- 14 Haziran 2016
- 356
- 72
- 13
- 30
Tesekkür ederim canım biraz sabır lazımBugun daha iyi görünüyorsun :) merak etme Zaman hemen geçiyor hep evde olmama rağmen iki hafta Nasıl geçti farkında değilim :)
Maşallah canım buzun etkisi büyük galiba hem rahatlatıyor hem morluklar için iyi çok teşekkür ederim4.gününe rağmen oldukça iyi iyileşiyorsun maşallah . Ben hep diyorum size ama gayet hoş bir burnun olacak maşallah:)
Geçmiş olsun canim nasıl burnun tamer köseden memnun musun? Birde fiyat olarak ne ödediniz?Çok teşekkürlr bende atıcam zaman zaman resimlerimi agrı,sızı, tampon çıkarmada hiç bir zorluk yok bence tek zorluk sislerin inmesini beklemek, ama daha önümüzde uzun bir bekleme süreci olcak galiba
Suan hala goz altlarım çok şis ve mor yuzumde oyle benim cildim genel olarak kolay morarıp zor duzelen cinsten burnum nasıl şuan bilmiyorum şuan oda şiş gibi duruyo ama salı günü alçım çıkınca daha net birşeyler soyleyebilcem açıkcasıGeçmiş olsun canim nasıl burnun tamer köseden memnun musun? Birde fiyat olarak ne ödediniz?
Maşallah iyi görünüyorsun kuzum benimde normalde yanağım yoktur ama şimdi koca yanaklı görünüyorum:))4. Günüm bitti.Alçı durdugundan önden belli olmuyo burnum alçı çıktığında önden de resim atıcam. Şimdilik yandan halimi atmak istedim.Normalde elmacık kemiklerim çıkıktır biraz ama şişden koca yanak oldum.
Eki Görüntüle 1851349 5.gün çok daha iyiyim burnum biraz olsun açıldı daha iyi nefes alıyorum ilk günlere göre :))Eki Görüntüle 1851350
Ne demek fikir vermek kafanızdaki soru işaretlerini yok etmek amacıyla paylaşıyorum, buz buz buz çok etkili hala devam ediyorum:))Yüzündeki şişlikler de baya inmiş resmen seni gördükçe cesaretim artıyor gün gün iyileşme sürecini görüyoruz valla çok teşekkür ederim kendi adıma
Ne demek fikir vermek kafanızdaki soru işaretlerini yok etmek amacıyla paylaşıyorum, buz buz buz çok etkili hala devam ediyorum:))
Okyanus suyu ve dikişlerim için krem kullanıyorum morluklar için hicbirsey kullanmıyorum katı şeyler yiyemiyorum çorba meyve suyu gibi şeyler zaten baya bir kilo verdim fazlalıklar da gitti :)))Arnica krem falan diyorlar onu da kullanıyor musun ? Yemek yiyebiliyor musun ? En önemlisi bu
Okyanus suyu ve dikişlerim için krem kullanıyorum morluklar için hicbirsey kullanmıyorum katı şeyler yiyemiyorum çorba meyve suyu gibi şeyler zaten baya bir kilo verdim fazlalıklar da gitti :)))
Cigneyemiyorsun canım ama kucuk parçalara ayırıp direk yutarsın kilo vermemek istiyorsan o şekilde yenebiliyor ben cigenemeden tat alamadığım için direk sıvı şeyler tüketiyorumÇiğneyememekten mi yiyemiyorsun yoksa miden falan mı bulanıyor ? Kız ben daha kilo veremem ölürüm herhalde verirsem zaten azbuçuk kilom var en çok korktuğum şey o
Cigneyemiyorsun canım ama kucuk parçalara ayırıp direk yutarsın kilo vermemek istiyorsan o şekilde yenebiliyor ben cigenemeden tat alamadığım için direk sıvı şeyler tüketiyorum
Yok canım tabiki sorabilirsin üst dudağım ugusuk burun ucuma filan krem sürerken dokunduğumu bile hissetmiyorum üst dişlerim görünmüyor çiğnemeyi denedim biraz dün acimadi da birseylerin burnumda kimildadigini hissettim tam şekli oturmadan da çiğnemek istemedim açıkçası:)Acıyor mu çiğnerken yoksa uyuşukluktan mı ? Kusura bakma çok soru sordum
Yok canım tabiki sorabilirsin üst dudağım ugusuk burun ucuma filan krem sürerken dokunduğumu bile hissetmiyorum üst dişlerim görünmüyor çiğnemeyi denedim biraz dün acimadi da birseylerin burnumda kimildadigini hissettim tam şekli oturmadan da çiğnemek istemedim açıkçası:)
Evet benim değilmiş gibi dokununca filan hissetmiyorsun:)) özelden mesaj atabilirsin canım sormak istediklerin varsa yardımcı olurum her zamanBu uyuşukluk en büyük sorun sanırım 1-2 ayda geçiyor diyorlar. Burnunda bir şeylerin kımıldadığını hissetmen normal gerçi şu anda sanki o burun senin değilmiş gibi hissediyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?