Yarın ameliyat oluyorum:)

Saç ve kaşın dökülmesi tamamen anestezinin etkisinden. Benim de anestezi aldıktan sonra avuç avuç saçım dökülürdü, vücudun normal dengesini bozan bir şey sonuçta anestezi. Regl tarihim bile kaymıştı. Vücut 1-2 aya toparlar kendini. Sen o arada kaşına kirpiğine badem yağı sürebilirsin, saçına ne yapılır bilmiyorum ama

inanılmaz gelişim olmuş maşallah. Hayırlı uğurlu olsun.
Kızlar alçımı ve dikişlerimi aldırdım hiç acımadı dikisler,eve geçince resim paylaşacağım baya sis zor baktım alçı çıkınca aynaya :)

QUOTE="ozzgee5, post: 47113284, member: 764391"]Eki Görüntüle 1853150
Maşallh güzelime.alçı çıktı mı?daha iyi görünüyor hafif bi kavis çok yakışmış yüzüne harika[/QUOTE]
Alçım çıktı dikişlerim alındı hic acimadi doktora aldınız mı dedim alçıyı çıkarınca çok sis dedi baktım gerçekten çok sis ama şimdiden çok hoşuma gitti:)

Tesekkür ederim canım doktora da söyledim stresten de olabilir moralini yüksek tut dedi anestezinin yan etkisiymis zaten bırkac kişinin başına gelmis

Yaaaaa bayıldıııım tek kelimeyle offf nasıl güzel olmuş nasıl yakışmış şimdiden belli ne kadar güzel olduğu. Güle güle kullan darısı benim başımaaa
Amin canım inşallah güzeli senin olur tüm acıya zahmete gercekten değiyor..

Bende isterem minik burunlardan..ya canım devlette ameliyat düşünüyorum acaba Nasıl olur bide devlette sigortaya giriyormu bilen yasayan varsa paylaşabilir mi kızlar
Sağlık problemin yoksa sigorta karşılamıyor devlette oldum cunku:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…