Yarın ameliyat oluyorum:)

Valla benimki şimdiden indi hatta keşke inmeseydi diyorum yani

İlk günlerle arasinda çok fark oldu mu tatlim?
İlk burnum sargılıyken Micheal jackson oldum diye üzülüyordum karşıdan burun deliklerim görünüyordu şimdi üçüncü haftadayım evet değişti artık karşıdan burun deliklerim görünmüyor daha doğallaştı yani

Kızlar göz altlarım cok çöktü ya Bi önerisi olan var mı?

Evet hem zayıfladım biraz hem de genel olarak uykusuzum ondan mı sence

Evet hem zayıfladım biraz hem de genel olarak uykusuzum ondan mı sence
Tabiki ondan :) uykusuzluk ve kilo verme olayı direk göz torbalarıni etkiler uykuna dikkat etmeye çalış güzelim birde yediğine içtiğine dikkat et:) ben maç için kilo verdiğimde direk göz altlarım çöker morarir üstelik yeni bir ameliyat geçirdin

Evet haklısın tansiyonum falan da düşüyor sürekli halsizim mutsuzluğum etkiliyor tabi ki bunları. Bundan sonra dikkat etmeye çalışiyim

eski burnunun resmi varmı? bnce cok guzel olmuş burnun zaten güzelde kzmışssın,yadırgıyosun bide suan önden nasl bilmem cok şişse sayet aynı duygu bndede var çirkinleşmişim gibi ama gün geçtikce şekil belirgenlştikçe en azndan sonnda burun güzel olcak tipimde düzelir herhlde diyorum öyle bi avunuyom :)

Ameliyat olduğuma pişman oldum kendimi çirkinleşmiş hissediyorum bilmiyorum :/ burnuma, ifademe de alışamıyorum
Kendine çok haksızlık ediyorsun vallahi, burun estetik sonrasi bu tür psikolojik problemler gorunebiliyormus bir kaç ay sonra bunları söylediğine pişman olursun inşallah kötü değil gercekten sen yüzünü çok iyi bildiğin için sana garip geliyor hepsi bu :)

Ameliyat olduğuma pişman oldum kendimi çirkinleşmiş hissediyorum bilmiyorum :/ burnuma, ifademe de alışamıyorum
ya sen doktorun yaptığı burunlara bakmadan mı ona ameliyat oldun niye bu mutsuzluk diğer hastalarının burunları güzelse onlar sabretmıstır beklemıstır seninki şuan şiş olduğu için gözüne güzel gelmiyodur? Kime ameliyat oldun

bide evdeysen sürekli aynaya bakma,bakıosanda arada kendine makyaj falan yap bi öyle bi bak cidden bak öyle yüzüne gözüne renk gelio daha bi iyi hissediosun :) dene derim

Önceden böyleydim canım önden sorun Yoktu yandan sevmiyordum şimdi yandan iyi önden kötü. Ama burnun şeklinden dolayı değil ben simamı garipsiyorum yani ben cok değiştim bakışım gülüşüm farklılaştı aynaya baktığımda eskiden daha güzel bulurdum kendimi, inşallah Zaman'la geçer

Eklentiler

• image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 188
Eve
bide evdeysen sürekli aynaya bakma,bakıosanda arada kendine makyaj falan yap bi öyle bi bak cidden bak öyle yüzüne gözüne renk gelio daha bi iyi hissediosun :) dene derim
Kesinlikle katılıyorum biraz makyaj yap gerçekten iyi geliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…