• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarin doguruyorum ve banyoda tek basima agliyorum

Çok merak ediyorum, madalya takıldı mı?
Her işimi ağlaya sızlaya ben yaptım, bir amuda kalkmadığım kusurumdu, doğuma giderken bile her şeyimi kendim hazırlayıp uyuyan eşi(!) zorla uyandırarak gittim.
Saatlerce sunni sancı aldım, epiduralim zaten tutmadı ama ağlayıp bağırmadığım için ‘yok sen yaşamadın eski doğumlar gibi değil öyle olsa yürüyemezsin hissetmedin ki normal sayılmaz’ oldu benim doğumum adı.
Evime geldim, eşimin ailesi hiçbir şeye el sürmediği gibi, bir de günlerce bizde yediler içtiler.
13 dikişimle yazın sıcağında oturmayı beceremezken, millete hizmet edip evimi temizlerken buldum kendimi.
Tabii o yüzden de zaten iyileşemedim, 2 ay kadar sürdü sancılı dönem.
Şuanki aklım olsa, bırak birine su vermeyi, ağzımı açıp seslenmezdim kendimi yormamak için.
Bunların hiçbir öneminin olmadığını zamanla gördüğüm için, konu sahibine ilk sayfada her şeyi boşver dedim!
Benim madalyam, kupam, nişanım hiçbir şeyim yok, hele kendimi hiçe sayıp, bebeklerimle ilgilenmem gereken zamandan çalıp başkalarını memnun etmeye çalışan aklıma tüküreyim!
Güçlü kadın diyoruz da, dozunu ben fazlaca abarttım siz abartmayın işte.

Hanımlar,

gebelik yarıştırmayın isterseniz, herkesin bünyesi farklıdır, hamilelikleri de farklıdır, 5 kilo erkek çocuğunu sıfır dikişle normal doğum yapan bir ablamız doğumhaneden kendi fırlayıp koşmuştu eşine müjdeyi vermek için, bir başka tanıdığımsa 40 gün yataktan kalkamadı, dikişleri iltihaplandı.

Her gebelik kendine hastır, kiminde hiç şikayet olmaz, kiminde doğum yapana kadar bir sürü komplikasyon gelişir, rica ediyorum hemcinslerinize karşı biraz daha ılımlı olun, kimse diğerine benzemek, onun gibi olmak zorunda değildir.

Kadınların sidik yarışı da bu. Bitmez malesef..

Kadınların sidik yarışı da bu. Bitmez malesef..
Gerek yok böyle şeylere, gebelik hastalık değildir katılıyorum ama her bünyede farklı etki yaratıyor, hiç bulantısı olmayan, aşermeyenler var ama 9 ay mide bulantısından hayatı kabusa dönenler de var, he bu arada ister hafif geçsin ister ağır geçsin fark etmez, hamilelik ve doğum sonrası erkeklerin eşlerine yardım etmesini savunurum, o bebekleri çeyizimizde getirmiyoruz biz, erkeklerde suya sabuna dokunsun lütfen, ki bu kızcağız gebelik zehirlenmesi geçiriyormuş, günahtır.

Son düzenleme:
WC de ne yapıyor o kadar??
mecbur zamanı dışında wcde kalmak iyi değil derler..
üç harflilere karışırsın filan diye korkutun:KK48:

Neden temizlikçi tutmadınız, durumunuz yok mu? Kayınvalideniz anneniz nerede?

Gerek yok böyle şeylere, gebelik hastalık değildir katılıyorum ama her bünyede farklı etki yaratıyor, hiç bulantısı olmayan, aşermeyenler var ama 9 ay mide bulantısından hayatı kabusa dönenler de var, he bu arada ister hafif geçsin ister ağır geçsin fark etmez, hamilelik ve doğum sonrası erkeklerin eşlerine yardım etmesini savunurum, o bebekleri çeyizimizde getirmiyoruz biz, erkeklerde suya sabuna dokunsun lütfen, ki bu kızcağız gebelik zehirlenmesi geçiriyormuş, günahtır.

