Yarın ameliyat oluyorum:)

Güzeeel hayırlı olsun yeni burnun :) önden iyi gene yaa şiş tabi ama en azından avatar olmamısın sen ehehehe

Ohhh gözün aydın :)) yarın bile o kadar çok değişecek ki inanamayacaksın gün gün olan değişime.. Beklenti içinde olmadan bu süreci yaşayanlara bakıyorumda daha mutlu daha pozitif kazasız belasız ilk bir seneyide atlatırsın inşallah canım

Tesekkür ederim canım benim gerçekten beklentim yüksek değildi şekli biraz düzelsin yeterdı ama şimdi bayıldım:)

ozge hanım masallah size. hem pozitifligine hem burnunuza bayıldım :) şişler inecek ve şekli oturacakmış tecrübeli arkadaşların dediğine göre :)
Cok cok tesekkur ediyorum ..Vallahi beklemeye hazırım herşey biranda olmaz biraz zorluk tabiki çekeceğiz:) Bu arada ameliyat sonrası yağlanma yaşayan arkadaşlarım gul suyu sürdüm bugün yüzüme tertemiz oldu tavsiye ederim :)

Kızlar sızıntı değil bildiğiniz koyu kırmızı kan geldi biraz önce açık renkli normal ama koyu renk kan gelmesi normal değil galiba bilgisi olan varmı?

Çok az geldiyse sıkıntı yapma derim o pırtının içi olabilir kan pırtısının içi koyu olur çünkü

benim gibi kanaması olan arkadaşlar korkmasın icerdeki dikisler daha iyileşmedigi için kanamamiz oluyormuş, ama çok şiddetli olanlar buna dahil değil tabiki :)

merhabalar.benim de 3.günüm.kendimi bazen çok halsiz hissediyorum.sizde de olmuş muydu?

Evet oluyordu cnku uyuyamiyorz nefes alamiyorz adam akilli ymk yiyemiyordm vs normal toplarsin bi haftaya tamponlar alininca

merhabalar.benim de 3.günüm.kendimi bazen çok halsiz hissediyorum.sizde de olmuş muydu?
Narkozun etkisi canım 5. 6. Gününde cok daha iyi olacaksın birazdan resim paylaşacağım benim 10.günüm gayet iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…