- 14 Haziran 2016
- 356
- 72
- 13
- 30
Sende durum hala aynı mı?Pazartesiyi iple çekiyorum doktorumla ayrıntılı konuşucaz
Ay senle Özgenin pozitifliğinin üçte biri bende olsaydı ne olurdu yaHeyy moral bızmak yok o günlerini saydığımız ameliyatı olduk eziyetli günler bitti keyif almaya bakma zamanı geldi :)) kötü düşünce yok atın hepsini bir kenarıya.. Bütün fotoğraflara baktım herkes çok güzel sadece alışmak için zaman.. Bu aralar aynalardan biraz uzak geçirmek iyi gelecekse öyle yapın enerjinizi yüksek tutun hep destek tam destekher şey çok güzel olacak
Benim 10 gün oldu ve burnumun dış görünüşünde ilk günden beri hiç bir değişiklik yok ödemde dahil olmak üzereAy senle Özgenin pozitifliğinin üçte biri bende olsaydı ne olurdu ya
Değişir mutlaka daha sargıda galiba seninki açılınca memnun olursun inşallahBenim 10 gün oldu ve burnumun dış görünüşünde ilk günden beri hiç bir değişiklik yok ödemde dahil olmak üzere
Sen evde canın sıkıldıkça burnuna bakıp orası olmadı burası olmadı diye moralimi bozuyorsun galiba :)Kızlar burnum sağ ve sol profilden farklı görünüyor Bi bu eksikti
Ama olmamışSen evde canın sıkıldıkça burnuna bakıp orası olmadı burası olmadı diye moralimi bozuyorsun galiba :)
Hala küçüklüğünden mi sikayetcisinAma olmamış
İnşallah hayal ettiğinden de güzel bi burnun olur canımkızlarrr benim de yarın kontrolüm varrrr...çok heyecanlıyım
Vala ben ilk görüşte bile çok beğenmiştim çok sis olmasina rağmen sende sis filan olursa hemen isyana geçme:)İnşallah hayal ettiğinden de güzel bi burnun olur canım
ayy sağolun kızlar.yarın ayrıntıları paylaşırım sizinleVala ben ilk görüşte bile çok beğenmiştim çok sis olmasina rağmen sende sis filan olursa hemen isyana geçme:)
Güzel haberlerini bekliyoruz Can'ımkızlarrr benim de yarın kontrolüm varrrr...çok heyecanlıyım
Ay çok güzel ve dogal görünüyor Nasıl hissediyorsun?Eki Görüntüle 1854858 kızlar bandaj ve dikişler alındı bugün
Hadi geçmiş olsun :) iyi görünüyorsunayyy canım teşekkür ederim .gayet iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?