Ben hamileliğinde şanslı olan taraftandım çok şükür. Ama asla bir başka hamileyi eziklemem. Çünkü anlayabiliyorum.

Hamile ve lohusa kadınların en son istediği şey yargılanmak ve başka bir kadının kendini yüceltmesini dinlemek..

mune abla son noktayı koydu. kızın derdine bakın bi de sizin tartıştıklarınıza... adamın savunulacak bi yanı mı var Allah aşkına şaka gibisiniz!

bu arada ben merak ettim nasıl geçti ne yaptı acaba? umarım sağlıkla kavuşmuşlardır

mune abla son noktayı koydu. kızın derdine bakın bi de sizin tartıştıklarınıza... adamın savunulacak bi yanı mı var Allah aşkına şaka gibisiniz!

bu arada ben merak ettim nasıl geçti ne yaptı acaba? umarım sağlıkla kavuşmuşlardır
Akşam yatacaktı hastaneye, inşallah oğluna kavuşmuştur kardeşimiz:nazar:

Eşe diyecek söz bulamıyoruz zaten, umalım da lohusalığı iyi geçsin kızcağızın.

Hersey guzel olacak evi bi kenara birak dusunme rahatla biraz temizlikci falan getiremezmisin sen bebegine odaklan dua et rabbim hayirli kolau dogumlar nasip etsin korkuyorsan epidural dogum yapabilirsn

Her işimi ağlaya sızlaya ben yaptım, bir amuda kalkmadığım kusurumdu, doğuma giderken bile her şeyimi kendim hazırlayıp uyuyan eşi(!) zorla uyandırarak gittim.
Saatlerce sunni sancı aldım, epiduralim zaten tutmadı ama ağlayıp bağırmadığım için ‘yok sen yaşamadın eski doğumlar gibi değil öyle olsa yürüyemezsin hissetmedin ki normal sayılmaz’ oldu benim doğumum adı.
Evime geldim, eşimin ailesi hiçbir şeye el sürmediği gibi, bir de günlerce bizde yediler içtiler.
13 dikişimle yazın sıcağında oturmayı beceremezken, millete hizmet edip evimi temizlerken buldum kendimi.
Şuanki aklım olsa, bırak birine su vermeyi, ağzımı açıp seslenmezdim kendimi yormamak için.
Bunların hiçbir öneminin olmadığını zamanla gördüğüm için, konu sahibine ilk sayfada her şeyi boşver dedim!
Benim madalyam, kupam, nişanım hiçbir şeyim yok, hele kendimi hiçe sayıp, bebeklerimle ilgilenmem gereken zamandan çalıp başkalarını memnun etmeye çalışan aklıma tüküreyim!

Dediklerini aynen yapıcam :) kendin çekmişsin ama beni kurtardın filmdelisi filmdelisi
Öyle bi yatıp dinlenicem ki kimse umrumda olmayacak :D

Canım benim öncelikle hayırlı doğumlar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşallah. Bu kadar şeyi neden tek başına sirtlaniyorsun kocan Mağdem vurdumduymaz sen iki katı vurdumduymaz ol boşver ona sadece su besigi kur de geç. Hiç birşeye elini sürme aynı onun gibi davran şimdi bu işin bile lohusaligi var. Düşünme herşey olur yeter ki saglik olsun.

istemsizce güldüm yasadiklarinizi okuyunca kusura bakmayın... İlk kızımda 6 saat suni sancı çektim ama bende sizin gibi hiç bagirmadim ve kendi öz ablam(ki annem gibidir)sana suni sanciyi tam vermediler,verseydiler dayanamazdın dedi.... Sonrasında zorunlu sezeryanla doğum yaptım iki güne ayaklandım bende sizin gibi güçlü olmayı abartanlardanim... Bu yüzden bencede hiçbir seye gerek yok bebek sağlıklı anne dinlenmiş olsun yeter...

