Samsun İsmail KucukerDoktorun uz kimdi
Aa çok geçmiş olsun özelden atabilirseniz resminizi çok memnun olurum :)))Tesekkurler gayet iyi görünüyorsunuz bende ameliaytnolali 14 gun oldu istanbulda oldum ben
Tuhaf bir his oluşuyor çiğnerken bende sıvı şeyler tüketiyorumCigneyebilirsin bence artik birsey olmaz oyle oyle acilir
Merhaba cnm öncelikle çok geçmiş olsun inşallah buruncuğun istediğin gibi olur.bende ameliyat düşünüyorum benim burun sizin eski burunun tıpatıp aynısı.bu yüzden son halini çok merak ediyorum.ameliyat fiyatı ne kadardı acaba?4. Günüm bitti.Alçı durdugundan önden belli olmuyo burnum alçı çıktığında önden de resim atıcam. Şimdilik yandan halimi atmak istedim.Normalde elmacık kemiklerim çıkıktır biraz ama şişden koca yanak oldum.
Merhaba cnm öncelikle çok geçmiş olsun inşallah buruncuğun istediğin gibi olur.bende ameliyat düşünüyorum benim burun sizin eski burunun tıpatıp aynısı.bu yüzden son halini çok merak ediyorum.ameliyat fiyatı ne kadardı acaba?
Geçmiş olsun canim nasıl burnun tamer köseden memnun musun? Birde fiyat olarak ne ödediniÇok teşekkürlr bende atıcam zaman zaman resimlerimi agrı,sızı, tampon çıkarmada hiç bir zorluk yok bence tek zorluk sislerin inmesini beklemek, ama daha önümüzde uzun bir bekleme süreci olcak galiba
Çok iyi gorunuyo canim , morluklardan da çok kalmamiş :) hangi hastanede yapdı ameliyatınizi doktorEki Görüntüle 1851349 5.gün çok daha iyiyim burnum biraz olsun açıldı daha iyi nefes alıyorum ilk günlere göre :))Eki Görüntüle 1851350
Tesekkür ederim canım burada paylaşmak çok doğru değil şimdi sana özelden yazacağım:)
Samsunda üniversite hastahanesinde İsmail Kucuker teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canim nasıl burnun tamer köseden memnun musun? Birde fiyat olarak ne ödedini
Çok iyi gorunuyo canim , morluklardan da çok kalmamiş :) hangi hastanede yapdı ameliyatınizi doktor
Seninde suan bile iyi duruyo ,her ne kadar kısa gibi gelsede zor bi ameliyat inicekdir sislerin :) alcilar cikincada bizimle paylas lutfen :) birde fiyat soyleyebilirmisin rica etsem burdan yada ozelden:)4. Günüm bitti.Alçı durdugundan önden belli olmuyo burnum alçı çıktığında önden de resim atıcam. Şimdilik yandan halimi atmak istedim.Normalde elmacık kemiklerim çıkıktır biraz ama şişden koca yanak oldum.
Seninde suan bile iyi duruyo ,her ne kadar kısa gibi gelsede zor bi ameliyat inicekdir sislerin :) alcilar cikincada bizimle paylas lutfen :) birde fiyat soyleyebilirmisin rica etsem burdan yada ozelden:)
Saol kuzum. Seninde şisliklerini tolere edersek maşallahın var :))Maşallah iyi görünüyorsun kuzum benimde normalde yanağım yoktur ama şimdi koca yanaklı görünüyorum:))
Aman nazar değmesin bizeee:)))Saol kuzum. Seninde şisliklerini tolere edersek maşallahın var :))
Özelden attım canım sana mesaj. Bird3 ben kapalı ameliyat olduğumdan burun altımda dikiş yok. Bu yüzden yemek yerken zorlanmıyorum ben rahatım ve burnumun ucu yumuşak bazı arkadaşlar sert olduğunu soylüyo benim böyle bir sıkıntimda olmadı.Geçmiş olsun canim nasıl burnun tamer köseden memnun musun? Birde fiyat olarak ne ödedini
Çok iyi gorunuyo canim , morluklardan da çok kalmamiş :) hangi hastanede yapdı ameliyatınizi doktor
ne mutlu sana canım :) teşekkür ediyorum paylaş bizle gelişmeleri :)Özelden attım canım sana mesaj. Bird3 ben kapalı ameliyat olduğumdan burun altımda dikiş yok. Bu yüzden yemek yerken zorlanmıyorum ben rahatım ve burnumun ucu yumuşak bazı arkadaşlar sert olduğunu soylüyo benim böyle bir sıkıntimda olmadı.
Özge hanım bugün nasılsınız?Aman nazar değmesin bizeee:)))
Merhabalar atelim pazartesi çıkacaktı ama doktorum seminere gitmiş salı günü cikacak çok daha iyiyim ilk günlere göre odemler yanaklarıma doğru indi atelin olduğu yer çok kasiniyor sporcu olduğum için alışkınım alcilara cikarir atardım bunalinca ama bunda öyle olmuyor :)Özge hanım bugün nasılsınız?
ateliniz bugün mü çıkıyor?
maşallah normal halinize dönmüşşünüz. çiğneme fonksiyonunuz normale döndü mü uyuşukluk var mı? bir de anezteziden sonra kusma kan kusma gibi şeyler oluyor mu gerçekten?Merhabalar atelim pazartesi çıkacaktı ama doktorum seminere gitmiş salı günü cikacak çok daha iyiyim ilk günlere göre odemler yanaklarıma doğru indi atelin olduğu yer çok kasiniyor sporcu olduğum için alışkınım alcilara cikarir atardım bunalinca ama bunda öyle olmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?