Yarın ameliyat oluyorum:)

Evet ya çok güzel olmuş kaç gün oldu Can'ım ?

Herkesin vücudu farklı tepki verir ben acıya alışkınım:) sabret biraz
Acı yada nefes almama gibi problemim yok sadece görüntüsü şuan çok kötü Eski halimi arar oldum bu şekilde kalırsa sokağa çıkamam ama 2 ay beklemem gerekiyormuş ama Nasıl düzelir bilmiyorum

Acı yada nefes almama gibi problemim yok sadece görüntüsü şuan çok kötü Eski halimi arar oldum bu şekilde kalırsa sokağa çıkamam ama 2 ay beklemem gerekiyormuş ama Nasıl düzelir bilmiyorum
Biraz sabır gerektiren bir süreç 2 aydan önce sokağa çıkarsın canını sıkma

Ayy zaten cildim cok yaglan
cok iyi anlıyorum sizi bnde önden domuz ve fare karışık gözüküyorum :S acaip şişim sanki bi anda 15 kilo aldım burunda öyle bende cıkamıyorm

Ayy zaten cildim cok yaglan

cok iyi anlıyorum sizi bnde önden domuz ve fare karışık gözüküyorum :S acaip şişim sanki bi anda 15 kilo aldım burunda öyle bende cıkamıyorm
Vala ben cok şanslıyım demekki söylediğiniz kadar sismedim:) 9.gün olmasına rağmen

Kızlar bandı çıkardım şoktayım ya çok tuhaf olmusum:)

Ayyy çok güzel olmuş ama ya cok kıskandım maşallah

Önden de kötü değil bence :) Nasıl hissediyorsun ayna'ya bakınca?

Keşke ben de senin gibi olsaydım ya ne çabuk alıştın değişikliğe ne güzel

Haklısın insallah ben de senin gibi düşünmeye başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…