istemsizce güldüm yasadiklarinizi okuyunca kusura bakmayın... İlk kızımda 6 saat suni sancı çektim ama bende sizin gibi hiç bagirmadim ve kendi öz ablam(ki annem gibidir)sana suni sanciyi tam vermediler,verseydiler dayanamazdın dedi.... Sonrasında zorunlu sezeryanla doğum yaptım iki güne ayaklandım bende sizin gibi güçlü olmayı abartanlardanim... Bu yüzden bencede hiçbir seye gerek yok bebek sağlıklı anne dinlenmiş olsun yeter...
Hahaha valla bunlari okurken aklima geldi.. eskiden dogurmanin bagirmaktan gectigini dusunuyodum bende, saolsun yesilcam filmleri : ( tipki ilk iliskide hamile kalacagimizi dusundurdugu gibi:))

Neyseki dogumdan once bi dogum kursuna gitmis bulundumda.... bagirmaktan degil dogru nefes tekniginden gectigini anlamis oldum:))

Doğum yarışı mı varmış? Ben de katılmazsam olmaz şimdi.

Hamileliğim boyunca keyfimce yattım, doğurdum ondan sonra da yattım, sefam olsun iyi ki de "Hamileliği bahane edip" yattım :KK70: Biri de kalk temizlik yap-yemek yap deseydi de ağzını yırtsaydım. Yat arkadaşım sen de; canının kıymetini sen bil bari, sere serpe yat bebeğinle ilgilen.

Hayırlı doğumlar olsun konu sahibi, güzel geçsin.
Temizlik, yemek vb. sizin anneniz kardeşiniz, kv filan kimse yardıma gelmiyor, eş de totosunu kaldırmıyorsa; söyleyin wc canavarına en az 2 haftalık yardımcı tutsun yanınıza.

Bana da iki dogumum da suni sanci verdiler. Hic bagirmadim. Gözumden yaş akti bi kac damla bitaz hüzünden biraz acıdan. Ama ağrı eşiği diye de bisey var. Herkes dogumunu cıgĺik cigliga yapmiyor. 2 dogumum da da gayet sakin ve kontrolluydum. Suni sancimk da tam verdiker sagolsunlar :KK76:

Hahaha valla bunlari okurken aklima geldi.. eskiden dogurmanin bagirmaktan gectigini dusunuyodum bende, saolsun yesilcam filmleri : ( tipki ilk iliskide hamile kalacagimizi dusundurdugu gibi:))

Neyseki dogumdan once bi dogum kursuna gitmis bulundumda.... bagirmaktan degil dogru nefes tekniginden gectigini anlamis oldum:))
Nasılmış o doğru nefes tekniği biraz bahşeder misin?? :). Bu arada konu sahibi ne yaptı acaba? İnşallah sağlıkla kucağına almıştır bebeğini

bende buna güldüm istemsizce :KK70: wc canavarı

Tabi ki wc canavarı, normal insan dayanabilir mi totosu ağrır yav.
Benim adam da bir saatte çıkar, bi tarafları uyuşmasa 3 saate yolu var da, adamın max dayanabildiği sınır 1 saat. Elinden gelse banyoya döşek atar, adamın huzur bulduğu yegane yer.

Tabi ki wc canavarı, 3 saat normal insan dayanabilir mi totosu ağrır yav.
Benim adam bile (Bile diyorum çünkü elinden gelse banyoya döşek atacak) bir saatte çıkar, bi tarafları uyuşmasa 3 saate yolu var da, adamın max dayanabildiği sınır 1 saat.
bu da 1 saat dayanabiliyor sanırım da günde 3 posta olmasa.. bende eşime yaz günü her gün banyo yapman lazım diyorum üşeniyormuş 2 güne bir yapıyor bunu da ben istemiyorum mesela:bicak: yahu şu adamların da bir ortası yok:işsiz:

Back
X