Benimde bugün 8. Günüm alçım çıktı. Burnum hala kocaman gibi ama doktor masaj verdi. Zamanla geçicek inicek dedi bakalım. Hortlak görmüş gibi bakmışım idare edin :)[/QUOTE ay çok güzel olmuş çok kibar duruyo ön profilden çekişmiş foto var mı acaba?
Hadi geçmiş olsun bahsettiğin sorunla alakalı birşey dedimiBenimde bugün 8. Günüm alçım çıktı. Burnum hala kocaman gibi ama doktor masaj verdi. Zamanla geçicek inicek dedi bakalım. Hortlak görmüş gibi bakmışım idare edin :)
Zamanla gećicek dedi. BeklicemHadi geçmiş olsun bahsettiğin sorunla alakalı birşey dedimi
Kızlar 12. Günüm dustan sonra falan burnum soyuluyor normal miki? Krem falan sürmelimi acaba bilen var mı
Ben yıkadım vücudumu yüzüme su degdirmeden, başımı da yardım alarak yıkattim birşey olmuyor:)Bepanthen falan sürün derinin soyulması çok normal atel vardı alçı vardı altta kalan deriler öldü yenileniyor bir süre soyulur diye okumuştum. Kremle nemlendirin bol bol. Bu duş olayı nasıl oluyor ? Ameliyattan 1-2 gün sonra kafamdan aşağısını ılık suyla yıkayabilirim değil mi ?
Ben yıkadım vücudumu yüzüme su degdirmeden, başımı da yardım alarak yıkattim birşey olmuyor:)
Sen pomadi içine de mi sürdün?Benim doktorum nefes sorunun olursa gece uyurken devam edebilirsin demişti ama çok şükür olmadı
Çok başarılı olmuş özgecim:) Bantsız hallerinide bekliyorum yakında:) saç kaş dökülmesine üzüldüm ama gecer 1 aya kadar umarım. Moralini yüksek tut dıktorun haklı:)Eki Görüntüle 1853157 hepinize çok teşekkür ediyorum:)
Çok teşekkür ederim yarın çıkıyor bantlarim resim yüklerim:)Çok başarılı olmuş özgecim:) Bantsız hallerinide bekliyorum yakında:) saç kaş dökülmesine üzüldüm ama gecer 1 aya kadar umarım. Moralini yüksek tut dıktorun haklı:)
Çok teşekkür ederim yarın çıkıyor bantlarim resim yüklerim:)
Bugün nasıl olduun şişliklerin acı durumun falan ? Benim ameliyat yarın şimdiden stresliyim ölüyorum heyecandan sürekli tuvaletteyim
Eki Görüntüle 1853589 bende durum bu nefes alıyorum acı sıfır, şişlik göründüğü gibi mevcut, gözümün altı mor değil, kan topladı sadece iğne ucu kadar :) canım sana şimdiden çok geçmiş olsun ben olduysam ameliyat şu dünyadaki herkes olabilir o kadar net söylüyorum korkulacak hicbirsey yok:)
Acımayacak diye şartla kendini, ağlayarak girersen ağlayarak çıkarsın hep pozitif ol.. Çok çok güzel olsun inşallah:) Tesekkür ediyorum kuzum daha güzelleri sizlerin olsunYa sen var ya aşırı güzel olmuşsun maşallah tütütüüt saçlar burun falan o sargı olmasına rağmen nasıl güzel duruyor ya darısı başıma. Şimdiden burnum ağrımaya başladı psikolojik savaş veriyorum
Acımayacak diye şartla kendini, ağlayarak girersen ağlayarak çıkarsın hep pozitif ol.. Çok çok güzel olsun inşallah:) Tesekkür ediyorum kuzum daha güzelleri sizlerin olsun
Kaşlarımı aldım:) Bıyık almadım canım çünkü ben kendim iple alıyordumSana çok kritik bi soru sorcam hazır olKaş bıyık alabiliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?