Yarın ameliyat oluyorum:)

Ayna'ya bakmamaya çalışıyorum makyaj yapınca makyajı bile yakıştırmıyorum nedense.. Baktım tabi ki doktora ameliyat olup cok memnun olan arkadaşlarım da var benim doktorla alakalı sorunum yok galiba değişikliğe hazır değilmişim. Keşke biraz da bekleseydim diyorum

Kader sırf sana moral olsun diye yüklüyorum önden resmimi önceki hallerime bak birde şimdikine arada uçurum var ve şuan inanılmaz siş ben senin kadar sorun etmiyorum yahu geçecek biraz zaman ver kendine:)

ameliyatını kime olmuştun tatlım?

senin biraz bi kaç arkadaşınla görüşmeye ihtiyacın var :) ama bekle 1.ayın dolunca makyajını yap ve arkadşlarınla buluş,zaten güzel oldugu sana söylendikce alışıcaksın biticek bu piskolojın :)

Görüştüm Bi kaç kişiyle görenler cok değiştiğimi ama güzel olduğunu söylüyor. Ben değişmeyip güzel olmak isterdim ama kısmet işte

Haklısın Özge sen de baya değişmişsin seninki kadar güçlü Bi psikoloji cok isterdim :)

Canını sıkarak eline birşey geçmez inan kendini boş yere üzmüş olursun
Haklısın.. Ruh halim hep değişiyor Bi beğeniyorum Bi nefret ediyorum, Bi iyi ki diyorum Bi keşke diyorum delircem galiba :)))

Haklısın.. Ruh halim hep değişiyor Bi beğeniyorum Bi nefret ediyorum, Bi iyi ki diyorum Bi keşke diyorum delircem galiba :)))
Bu süreçte normal bunlar ama şunu söylim en azından kötü bir burnun olmadi ya öyle olsaydı daha kötü olurdun

Kızlar sizin de gözleriniz boş boş bakıyormuş gibi hissediyor musunuz?

Gözlerim kapandı şişlik ve morluktan çok az bir şey görebiliyorum kızlar şey sorcam bir de bu sızıntılar kan pıhtıları falan kaç gün sonra geçiyor
Vala benim 11.gün hala kan geliyor arada doktoruma sordum normal dedi içerideki dikisler daha geç iyilesiyormus

Heyy moral bızmak yok o günlerini saydığımız ameliyatı olduk eziyetli günler bitti keyif almaya bakma zamanı geldi :)) kötü düşünce yok atın hepsini bir kenarıya.. Bütün fotoğraflara baktım herkes çok güzel sadece alışmak için zaman.. Bu aralar aynalardan biraz uzak geçirmek iyi gelecekse öyle yapın enerjinizi yüksek tutun hep destek tam destek her şey çok güzel olacak

İnş ya bende senin kadar pozitif olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…