Canım burun şekillerine siz mi karar veriyorsunuz yoksa doktor yüzünüze uygun olanımı yapıyor?Merhabalar atelim pazartesi çıkacaktı ama doktorum seminere gitmiş salı günü cikacak çok daha iyiyim ilk günlere göre odemler yanaklarıma doğru indi atelin olduğu yer çok kasiniyor sporcu olduğum için alışkınım alcilara cikarir atardım bunalinca ama bunda öyle olmuyor :)
Ben normal uykudan uyanır gibi acısız ağrısız uyandım sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim burnum hiç acımadı ağrımadi kusmadim uyanırken sacmalamadim:) çiğneme 3. Günden sonra daha iyiye gitti bende üst dudağım sis yani bıyık olan kısım üst dişlerimi hala goremedim:)maşallah normal halinize dönmüşşünüz. çiğneme fonksiyonunuz normale döndü mü uyuşukluk var mı? bir de anezteziden sonra kusma kan kusma gibi şeyler oluyor mu gerçekten?
Ben doktora şöyle olsun demedim o bazı düzeltmeler yaptı bilgisayar üzerinden nasıl dedi ben burun sırtı kısmı pek hoşuma gitmedi basık duruyor dedim o da alnın çok düz alnına dolgu yaparız dedi ama ameliyathanede istediğim kavisi verebilirsem yapmayacağım alnını dedi ve yapmamışCanım burun şekillerine siz mi karar veriyorsunuz yoksa doktor yüzünüze uygun olanımı yapıyor?
Doktor sizin yüz şeklinize uygun olana karar veriyor ama siz illede kalkık olsun kavisli olsun diyorsaniz bilemem ama kalkık burun herkese yakışmıyor Google store da bir program var burnunuzu düzeltip bakabilirsiniz nasıl duruyor diye :)Canım burun şekillerine siz mi karar veriyorsunuz yoksa doktor yüzünüze uygun olanımı yapıyor?
programın adı ne acaba cok merak ettim :)))Doktor sizin yüz şeklinize uygun olana karar veriyor ama siz illede kalkık olsun kavisli olsun diyorsaniz bilemem ama kalkık burun herkese yakışmıyor Google store da bir program var burnunuzu düzeltip bakabilirsiniz nasıl duruyor diye :)
Burun estetik programı yazın logosu mutlu ve üzgün kadın figürü Google store da bulabilirsiniz biraz el becerisi gerektiriyor ama fikir sahibi olmak için yeterli :)programın adı ne acaba cok merak ettim :)))
teşekkürler deneyecegim :)Burun estetik programı yazın logosu mutlu ve üzgün kadın figürü Google store da bulabilirsiniz biraz el becerisi gerektiriyor ama fikir sahibi olmak için yeterli :)
Yapamazsan özelden yaz hallederimte
teşekkürler deneyecegim :)
Ay canım çok tatlı bi kızsın bu halinle bile.müjde ar a benzettim.mutlu ollll emiiiiiiEki Görüntüle 1852218 An itibariyle durum bu :) bundan sonraki hayatıma bayan yanak olarak devam edicem kızlar:)))
Tesekkür ederim kuzum:) allah hepimizi mutlu etsin İnşallahhh:)))Ay canım çok tatlı bi kızsın bu halinle bile.müjde ar a benzettim.mutlu ollll emiiiiii
Morluklar ve şişler geçmiş maşallah çok iyi gördüm tatlım seni... YAvaş yavaş buruncuk çıkıyo ortaya.tatlım duş alma durumu Nasıl oluyo yani ıslanırsa iltihap olur açısından??Eki Görüntüle 1852779 7.günden merhabalar çok daha iyiyim ve nefes alıyorum çok şükür, artık alcinin çıkmasını beklemek kaldı:)
Başımı ayrı vücudumu ayrı yıkıyorum su gitmesin diye çok şükür burun açısından hiç sıkıntım yok ama saçım kasim kirpigim çok dökülüyor kızlar moralim o kadar bozuk kiMorluklar ve şişler geçmiş maşallah çok iyi gördüm tatlım seni... YAvaş yavaş buruncuk çıkıyo ortaya.tatlım duş alma durumu Nasıl oluyo yani ıslanırsa iltihap olur açısından??
Başımı ayrı vücudumu ayrı yıkıyorum su gitmesin diye çok şükür burun açısından hiç sıkıntım yok ama saçım kasim kirpigim çok dökülüyor kızlar moralim o kadar bozuk ki
Hiç olmadı bu zamana kadar birkaç kişinin daha başına gelmiş biraz baktım anestezinin etkisiymis o kadar dökülüyor ki moralim inanılmaz bozulduAmeliyatla alakası olabilir mi acaba?öncesinde oluyormuydu?
Yarın kontrolüm var soylicemDoktora bi söyle engelleyici birşeyler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?