Tahmin ettim zaten :) ameliyat günü de tahlil falan yapıyorlar mı tekrar?Tasarım için ya da tahliller için çağırmıştır, kan, akciğer filmi, anestezi doktoru muayne eder :)
İçmeyin sizde canım ölmezsiniz:)amaa bizi damardan vurdunn özgeeeeşişlikler diyorr inmiyorr diyorrrr napıcaz bilmiyorum ama cidden bu sıkntılı süreçte bırkmak iice stres sebebi olabildiğince azzz artkkkk
bnm herşey ameliyat sbhı yapldı sdce bi tüp kan alındı bi skntı yok dedi geçtiler hiç detay vermediler okadarrrrr :)Tahmin ettim zaten :) ameliyat günü de tahlil falan yapıyorlar mı tekrar?
Bana yapmadılar önceden yapılmıştı hepsi :) sadece damar yolu açıldı o kadarTahmin ettim zaten :) ameliyat günü de tahlil falan yapıyorlar mı tekrar?
sigara hiç kullanmadın demı?İçmeyin sizde canım ölmezsiniz:)
Hımmm :) ya bu arada kafama takılan bir şey var geçen hafta doktorumu aradım ameliyathanede yer olursa yaparım dedi doktor çok dolu beni 14 temmuza ısrarım üzerine gün verdi inşallah sorun yasamam 1 buçuk aydır bekliyorum canım yabnm herşey ameliyat sbhı yapldı sdce bi tüp kan alındı bi skntı yok dedi geçtiler hiç detay vermediler okadarrrrr :)
Peki ameliyat öncesi sigara iciyormuydun ?bnm herşey ameliyat sbhı yapldı sdce bi tüp kan alındı bi skntı yok dedi geçtiler hiç detay vermediler okadarrrrr :)
Vala benim kan tahlili,akciğer filmi,kalp grafisi çekildi,anestezi doktoru muayne etti haziran 15 deydi ameliyatim, doktorum tasarım yaparken ucugumu gördü ve kesinlikle yapmayacağını riske atamayacagini söyledi akciğerlere bulasiyormus uçuk o yüzden 20sine ertelendi ameliyat günü hiçbir tahlil yapılmadı:)
son bi hafta cok azaltmıştım ama ameliyattan önceki bi gün 3 4 tane içtim ameliyatım sbh 9daydı en son aksam yemktn snra 7 gibi içtim bi daha içmedim :) 2 hafta içmedim ameliyattan snra suan 22.günüm işte son 1 haftadr başladım gene günde 3 5 içiyorum ne yazıkkiEvet uçuk tehlikeli bu arada 14 temmuz regli günüm ameliyat ta sorun olurmu acaba ?
Bazı doktorlar yapmıyor bazıları yapıyor ameliyat problem olmaz diye yani doktora sorman lazımEvet uçuk tehlikeli bu arada 14 temmuz regli günüm ameliyat ta sorun olurmu acaba ?
bişi sorcam tasarımla,olan burnun benzedimi? ben tasarım falan görmeden girdim acaba tasarım yapan bi doktoramı gitseydim diyee sonrdan içime kurt düştüde? blki kendimi görsem şeklini fln daha farklı isterdimmVala benim kan tahlili,akciğer filmi,kalp grafisi çekildi,anestezi doktoru muayne etti haziran 15 deydi ameliyatim, doktorum tasarım yaparken ucugumu gördü ve kesinlikle yapmayacağını riske atamayacagini söyledi akciğerlere bulasiyormus uçuk o yüzden 20sine ertelendi ameliyat günü hiçbir tahlil yapılmadı:)
Ya şöyle birşey var atıyorum sen kalkik kavisli bir burun istiyorsun ama doktorun yakismayacagini söylüyor buna rağmen yaptırırsan yadirgarsin burnunu, bana göre en iyisi doktora bırakmak çünkü kim bilir kaç ameliyat yaptı bizden bilgisinin ne kadar fazla olduğu tartışılmaz, tasarım yaptığında burun sırtı bana çok basık gelmişti ben şöyle böyle olsun demedim sana uygun tasarımı yapacağım sonra birlikte gözden geçirelim dedi yaptı tasarımı bana basık geldi söyledim alnın çok düz yağ enjeksiyonu yapalım dedi yapılmış gibi tasarım yaptı daha güzel duruyodu sonra ameliyata girerken istedigim kavisi verebilirsem alnına müdahale etmeyeceğim dedi etmemiş tasarım normale göre daha kötü durur dedi ki haklıymış ben tasarımı hiç beğenmemiştimbişi sorcam tasarımla,olan burnun benzedimi? ben tasarım falan görmeden girdim acaba tasarım yapan bi doktoramı gitseydim diyee sonrdan içime kurt düştüde? blki kendimi görsem şeklini fln daha farklı isterdimm
