Yarın ameliyat oluyorum:)

Merhaba cnm öncelikle çok geçmiş olsun inşallah buruncuğun istediğin gibi olur.bende ameliyat düşünüyorum benim burun sizin eski burunun tıpatıp aynısı.bu yüzden son halini çok merak ediyorum.ameliyat fiyatı ne kadardı acaba?

Çok teşekkürlr bende atıcam zaman zaman resimlerimi agrı,sızı, tampon çıkarmada hiç bir zorluk yok bence tek zorluk sislerin inmesini beklemek, ama daha önümüzde uzun bir bekleme süreci olcak galiba
Geçmiş olsun canim nasıl burnun tamer köseden memnun musun? Birde fiyat olarak ne ödedini
Eki Görüntüle 1851349 5.gün çok daha iyiyim burnum biraz olsun açıldı daha iyi nefes alıyorum ilk günlere göre :))Eki Görüntüle 1851350
Çok iyi gorunuyo canim , morluklardan da çok kalmamiş :) hangi hastanede yapdı ameliyatınizi doktor

Tesekkür ederim canım burada paylaşmak çok doğru değil şimdi sana özelden yazacağım:)
Geçmiş olsun canim nasıl burnun tamer köseden memnun musun? Birde fiyat olarak ne ödedini

Çok iyi gorunuyo canim , morluklardan da çok kalmamiş :) hangi hastanede yapdı ameliyatınizi doktor
Samsunda üniversite hastahanesinde İsmail Kucuker teşekkür ederim canım

Seninde suan bile iyi duruyo ,her ne kadar kısa gibi gelsede zor bi ameliyat inicekdir sislerin :) alcilar cikincada bizimle paylas lutfen :) birde fiyat soyleyebilirmisin rica etsem burdan yada ozelden:)

Özelden attım canım sana mesaj. Bird3 ben kapalı ameliyat olduğumdan burun altımda dikiş yok. Bu yüzden yemek yerken zorlanmıyorum ben rahatım ve burnumun ucu yumuşak bazı arkadaşlar sert olduğunu soylüyo benim böyle bir sıkıntimda olmadı.

ne mutlu sana canım :) teşekkür ediyorum paylaş bizle gelişmeleri :)

Özge hanım bugün nasılsınız?
ateliniz bugün mü çıkıyor?
Merhabalar atelim pazartesi çıkacaktı ama doktorum seminere gitmiş salı günü cikacak çok daha iyiyim ilk günlere göre odemler yanaklarıma doğru indi atelin olduğu yer çok kasiniyor sporcu olduğum için alışkınım alcilara cikarir atardım bunalinca ama bunda öyle olmuyor :)

Eklentiler

• lidow_2016625175025508.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 154
maşallah normal halinize dönmüşşünüz. çiğneme fonksiyonunuz normale döndü mü uyuşukluk var mı? bir de anezteziden sonra kusma kan kusma gibi şeyler oluyor mu gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…