Yarın evleniyor...

aylaogretmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
135
293
23
Kızlar bu haftasonunu nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yıllarca adı konulmamış bir ilişki gibi bir durumum olmuştu. Yaklaşık 3-4 yıl. Sonra beni bıraktı başkasıyla nişanlandı. Hep dedimki bana yaptıklarının cezasını çeksin, benim kalbimi kırdı, kendininki de kırılsın. Yok hiç de öyle bişi olmadı. Yarın evleniyor. Ya bilmiyorum karma vardı, ilahi adalet filan. Olmadı yani. Arkadaşlarım da beni teselli ediyor. O seni kaybetti, Çok çirkindi zaten, çok aptaldı filan diye. Ya herkes beni kaybetti zaten:cry:. Herkes yuvasını kaldı yalnız kalan ben oldum.

Kızlar bu haftasonunu nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Yıllarca adı konulmamış bir ilişki gibi bir durumum olmuştu. Yaklaşık 3-4 yıl. Sonra beni bıraktı başkasıyla nişanlandı. Hep dedimki bana yaptıklarının cezasını çeksin, benim kalbimi kırdı, kendininki de kırılsın. Yok hiç de öyle bişi olmadı. Yarın evleniyor. Ya bilmiyorum karma vardı, ilahi adalet filan. Olmadı yani. Arkadaşlarım da beni teselli ediyor. O seni kaybetti, Çok çirkindi zaten, çok aptaldı filan diye. Ya herkes beni kaybetti zaten:cry:. Herkes yuvasını kaldı yalnız kalan ben oldum.
Ortada verilmiş bir söz yokmuş yani. Geçecek emin olun.

Aslında üzerinden bayağı bir zaman geçmişti ama bir arkadaşımdan duydum evleneceğini. Kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Çok moralim bozuk ama. Çok ümitlenmiştim. Kendimi bu kadar kaptırmakla hata etmişim.

Adı konmamış bir ilişkiye 3-4 yılınızı vererek kendinize yazık etmişsiniz. Bundan sonra karşı tarafa ederi kadar davranırsanız çok önemli bir adım atmış olursunuz
Çok güzel bir cevap. Bu dersi ben de almış oldum ama biraz geç oldu.

Nasip değilmiş bide kimin ne yaşadığını bilemeyiz belki de zor günler yaşadı ilahi adaletin tecelli edip etmediği bilinmez..teselliyede gerek yok güçlü ol bazen Allah kurtarır biz ayrılık zannedermişiz bundan sonra mutlu olmaya bak içinin acının tarifi tesellisi olmaz ama bittiiii artık gerçekten seni kırıp haksızlık yaptıysa zamanla çıkartır mevlam

Back
X