• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarin doguruyorum ve banyoda tek basima agliyorum

yazmak o kadar iyi geliyor ki.. bir de verdiginiz cevaplar. Baska baska gozlerden ister elestirin ister haklisin diyin acigim hepsine.
Gebelik zehirlenmesi sebebiyle yarin aksam hastahaneye yatiyorum. Suni sanci verecekler vs bir suru acili dogum proseduru olacak. Gunlerdir kendimi hazirlamaya calisiyorum ama nafile acikcasi dogumdan da cok korkuyorum, sonrasindan da.
Esimle son 1 haftadir yine cok tartisiyoruz. Eski konularima bakabilirsiniz temizlige yeterince yardim etmiyordu. Bir ara duzelir gibi oldu sonra yine ayni. Mesela aksam 7de eve geliyor yemek yiyor saat 8, 8.30 oluyor. Sonra wcye bir giriyor ardindan dus aliyor en az 1 saat. Bu arada sabah da 1 saat wcye giriyor.
Son gunlerde iyice sapitti. Sabah ise giderken 1 saat, aksam eve gelince en az 45 dk yada bir saat, gece yatmadan aynen 1 saat wc dus. Artik biktim.
4 gun kaynanamda kaldim evim cok sicak oldugu icin eve ugramadim diyebilirim. Eve geldigimde heryer toz icinde birikmis bulasiklar. Ayni ahir gibi yasamis hic rahatsiz olmuyor. Yarin hastahaneye yatiyorum dunya kadar is var bugun 3 saatini sadece wcde gecirdi isler kaliyor diyince de bana hergun hergun bagiran bir adama dondu. Hep bu konuda tartisiyoruz o wc giriyor ben yarim saat sonra ya ariyorum ya da kapiya gidip soyluyorum bazen tatli dille bazen kizarak ve surat asarak. Yok yok yok.
Cozumu yok.
Mutfagim les gibiydi bulasiklari yikayip toparladim ama egilip silemedigim dolaplarim kaldi, dolap iclerim kaldi.
Oyle rahat ki daha besigi kurmadi. Onlarca isim soyledim hicbirini begenmedi. Cocuga 2 isim vermek istiyor mesela ama ben tek isim istedigim halde yanasmiyor. Buldugum isim bile net degil suanda illa arap kokenli isim istedigi icin.
Sanki butun evin yuku simdiden omuzlarimda ben rahat degilim karnim burnumda onca riskime ragmen dayanamayip yatip uzanmiyorum canimi disime takip bgun alisverise bile gittim pazar arabamla yine de yok yok yok su pis wc aliskanligindan aslaaaa vazgecmiyor cok bos vakti var.
Daha cocugum dogmadi sezeryan ihtimalim var cok korkuyorum burada kimsem yok ya yatip kalkamazsam ne olacak diye ayrica heryer heryerde akrabalari vs gelecek bebek icin ev darmaduman cok utaniyorum simdiden psikolojim bozuldu. Akli olan evlenmesin yurtdisina yalniz kalmasin boyle turkiyede olsam arkadaslarim kuzenlerim olurdu burda kimsem yok.. hickimsem
Cok uzgunum aglamaktan harap oluyorum
Wcye giderken telefonunu yanına götürüyor mu götürmezse 3 saat napıyor insan sıkılır

bu da 1 saat dayanabiliyor sanırım da günde 3 posta olmasa.. bende eşime yaz günü her gün banyo yapman lazım diyorum üşeniyormuş 2 güne bir yapıyor bunu da ben istemiyorum mesela:bicak: yahu şu adamların da bir ortası yok:işsiz:

Hakikaten yok galiba. :/
Salla üzerine bi kova suyu her gün.
Benimki her gün yıkanmasa muhtemelen kokusundan evin duvarları erirdi. Adam kendi kokusuna dayanamaz sabah akşam yıkanır. Yıkanır yıkanmaya da işte o da bir saat, gözünün içine kadar börtmesi lazım yoksa yıkanmış saymaz. Banyoda gizli bi tellak hizmeti bölmesi var da benim mi haberim yok acaba :/

Benimki her gün yıkanmasa muhtemelen kokusundan evin duvarları erirdi. Adam kendi kokusuna dayanamaz sabah akşam yıkanır. Yıkanır yıkanmaya da işte o da bir saat, gözünün içine kadar börtmesi lazım yoksa yıkanmış saymaz. Banyoda gizli bi tellak hizmeti bölmesi var da benim mi haberim yok acaba :/
Allah’tan o kadar kokmuyor yoksa kesinlikle zorla yaptırırdım. zaten yaz boyu terlediğini de bilmem hem zayıf hem de kansız. bazen ben klima açıyorum o üşüyor :KK48:

hahahha bu biraz evham sanki içine sinmiyosa
aman boşver pis olmaktan iyidir varsın günde 1 saat yıkansın da temiz olsun

