saol tatlım 3.günümMasallah fındık gibi olmuş
Seninki daha yeni cok normal morarmam dördüncü gün geçiyor morluk bende öyle oldu yaniBende durum malesef buu morarıyorumm
Gayet iyi bende kendimkinin inmesini istemiyorum daha kalkıktı ama simdi tam oldu gibi hissediyorumVala benim inmesin böyle kalsın çok kalkık değil yani bana öyle geliyor sizce nasıl
Bakalım ilerde nasıl olacak :)Gayet iyi bende kendimkinin inmesini istemiyorum daha kalkıktı ama simdi tam oldu gibi hissediyorum
Seninki kötü değil yandan :) mecbur bekleyeceğizValla herkesin burnu super :) en kotu benimmis ozmaan demekki yandan bile okadar kalkikk kii iner iner dedi doktor ama ne zaman acaba?? Bi yil
Sonra iniyosa ne anladik o isten
Sence burnum şiş görünüyor mu? Bana sadece ucu şişmiş gibi geliyorBakalım ilerde nasıl olacak :)
Ben senin burnunu cok beğeniyorum valla o kalkıklık inecek biraz merak etmeBen nerelereee gideyimmmm
Bence senin büyük çoğunlukta gitmiş sislerin az da olsa olabilir ucundaki şişlik uzun zaman sonra gidiyormuşSence burnum şiş görünüyor mu? Bana sadece ucu şişmiş gibi geliyor
Beklerim o sorun degil :) daha küçülmesin de :)Bence senin büyük çoğunlukta gitmiş sislerin az da olsa olabilir ucundaki şişlik uzun zaman sonra gidiyormuş
Sis gozukmuyor yandan gerckten, onden sismi? Yada sen kapalimi oldun acaba? Bu kadar kisa surede bukadar kusursuz sis olmayan burun helal valla doktoruna :)Yakından böyle canım
Yok Can'ım acık ameliyattı önden ucu sis görünüyor sadece ya da ben anlamıyorum bilmiyorumSis gozukmuyor yandan gerckten, onden sismi? Yada sen kapalimi oldun acaba? Bu kadar kisa surede bukadar kusursuz sis olmayan burun helal valla doktoruna :)
Ben 2 hafta icmedim bgn dayanamadim gttm sigara aldim bildigin yarm paketi gmdum smdidenAy kızlar ben ikinci haftadan sonra deli gibi sigara içmeye başladım hatta sanırım stresten eskisinden de cok iciyorum inşallah Bi şey olmaz
Evet öyle ama ne yapiyim dayanamıyorumBen 2 hafta icmedim bgn dayanamadim gttm sigara aldim bildigin yarm paketi gmdum smdidendayanamadim yaaa azaltcam ama gene gnde bi iki bi iki bi 3 4 ay oyle icmeliyiz bence iyilesme surecini uzatmamaliyiz
Bende azda olsa icicem valla 2 haftada hic icmeyince 3 kilo aldim burun murun derken bunalima grdm iice yeni yeni insn icine ckmaya basladim bi yerden artk asmak lazim dedm :)))Evet öyle ama ne yapiyim dayanamıyorum
Doktorda dediki 3 ay sonra dicenki bana daha inmicek demi bu burun falan,insann inanasi gelmiyoo ne kadar inebilir ki yanii,e madem incek kalkik olmayanlarin bilerek isteyerk mi dmduz olsn dedi? Yani onlarinda mi iniyo :SValla bence kalkik olmasi makbuldūrkeşke hiç inmeseler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?