hadi yaaa genede görmek faydalıymış ama demekki en azından ne bilim bklentini ona göre kuruyosun ve alçı cıknca aslnda bklediğine yakn bişiler oluyır gene ama diger trlü resmen süprizzz hiç hayal etmedğin alakasız bişi bile cıkabilir yada sana öyle gelebilir vss.neysee canım ben mesela dogal olsun dedim ilk başlarda yapay geliyodu ne alaka benim suratımla bu burun diyordum ama şimdi şimdi farkediyorum ki gerçkten doğal yapmış adam çnkü bi kaç arkadaşa resimlerimi gösterdim valla siman değişmemiş dedilerr haliyle oyle diyince hoşuma gitti tabii cok değişmemişim yanii sdce burundaki ksuurlar düzeltilmiş :) tek bonus kalkıklık oldu benim için ama onada ideal diyorlar zaten genelde ama bi tık daha fazla olsaymış sanırım cok yapma durucakmış tam sınırdayım yani allahtanYa şöyle birşey var atıyorum sen kalkik kavisli bir burun istiyorsun ama doktorun yakismayacagini söylüyor buna rağmen yaptırırsan yadirgarsin burnunu, bana göre en iyisi doktora bırakmak çünkü kim bilir kaç ameliyat yaptı bizden bilgisinin ne kadar fazla olduğu tartışılmaz, tasarım yaptığında burun sırtı bana çok basık gelmişti ben şöyle böyle olsun demedim sana uygun tasarımı yapacağım sonra birlikte gözden geçirelim dedi yaptı tasarımı bana basık geldi söyledim alnın çok düz yağ enjeksiyonu yapalım dedi yapılmış gibi tasarım yaptı daha güzel duruyodu sonra ameliyata girerken istedigim kavisi verebilirsem alnına müdahale etmeyeceğim dedi etmemiş tasarım normale göre daha kötü durur dedi ki haklıymış ben tasarımı hiç beğenmemiştim
Ya bence seninki inince çok güzel olacak böyle biraz kalkık :) ama örneğin benim şuan bile normal duruyor kalkık değil inermi nasıl olur bilmiyorum ben suan beğeniyorumhadi yaaa genede görmek faydalıymış ama demekki en azından ne bilim bklentini ona göre kuruyosun ve alçı cıknca aslnda bklediğine yakn bişiler oluyır gene ama diger trlü resmen süprizzz hiç hayal etmedğin alakasız bişi bile cıkabilir yada sana öyle gelebilir vss.neysee canım ben mesela dogal olsun dedim ilk başlarda yapay geliyodu ne alaka benim suratımla bu burun diyordum ama şimdi şimdi farkediyorum ki gerçkten doğal yapmış adam çnkü bi kaç arkadaşa resimlerimi gösterdim valla siman değişmemiş dedilerr haliyle oyle diyince hoşuma gitti tabii cok değişmemişim yanii sdce burundaki ksuurlar düzeltilmiş :) tek bonus kalkıklık oldu benim için ama onada ideal diyorlar zaten genelde ama bi tık daha fazla olsaymış sanırım cok yapma durucakmış tam sınırdayım yani allahtan
inş canım,seninde güzel kız kalkık değil ama oldukça doğall korkmaaa inmezzz çnkü zaten düz yapılmış hani acısı belli yerçekimi artık düşüremez onu :) artı bu saatten snra tek derdimiz su şişlikler indiği zaman zarifleşince burun nasl olucakk :) su halyle bile alştı gözlerimiz dahada zarifleşip dogallaşınca herhldee ''iyiki yaptrmışız '' dicez inşallah :)Ya bence seninki inince çok güzel olacak böyle biraz kalkık :) ama örneğin benim şuan bile normal duruyor kalkık değil inermi nasıl olur bilmiyorum ben suan beğeniyorum
İnşallah canım hem alısacagiz zamanla :)inş canım,seninde güzel kız kalkık değil ama oldukça doğall korkmaaa inmezzz çnkü zaten düz yapılmış hani acısı belli yerçekimi artık düşüremez onu :) artı bu saatten snra tek derdimiz su şişlikler indiği zaman zarifleşince burun nasl olucakk :) su halyle bile alştı gözlerimiz dahada zarifleşip dogallaşınca herhldee ''iyiki yaptrmışız '' dicez inşallah :)
Çok teşekkür ederim canım bugün tam 20 gün oldu akşama resim yüklerim:)Selam kızlar, uzun zamandır takip ediyordum forumu. Her vazgeçecek gibi olduğumda sizden cesaret aldım valla. Özge pozitif bakış açına bayıldım herkes o kadar ince eleyip sık dokuyor ki sendeki optimizmin yayılması lazım biraz bu forumda:) burnun da çok güzel olmuş canım yeni fotoğraf yükleyecek misin, kaç gün oldu ameliyattan bu yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?