül arayışındayım ve sade tül bulmak çok zor iyi günlerde mutlulukla oturman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?