- 14 Haziran 2016
- 356
- 72
- 13
- 30
ameliyatını kime olmuştun tatlım?Önceden böyleydim canım önden sorun Yoktu yandan sevmiyordum şimdi yandan iyi önden kötü. Ama burnun şeklinden dolayı değil ben simamı garipsiyorum yani ben cok değiştim bakışım gülüşüm farklılaştı aynaya baktığımda eskiden daha güzel bulurdum kendimi, inşallah Zaman'la geçer
Görüştüm Bi kaç kişiyle görenler cok değiştiğimi ama güzel olduğunu söylüyor. Ben değişmeyip güzel olmak isterdim ama kısmet iştesenin biraz bi kaç arkadaşınla görüşmeye ihtiyacın var :) ama bekle 1.ayın dolunca makyajını yap ve arkadşlarınla buluş,zaten güzel oldugu sana söylendikce alışıcaksın biticek bu piskolojın :)
Haklısın Özge sen de baya değişmişsin seninki kadar güçlü Bi psikoloji cok isterdim :)Eki Görüntüle 1854622 Kader sırf sana moral olsun diye yüklüyorum önden resmimi önceki hallerime bak birde şimdikine arada uçurum var ve şuan inanılmaz siş ben senin kadar sorun etmiyorum yahu geçecek biraz zaman ver kendine:)
Canını sıkarak eline birşey geçmez inan kendini boş yere üzmüş olursunHaklısın Özge sen de baya değişmişsin seninki kadar güçlü Bi psikoloji cok isterdim :)
Haklısın.. Ruh halim hep değişiyor Bi beğeniyorum Bi nefret ediyorum, Bi iyi ki diyorum Bi keşke diyorum delircem galiba :)))Canını sıkarak eline birşey geçmez inan kendini boş yere üzmüş olursun
Bu süreçte normal bunlar ama şunu söylim en azından kötü bir burnun olmadi ya öyle olsaydı daha kötü olurdunHaklısın.. Ruh halim hep değişiyor Bi beğeniyorum Bi nefret ediyorum, Bi iyi ki diyorum Bi keşke diyorum delircem galiba :)))
Evet burun şekli değiştiğinden bakışlar da doğal olarak değişiyorKızlar sizin de gözleriniz boş boş bakıyormuş gibi hissediyor musunuz?
Gözlerim kapandı şişlik ve morluktan çok az bir şey görebiliyorumNiye bakamıyorsun
Vala benim 11.gün hala kan geliyor arada doktoruma sordum normal dedi içerideki dikisler daha geç iyilesiyormusGözlerim kapandı şişlik ve morluktan çok az bir şey görebiliyorumkızlar şey sorcam bir de bu sızıntılar kan pıhtıları falan kaç gün sonra geçiyor
İnş ya bende senin kadar pozitif olsamHeyy moral bızmak yok o günlerini saydığımız ameliyatı olduk eziyetli günler bitti keyif almaya bakma zamanı geldi :)) kötü düşünce yok atın hepsini bir kenarıya.. Bütün fotoğraflara baktım herkes çok güzel sadece alışmak için zaman.. Bu aralar aynalardan biraz uzak geçirmek iyi gelecekse öyle yapın enerjinizi yüksek tutun hep destek tam destekher şey çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?