Evet ya çok güzel olmuş kaç gün oldu Can'ım ?Eki Görüntüle 1853589 bende durum bu nefes alıyorum acı sıfır, şişlik göründüğü gibi mevcut, gözümün altı mor değil, kan topladı sadece iğne ucu kadar :) canım sana şimdiden çok geçmiş olsun ben olduysam ameliyat şu dünyadaki herkes olabilir o kadar net söylüyorum korkulacak hicbirsey yok:)
Bugün 9. Günüm:)Evet ya çok güzel olmuş kaç gün oldu Can'ım ?
Benim 8. Günüm ve felaket haldeyim fare gibi gözüküyorEki Görüntüle 1853608 hatta oruçluyum kendimi çok iyi hissediyorum kızlar moralinizi yüksek tutun:)
Herkesin vücudu farklı tepki verir ben acıya alışkınım:) sabret birazBenim 8. Günüm ve felaket haldeyim fare gibi gözüküyor
Acı yada nefes almama gibi problemim yok sadece görüntüsü şuan çok kötü Eski halimi arar oldum bu şekilde kalırsa sokağa çıkamam ama 2 ay beklemem gerekiyormuş ama Nasıl düzelir bilmiyorumHerkesin vücudu farklı tepki verir ben acıya alışkınım:) sabret biraz
Biraz sabır gerektiren bir süreç 2 aydan önce sokağa çıkarsın canını sıkmaAcı yada nefes almama gibi problemim yok sadece görüntüsü şuan çok kötü Eski halimi arar oldum bu şekilde kalırsa sokağa çıkamam ama 2 ay beklemem gerekiyormuş ama Nasıl düzelir bilmiyorum
cok iyi anlıyorum sizi bnde önden domuz ve fare karışık gözüküyorum :S acaip şişim sanki bi anda 15 kilo aldım burunda öyleAcı yada nefes almama gibi problemim yok sadece görüntüsü şuan çok kötü Eski halimi arar oldum bu şekilde kalırsa sokağa çıkamam ama 2 ay beklemem gerekiyormuş ama Nasıl düzelir bilmiyorum
Vala ben cok şanslıyım demekki söylediğiniz kadar sismedim:) 9.gün olmasına rağmenAyy zaten cildim cok yaglan
cok iyi anlıyorum sizi bnde önden domuz ve fare karışık gözüküyorum :S acaip şişim sanki bi anda 15 kilo aldım burunda öylebende cıkamıyorm
Tesekkür ederimmm canım yandan güzel önden facia :)Ayyy çok güzel olmuş ama ya cok kıskandım maşallah
Değişik hissediyorum ama kötü değil ben cok begendim ama önden inanılmaz siş:)Babam yolda görsem tanımam dediÖnden de kötü değil bence :) Nasıl hissediyorsun ayna'ya bakınca?
Ya tabiki farklı geliyor ama alısacagiz, kendimi bunaltsam ne değişecek ki :)Keşke ben de senin gibi olsaydım ya ne çabuk alıştın değişikliğe ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?