Yarın ameliyat oluyorum:)

Vala benim inmesin böyle kalsın çok kalkık değil yani bana öyle geliyor sizce nasıl

Valla herkesin burnu super :) en kotu benimmis ozmaan demekki yandan bile okadar kalkikk kii iner iner dedi doktor ama ne zaman acaba?? Bi yil
Sonra iniyosa ne anladik o isten
Seninki kötü değil yandan :) mecbur bekleyeceğiz

Sis gozukmuyor yandan gerckten, onden sismi? Yada sen kapalimi oldun acaba? Bu kadar kisa surede bukadar kusursuz sis olmayan burun helal valla doktoruna :)
Yok Can'ım acık ameliyattı önden ucu sis görünüyor sadece ya da ben anlamıyorum bilmiyorum

Ay kızlar ben ikinci haftadan sonra deli gibi sigara içmeye başladım hatta sanırım stresten eskisinden de cok iciyorum inşallah Bi şey olmaz

Ay kızlar ben ikinci haftadan sonra deli gibi sigara içmeye başladım hatta sanırım stresten eskisinden de cok iciyorum inşallah Bi şey olmaz
Ben 2 hafta icmedim bgn dayanamadim gttm sigara aldim bildigin yarm paketi gmdum smdiden dayanamadim yaaa azaltcam ama gene gnde bi iki bi iki bi 3 4 ay oyle icmeliyiz bence iyilesme surecini uzatmamaliyiz

Ben 2 hafta icmedim bgn dayanamadim gttm sigara aldim bildigin yarm paketi gmdum smdiden dayanamadim yaaa azaltcam ama gene gnde bi iki bi iki bi 3 4 ay oyle icmeliyiz bence iyilesme surecini uzatmamaliyiz
Evet öyle ama ne yapiyim dayanamıyorum

Valla bence kalkik olmasi makbuldūrkeşke hiç inmeseler.
Doktorda dediki 3 ay sonra dicenki bana daha inmicek demi bu burun falan,insann inanasi gelmiyoo ne kadar inebilir ki yanii,e madem incek kalkik olmayanlarin bilerek isteyerk mi dmduz olsn dedi? Yani onlarinda mi iniyo :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…