Kızlar alçımı ve dikişlerimi aldırdım hiç acımadı dikisler,eve geçince resim paylaşacağım baya sis zor baktım alçı çıkınca aynaya :)inanılmaz gelişim olmuş maşallah. Hayırlı uğurlu olsun.
Maşallh güzelime.alçı çıktı mı?daha iyi görünüyor hafif bi kavis çok yakışmış yüzüne harikaQUOTE="ozzgee5, post: 47113284, member: 764391"]Eki Görüntüle 1853150
Tesekkür ederim canım doktora da söyledim stresten de olabilir moralini yüksek tut dedi anestezinin yan etkisiymis zaten bırkac kişinin başına gelmisSaç ve kaşın dökülmesi tamamen anestezinin etkisinden. Benim de anestezi aldıktan sonra avuç avuç saçım dökülürdü, vücudun normal dengesini bozan bir şey sonuçta anestezi. Regl tarihim bile kaymıştı. Vücut 1-2 aya toparlar kendini. Sen o arada kaşına kirpiğine badem yağı sürebilirsin, saçına ne yapılır bilmiyorum ama
özge hanım çıktı mı alçınız?Yarın kontrolüm var soylicem
Çıktı canım resim paylaştım alçı çıkınca yüz ifademi görmeniz lazımdı:))özge hanım çıktı mı alçınız?
ayy şimdi gördum çok guzel masallah :)
Eki Görüntüle 1853157 hepinize çok teşekkür ediyorum:)
Amin canım inşallah güzeli senin olur tüm acıya zahmete gercekten değiyor..Yaaaaa bayıldıııım tek kelimeyle offf nasıl güzel olmuş nasıl yakışmış şimdiden belli ne kadar güzel olduğu. Güle güle kullan darısı benim başımaaa
Bende isterem minik burunlardan..ya canım devlette ameliyat düşünüyorum acaba Nasıl olur bide devlette sigortaya giriyormu bilen yasayan varsa paylaşabilir mi kızlarEki Görüntüle 1853157 hepinize çok teşekkür ediyorum:)
Sağlık problemin yoksa sigorta karşılamıyor devlette oldum cunku:)Bende isterem minik burunlardan..ya canım devlette ameliyat düşünüyorum acaba Nasıl olur bide devlette sigortaya giriyormu bilen yasayan varsa paylaşabilir mi kızlar
Ne kadar odediniz hangi sehirin hastanesiSağlık problemin yoksa sigorta karşılamıyor devlette oldum cunku:)
Samsun üniversite hastanesı fiyatı mesaj olarak atıyorum:)Ne kadar odediniz hangi sehirin hastanesi
Samsun üniversite hastanesı fiyatı mesaj olarak atıyorum:)
Bana fiyat yazabilirmisiniz özeldenSamsun üniversite hastanesı fiyatı mesaj olarak atıyorum:)
Tabiki :)Bana fiyat yazabilirmisiniz özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?