Inanamiyorum bunlari okuduguma.
Aynilarini yasadim biliyor musun..
Ben de yurt disina geldim, kimse asla yardim etmez ama dedikodunu yapar, en ufak bir merhamet yok buradaki hemserilerle. Hemseri bile demek istemiyorum, rus bir arkadasim vardi o götürmüstü beni doktora ilaclarimi almisti. Mahelle hep türk ama kapimi calmazlar.
Kaynanam da yardim etmezdi yan yana binalarda kalirdik.
Hamileliklerim cok zor gecti, böyle kaygisiz kalacagini bilseydim cevremin asla kendimi bu duruma düsürmezdim, hatta Türkiye de hamile kalir iyi kötü baba evinde ö dönemi gecirirdim. Cünkü ac kaldim bildigin.
Kilo verdim bulantilardan hergün serum yemem gerekti.
Derdimi anlatinca herkes ne diyor biliyor musun, biz de cektik mide bulantisindan.
Hatta kaynanam ben ise bile giderdim diyordu. Ne ise gitmesi tuvalete kalkamiyordum.
Neyse esim götürürdü seruma isten gelince, yemegimi becerebildigi kadar ekmek peynir koyardi yanima giderdi ise.
Aylarca yatakta yattim, dört ay sonra ayaga kalkabilince carsafimi degistirebilmistim, kokmustu artik. Ev kokuyordu, yedi aya kadar kustum, midem bos oldugu icin mide agrisindan uyuyamazdim.
Ya yazsam neler neler, yasamadim süründüm.
Kimse yardim etmek zorunda degilll, cocuk yaparken millete mi sorduuuncular defolup gitsin cünkü insanlik disi bu durumu asla kabul etmeyecegim.
Altim üstüm durumumu bile akraba oldugu halde bir tabak corba getirmediler.
Eridim, kemiklerim cikti izlediler. Yeri geldi dalga gectiler, durumu hafife aldilar. Hepsi cok cekmis sözde ama hastanede benim kadar yatan mi var acliktan. Yok.
Neyse ya, ev gün gelir temizlenir, biliyor musun bak aklin cok sonra basina gelir alma evine kimseyi.
Pisse pis, müsait degilim ne zaman iyi olup da isimi görürüm o zaman gelirsiniz dersiniz.
Ben iki hamileligimde de zor günler gecirdim aynen öyle evime gelip pis de demislikleri var, nasil yasiyormusum. Yardim edelim dediler bana camasir susuyla yerleri sildirdiler salak gibi yaptim aksamina fenalik gecirdim.
Kaynanam bana koca göbegimle yerde börek acirdi mal kari, evet kari. Hem de mal olanindan.
Salak olan ben ki yaptim, hepsi gencligin verdigi cahillik.
Simdi yüzünü görmek istemiyorum. Evime gelip kavga cikarmalri, insanliktan bir haber oluslari tüm acligim ve o sartlara dögan bebegim. En güzel sey esimin destegiydi ama cok calisirdi ve elinden hic is gelmezdi.
Gececek bu dönem.
Tavsiyem bencil ol o kurtlar sofrasinda, disli ol. Bebegine pasalar gibi bakarsin birsey olmaz.
Ben degil evi kendimi bile yikayamazdim. Simdi temizliyorum yikaniyorum.
Hepsi gececek inan, gececek. Stres yapma skain, evin disindaki kimse icin stres yapma.
Esini de bir psikologa ya da doktora yolla bakalim sorunu neymis.
Kesin birsey var altinda.
Güclü ol, stres olup evi temizleyecegine ihtiyaci yap kimseyi de agirlama.
Bebegine yazik, inan cok üzülürsün ilerde bebegimi strese soktum bos insanlar icin diye.
Iki cocuk annesiyim ve ayni yollardan gectim.
İnsan yaşadıkça öğreniyor
Artık insanlar çok bencil
Emir veren çok yardımcı olacağımiz bir şey var mi diyen yok
Agirlanmak isteyen çok misafir eden yok

Aklıma burada yazan kadınlardan biri geldi kaynanasi yardıma gelmiş iki saattir ağlayan bebeği zorla uyuttuktan sonra tam oturacakken kaynanasi ben çocuğa bakarım sen ev işlerini yap demis :bicak::KK53:

:KK70:

İnsan yaşadıkça öğreniyor
Artık insanlar çok bencil
Emir veren çok yardımcı olacağımiz bir şey var mi diyen yok
Agirlanmak isteyen çok misafir eden yok

Aklıma burada yazan kadınlardan biri geldi kaynanasi yardıma gelmiş iki saattir ağlayan bebeği zorla uyuttuktan sonra tam oturacakken kaynanasi ben çocuğa bakarım sen ev işlerini yap demis :bicak::KK53:
Ay kaynağına güzeline bak uyuyan çocuğa herkez bakar İSKİ ağlarken sustur benim kıdem ikinci olunca büyüme bakarmis uyanik:lülülü:

Adamın o kadar iğrençliğinden Arap ismi vermek istemesine taktım. Ne olacakmış Arap ismi takınca? Boşa gel kızım bu yaratığa ömrünü verme. Herşeyi rezalet herşeyi..

