Tabiki öyle yap moralini yüksek tuttt:)Haklısın insallah ben de senin gibi düşünmeye başlarım
Tesekkür ederim canım yandan iyi önden beklicez artık zamanlaaaGüzeeelhayırlı olsun yeni burnun :) önden iyi gene yaa şiş tabi ama en azından avatar olmamısın sen ehehehe
Tesekkür ederim canım benim gerçekten beklentim yüksek değildi şekli biraz düzelsin yeterdı ama şimdi bayıldım:)Ohhh gözün aydın :)) yarın bile o kadar çok değişecek ki inanamayacaksın gün gün olan değişime.. Beklenti içinde olmadan bu süreci yaşayanlara bakıyorumda daha mutlu daha pozitifkazasız belasız ilk bir seneyide atlatırsın inşallah canım
ozge hanım masallah size. hem pozitifligine hem burnunuza bayıldım :) şişler inecek ve şekli oturacakmış tecrübeli arkadaşların dediğine göre :)Tabiki öyle yap moralini yüksek tuttt:)
Cok cok tesekkur ediyorum ..Vallahi beklemeye hazırım herşey biranda olmaz biraz zorluk tabiki çekeceğiz:) Bu arada ameliyat sonrası yağlanma yaşayan arkadaşlarım gul suyu sürdüm bugün yüzüme tertemiz oldu tavsiye ederim :)ozge hanım masallah size. hem pozitifligine hem burnunuza bayıldım :) şişler inecek ve şekli oturacakmış tecrübeli arkadaşların dediğine göre :)
Bende arkadaşıma aldırdım aktardan almış:)Aaa valla mı super alayım hemen,nerden edinebilirim
Bende arkadaşıma aldırdım aktardan almış:)
Çok ilginç bende hiç olmadı bugun 8. Günüm . Çok geldi miKızlar sızıntı değil bildiğiniz koyu kırmızı kan geldi biraz önce açık renkli normal ama koyu renk kan gelmesi normal değil galiba bilgisi olan varmı?
Çok değil ama bildiğiniz koyu kırmızıÇok ilginç bende hiç olmadı bugun 8. Günüm . Çok geldi mi
İnşallah birşey yokturÇok az geldiyse sıkıntı yapma derim o pırtının içi olabilir kan pırtısının içi koyu olur çünkü
Narkozun etkisi canım 5. 6. Gününde cok daha iyi olacaksın birazdan resim paylaşacağım benim 10.günüm gayet iyiyimmerhabalar.benim de 3.günüm.kendimi bazen çok halsiz hissediyorum.sizde de olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?