- Konu Sahibi honeysuckle
-
Para sizin sağlığınızdan önemli değil bende resmen panik atak oldum ve tak dediğim anda çıktım işten inş daha güzel işler bulursunuz
Ruh sağlığınızı kaybettikten sonra hiç önemi kalmıyor.
İyi bile dayandın.
Allah hayırlı kapılar açsın inşallah.
Bende bir an da bırakmıştım işi. Şimdi belki devam edebilirdim diyorum. Ne yaşadığınızı önceki konularınızı bilmiyorum ama iyice düşünün.
Parasız kalmakta kötü. En azından yeni bir iş bulup mu çıksanız ?
baska yerlere iş basvurusu yap cv gönder baktın olacak gibi sansın yüksek cık. yada sana destek olack birileri varsa anne bava evi gibi cık. ama diğer türlü işssizlik ve caresizlik cokzor
Önceki konularinizi bilmiyorum ama onların sizi çıkarmasını saglasaniz tazminat almak için ? Geçmiş olsun diyelim Allah işverenin de iyileriyle karşılaştırsın
Vay çakallar. Bir avukatla görüsebilsen, mobing yaptıklarını ispatlasan belki yine tazminat alırsın ya da çalışma bakanlığı nın şikayet hattı vs yok mu onları araştırsan ? Hanı bu kadar cekmissin barı biraz para kalsa cebine diye düşündüm de ben.Çıkarmıyor işkence yapıyor çıkmam için bu olaylar yeni degil
canım cok zordur isin de kolay bulunabiliyorsa bosluk varsa cvrede illaki bulursun ama bazı işler var arasanda zor kadrolar dolu.ymarım gönlünce olsunOnu denedim ama çalışırken ilgilenemedim başka iş bulamadım
Biliyorum zor ama napayım kimsem yok arkamda
Tazminat vermemek amaclari o haldeÇıkarmıyor işkence yapıyor çıkmam için bu olaylar yeni degil
canım cok zordur isin de kolay bulunabiliyorsa bosluk varsa cvrede illaki bulursun ama bazı işler var arasanda zor kadrolar dolu.ymarım gönlünce olsun
Şansınız açık olsun inşallah gönlünüze göre bir iş bulursunuzBen onlarla basedemem
Tek başına olduğumu biliyorlar
Tazminat vermemek amaclari o haldegecmis olsun isinde iyiysen mutlaka baska yerde is bulursun is yerinde hakarete ugramak gercekten cok kotu ben staj yaparken hakaret degilde samimi oldugum ustum bana insanlarin icinde bana abi degilde bey diye hitap et diyince cok utanmistim orda bide hatali olan bendim aklima geldikce hala moralim bozuluyor o gunden sonra is hayati resmiyet hayati diyorum daha ise başlamadım ama bidaha boyle bi hata yapacagimi sanmiyorum sizede gecmis olsun...
Bide benden stajimi uzatmami istemislerdi tam o gunlerde bu olay oldugu icin cabucak sirketten kacmak istedim ben ve reddettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?