Bunlar hamilelik sendromlarından biri. Hamilelik bitince geçecek oda ilk günlerinizi özlemiş. İlgi istiyor ev işi takıntı haline gelmiş sizde yetişir bebek olunca uyuyacak kuzu bol bol o zaman iş akşama herşey yetişiyor. Annelerimizi düşünün hepsini yapıp kaç çocuk bakıyorlardı annelik kutsal bir güç veriyor zamanla yeni tatlı düzeniniz sizi mutlu edecek. Eşinizde güzel günler olacağını düşünüyor bebek doğduktan sonra neşeli olacaktır. Sizde öyle ilk bebekte olur bazen böyle.

yazmak o kadar iyi geliyor ki.. bir de verdiginiz cevaplar. Baska baska gozlerden ister elestirin ister haklisin diyin acigim hepsine.
Gebelik zehirlenmesi sebebiyle yarin aksam hastahaneye yatiyorum. Suni sanci verecekler vs bir suru acili dogum proseduru olacak. Gunlerdir kendimi hazirlamaya calisiyorum ama nafile acikcasi dogumdan da cok korkuyorum, sonrasindan da.
Esimle son 1 haftadir yine cok tartisiyoruz. Eski konularima bakabilirsiniz temizlige yeterince yardim etmiyordu. Bir ara duzelir gibi oldu sonra yine ayni. Mesela aksam 7de eve geliyor yemek yiyor saat 8, 8.30 oluyor. Sonra wcye bir giriyor ardindan dus aliyor en az 1 saat. Bu arada sabah da 1 saat wcye giriyor.
Son gunlerde iyice sapitti. Sabah ise giderken 1 saat, aksam eve gelince en az 45 dk yada bir saat, gece yatmadan aynen 1 saat wc dus. Artik biktim.
4 gun kaynanamda kaldim evim cok sicak oldugu icin eve ugramadim diyebilirim. Eve geldigimde heryer toz icinde birikmis bulasiklar. Ayni ahir gibi yasamis hic rahatsiz olmuyor. Yarin hastahaneye yatiyorum dunya kadar is var bugun 3 saatini sadece wcde gecirdi isler kaliyor diyince de bana hergun hergun bagiran bir adama dondu. Hep bu konuda tartisiyoruz o wc giriyor ben yarim saat sonra ya ariyorum ya da kapiya gidip soyluyorum bazen tatli dille bazen kizarak ve surat asarak. Yok yok yok.
Cozumu yok.
Mutfagim les gibiydi bulasiklari yikayip toparladim ama egilip silemedigim dolaplarim kaldi, dolap iclerim kaldi.
Oyle rahat ki daha besigi kurmadi. Onlarca isim soyledim hicbirini begenmedi. Cocuga 2 isim vermek istiyor mesela ama ben tek isim istedigim halde yanasmiyor. Buldugum isim bile net degil suanda illa arap kokenli isim istedigi icin.
Sanki butun evin yuku simdiden omuzlarimda ben rahat degilim karnim burnumda onca riskime ragmen dayanamayip yatip uzanmiyorum canimi disime takip bgun alisverise bile gittim pazar arabamla yine de yok yok yok su pis wc aliskanligindan aslaaaa vazgecmiyor cok bos vakti var.
Daha cocugum dogmadi sezeryan ihtimalim var cok korkuyorum burada kimsem yok ya yatip kalkamazsam ne olacak diye ayrica heryer heryerde akrabalari vs gelecek bebek icin ev darmaduman cok utaniyorum simdiden psikolojim bozuldu. Akli olan evlenmesin yurtdisina yalniz kalmasin boyle turkiyede olsam arkadaslarim kuzenlerim olurdu burda kimsem yok.. hickimsem
Cok uzgunum aglamaktan harap oluyorum
Bebeginizden daha önemli hangi iş var hangi insan var diye soruyorum bu kadar da dert etmeyin kendinize Allah aşkına yazik hem size hem bebise bu kadar strest ile doguma girmeyin bebisinizi düşünün

Tabi ki wc canavarı, normal insan dayanabilir mi totosu ağrır yav.
Benim adam da bir saatte çıkar, bi tarafları uyuşmasa 3 saate yolu var da, adamın max dayanabildiği sınır 1 saat. Elinden gelse banyoya döşek atar, adamın huzur bulduğu yegane yer.

Benimki wc ye uzatma kablosu çekecekmiş. Telefonun şarjı bitiyormuş...

Back
X